Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 135413551356 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
17-01-2014, ora 07:58
cristina.stuparu1990
Nu este medic/terapeut
cristina.stuparu1990
Fetelor voi cum dormeati in primele zile? E un adevarat chin pt mn sa dorm amortesc si ma dor sanii f tare si spatele... Nu mi gasesc deloc o pozitie in care sa dorm macar 4 ore adunate
Si ma chinui rau sa ma ridic
0
17-01-2014, ora 09:12
alexandraalexandra
Nu este medic/terapeut
alexandraalexandra
cristina si eu am avut aceleasi probleme cu somnul la inceput...nu puteam sa dorm mai mult de 2 ore pe noapte...dar vei vedea ca va fii din ce in ce mai bine pe zi ce trece, durerile de spate din ce in ce mai mici, mie au inceput sa imi treaca cand am inceput sa merg mai mult, asa ca plimba te prin casa nu mai sta in pat. Noaptea imi puneam 2 3 perne mai inalte si dormeam pe spate, te obisnuiesti pana la urma :)
iar de ridicat de preferat ar fii sa te ajute cineva la inceput...pe mine m a ajutat mama cateva zile mai ales dimineata cand era tot corpul mai amortit.
0
17-01-2014, ora 16:26
Larisa86
Nu este medic/terapeut
Larisa86
Cristina, cred ca toate am trecut prin asta... Dormit numai pe spate, amorteli, dureri, etc... Incearca sa te inarmezi cu rabdare, e doar o chestiune de timp, intr o saptamana o sa fie din ce in ce mai bine. Sfatul pe care ti l a dat alexandra, ti l dau si eu: nu te ridica si nici nu te aseza singura in pat! Pe mine cred ca 2 saptamani m au ajutat prietena si iubitul meu, chiar nu are sens sa te fortezi...
0
17-01-2014, ora 16:36
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
Cristina e normal.dar poate esti tu mai sensibila la dureri.orice taietura doare imagineza-ti 2..e normal si pe mine vreo 10 zile ma ridica prietena mea de gat..o noapte tin minte ca am alunecat de pe perna din pozitia semiseduta si eram la orizontala.eh nu am fost capabila sa ma ridic.am incercat pt ca imi era rusine sa o trezesc pe prietena mea din camera cealalta...nop...nimic de facut...a trebuit s-o sun in cam vecina sa ma ridice pt. ca faceam pe mine.incredibil dar asa am facut
felicitari pt ca a intrat 350...abia astept sa le vad
0
17-01-2014, ora 19:52
Andreea19891130
Nu este medic/terapeut
Andreea19891130
buna fetelor..felicitari pentru rezultate.sunt programata p 3 febr la operatie la dct Totir.vroiam sa va intreb c analize imi treb pentru k m a chemat la consult p 27 si m gandesc k nu o sa mai am timp sa le fac.sau exista posibilitatea sa mi fac analizele acolo ?
0
18-01-2014, ora 10:28
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
Andreea analizele la sange ti le fac ei cu o zi inainte, dimineata pe nemancate si sunt gratis.
Si o sa-ti mai faci o eco, eu mi-am facut-o dinainte cred ca la medlife, nu mai tin minte, dar iti da rezultatul pe loc. eu m-am hotarat si mi-am facut operatia in 3 zile, 1 eco si consult, a 2-a analizele la sange, a 3-a operatia in sine.
Deci stai linistita ca ai timp.
0
18-01-2014, ora 11:39
mihaelamihaela2
Nu este medic/terapeut
mihaelamihaela2
Buna ziua. Stiu ca aici se posteaza informatii despre marire sani insa vreau sa va spun si povestea mea despre micsorare sani, poate si alte fete vor avea nevoie de informatii. m-am operat acum cateva zile la domnul doctor Totir. operatia a decurs foarte bine, domnul doctor este minunat si are maini de aur. Multumesc pentru informatiile pe care mi le-ati dat, sanatate multa.
0
18-01-2014, ora 12:12
cristina.stuparu1990
Nu este medic/terapeut
cristina.stuparu1990
Da... Deja am inceput sa ma obisnuiesc am
Fost astazi la bandajat mi a spus ca e ok numai ca se desumfla la mine mai greu acum ma dau si cu gel, inca putin si trece
Va multumesc mult tuturor mi ati fost de mare folos
0
18-01-2014, ora 12:44
Larisa86
Nu este medic/terapeut
Larisa86
Bibyshor, scuze ca te contrazic, dar situatia s-a schimbat mult la dr. Totir, acum e complet diferit... In sensul in care analizele nu se pot face la clinica Zetta si nu sunt gratuite. :D

Andreea, ti am spus si in PM, ai timp in acele cateva zile dintre consultatie si operatie, dar daca nu vrei sa risti, il poti suna si ti le va comunica dr Totir telefonic... Nu e cazul sa intrebi aici, nu cred ca suntem in masura sa iti spunem ce analize sa iti faci... Chiar daca avem acelasi medic, sunt persoane diferite, cu istoric medical si stil de viata diferite, poate analizele pe care ti le va cere tie vor fi diferite de ale mele... In schimb, orice alta intrebare ai si iti pot raspunde fara sa te dezinformez, cu tot dragul! Succes! :*
0
18-01-2014, ora 12:47
Larisa86
Nu este medic/terapeut
Larisa86
P.S: am verificat acum calendarul, te a chemat la consultatie fix inainte cu o saptamana de operatie, asa cum m a chemat si pe mine, deci ai tot timpul din lume sa iti faci analizele. :)
0
18-01-2014, ora 12:56
Larisa86
Nu este medic/terapeut
Larisa86
Fetelor, m am tot tinut sa scriu asta, dar am uitat... Ma adresez in special celor noi operate, care au nevoie de bustiera Triumph Triaction... Dupa operatie, am cautat masura mea la toate magazine din Bucuresti si nu am gasit o, asadar am apelat la internet si... surpriza! Mi am procurat o cu 94 lei cu tot cu transport inclus de pe: http://www.miniprice4all.ro/catalog/bustiere-dama-560471

Nu fac reclama, nu am niciun interes, doar vreau sa puteti beneficia si voi de un pret mai mic... ;)
0
18-01-2014, ora 17:06
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
Atunci imi cer scuZe daca am dat informatii eronate, la mine cel putin asa a fost, eu deja am implinit un anisor 🎉🎉
0
18-01-2014, ora 17:15
Larisa86
Nu este medic/terapeut
Larisa86
Felicitari! Sa te bucuri de ei mult timp de aici inainte! Nu e de cerut scuze, e normal sa se schimbe unele lucruri, eu m am operat la exact 11 luni dupa tine! :P
0
18-01-2014, ora 17:27
Oana2003
Nu este medic/terapeut
Oana2003
Buna seara, fetelor si bine v-am gasit!va citesc cu interes comentariile de ceva timp si datorita voua mi-am si facut curaj sa fac aceasta operatie.din ce am vazut pe la profilurile voastre, plus poze de pe site-urile medicilor m-am decis la domnul Sorin Nae!am si fost la o consultatie si mi s-a parut O.K!Acum, sincer, as vrea sa aud si parerile voastre, sincere, :))despre acest medic!Inca am timp sa dau inapoi:))
0
18-01-2014, ora 17:43
aida22
Nu este medic/terapeut
aida22
nu ai de ce sa dai inapoi oana :) mai ales daca ai si fost la consultatie si ti-a placut de dumnealui. Cand vrei sa te operezi?
0
18-01-2014, ora 18:10
cristina.stuparu1990
Nu este medic/terapeut
cristina.stuparu1990
Dr Nae e super eu sunt f multumita de dansul...comunicativ...explica tot.parerea mea e sa nu dai inapoi...
0
18-01-2014, ora 18:11
aida22
Nu este medic/terapeut
aida22
cum te mai simti cristina? cand iti da jos bandajul de pe sani? :)
0
18-01-2014, ora 18:15
Oana2003
Nu este medic/terapeut
Oana2003
Mersi mult pentru raspunsul promt, Aida!deja ma simt acceptata in club:)))operatia va avea loc undeva la inceputul lunii februarie, asteptam putin pentru ca in aceeasi operatie o sa imi fie extirpata si o tumoare:((dak totul este in regula mergem inainte cu implanturile, dak nu am vorbit si de o posibila masectomie!asa ca...am putine emotii!de doctor ce parere ai?am auzit numai lucruri bune despre el!si o intrebare:explicati-mi si mie cum r cu profilul!e singurul lucru care nu il am prea clar!
0
18-01-2014, ora 18:15
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
e inutil sa spunem ca e extraordinar.e logic noi operate de nae..dar eu o repet...e super doctor.si e foarte promp..iti raspunde de fiecare data cand ai nevoie si la tel sa-ti dea indicatii.aparte ca pozele noastre vorbesc de la sine...eu am super sani nu mari dar frumosi
0
18-01-2014, ora 18:18
Oana2003
Nu este medic/terapeut
Oana2003
Foarte frumosi sanii, Nyca!!felicitari!va admir de ceva timp!si mai ales imi da multa incredere sa vad ca nu ati avut complicatii.cea mai mare temere a mea sunt problemele cate pot aparea dupa!sunt mama a doi copii si recuperarea o sa fie ffff.dificila:)))
0
18-01-2014, ora 18:34
Bibyshor
Nu este medic/terapeut
Bibyshor
Larisa nu-mi vine sa cred ca acum bustiera e la 79 lei, eu am dat dublu pe ea :(( Eu mi-am luat-o din mall de la Unirea si am dat 158, 90 lei :((
Trebuie sa ma duc si eu la controlul de 1 an la Totir, dar vreau sa vb si de rino si inca nu am banii stransi :o3
0
18-01-2014, ora 18:42
aida22
Nu este medic/terapeut
aida22
oana eu tot la dr Nae vreau sa ma operez...am fost prima data la constantin stan si nici nu vreau sa mai aud de el :)) apoi am zis sa incerc si la alt doctor si am fost in bucuresti la domnul Nae.este un om deosebit mi-a explicat foarte detaliat orice am intrebat. Oana ce fel de implant ti-a recomandat anatomic sau rotund?
0
18-01-2014, ora 18:50
Oana2003
Nu este medic/terapeut
Oana2003
Eu am vrut de la bun inceput antomic, pentru un rezultat mai natural si a fost de acord, dupa masuratori mi-a recomandat 3 marimi 345, 375 si inca una.nu imi aduc aminte:))eu ma gandeam la 375 care ar fi maximul si a spus ca ar arata ok.profil mediu moderat ceva de genul!nu ne-am axat prea mult pe marimi, am vb mai mult despre complicatii si despre extirparea tumorii, dar cu siguranta
o sa mai avem o intrevedere pentru a discuta detaliile tehnice:))
0
18-01-2014, ora 18:59
aida22
Nu este medic/terapeut
aida22
daca vrei ceva natural e ok profilul moderat plus probabil pt ca cele cu profil inalt sunt mai pline in partea de sus si sanii au efect de push up. Presupun ca sunt mentor implanturile.daca da uita.te pe catalog sa iti faci o idee cati cm au proiectiile. Oricum daca te hotarasti sa te operezi la dumnealui te va masura si desena si iti va explica si cum e cu marimile implanturilor.
http://www.yourbreastoptions.com/en-gb/YBOPDF/0907007-Rev-C-Catalog-Mentor-Perouse.pdf
0
18-01-2014, ora 20:16
Larisa86
Nu este medic/terapeut
Larisa86
Bibyshor, nici mie nu mi a venit sa cred... Pretul este acelasi cu cel pe care l ai platit tu in magazinele din Buc, dar eu nu gaseam marimea. Asa ca am apelat la internet si initial mi a fost teama sa nu fie ceva contrafacut, dar am spus ca trebuie sa risc din moment ce nu imi gaseam marimea altundeva... si a fost totul bine, aceleasi etichete, acelasi material, etc... Succes la consultatie si la rino, sunt sigura ca o sa iasa totul super! ;)
0
18-01-2014, ora 20:21
Larisa86
Nu este medic/terapeut
Larisa86
Oana, imi pare rau ca ai astfel de probleme, dar ai sa vezi ca o sa fie totul bine! Succes!
0
18-01-2014, ora 21:35
Oana2003
Nu este medic/terapeut
Oana2003
Mersi mult, fetelor, pentru sustinere si sfaturi!asa zic si eu, ca totul o sa fie bine!
0
18-01-2014, ora 21:51
cristina.stuparu1990
Nu este medic/terapeut
cristina.stuparu1990
Aida astazi mi a scos bandajul de pe sani...
Ma simt mult mai bine acum mai
Simt doar o usoara febra musculara... Problema mea e ca stangu e mult mai inflamat dar mi a spus domnul doctor ca e normal si de la voi stiu mi am luat si gelul acela pentru sani... Ma mai dau si cu el cu dreptu nu am nici o problema mana dreapta chiar pot sa o misc dar partea stg e mai dificil
Eu am bustiere de la dl doctor le am luat pe amandoua am spus sa nu ma mai complic...
0
18-01-2014, ora 21:55
cristina.stuparu1990
Nu este medic/terapeut
cristina.stuparu1990
Aaaa si eu vroiam la inceput anatomic dar dr m a sfatuit rotund deoarece sanii mei mici deja aveau forma total anatomica iar cel
Rotund doar i a umplut tot aspect natural au si cu rotund bine acum astept
Forma finala mai am de asteptat :)
0
18-01-2014, ora 21:55
aida22
Nu este medic/terapeut
aida22
ma bucur ca te simti din ce in ce mai bine cristina:* sa ne pui poza fara bandaj cand poti :D
oana sper sa fie totul bine si sa nu apara nicio complicatie...iti doresc multa bafta :*
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 135413551356 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •