Implant silicon sani
ROXY, si eu simt marginea implantului, o simt pana n incizie, asa.. dar din ce am mai citit, e normal.
Izzaa, sper sa fie de la caldura, mie nu mi par simple coșulețe, sunt la milimetru de incizie si in jurul lor este umflat si tare..
Sper sa fie totul bine! Da, mai am un pic si dorm si eu ca omul, ca deja nu mai suport:(
Va pup !
Izzaa, sper sa fie de la caldura, mie nu mi par simple coșulețe, sunt la milimetru de incizie si in jurul lor este umflat si tare..
Sper sa fie totul bine! Da, mai am un pic si dorm si eu ca omul, ca deja nu mai suport:(
Va pup !
Eu nu simt nici o margine, decat ca sunt tari inca dupa 4 luni..dar mie imi plac asa :)
Roxy13t, eu simt implantul la sanul stang, si se simte destul de bine, eu maine fac 3 sapt de la operatie. Sincer, ma asteptam sa am prob la sanul drept pt ca era mai mic decat dreptul dar...surpriza, sanul mai mare imi face probleme.
Mamitzica, esti din Bucuresti ?
Mamitzica, esti din Bucuresti ?
Văd astăzi numai zâmbete, ma bucur pentru fiecare dintre voi. Mici brobonele am avut multe pe partea superioară a sanului, pe cicatrici eu nu am cunoștiinte, dar e posibil cum sanul este mai mare si acoperă mult cicatricea, pielea respira mai greu. Nu este o regula, implantul se poate simti sau nu, in general se simte dupa ce se înmoaie, cand pielea se mai întinde, se crează putin spațiu.
Buna dimineata fete frumoase, eu am 6 saptamani si 3 zile de la operatie, sanul meu drept coboara incet, inca nu a ajuns la nivelul celuilalt dar se vad unele scimbari, si cicatricile din jurul areolelor se vindeca incet, Mamitzica ai mare dreptate, tratamentul cheie este Rabdarea, sfarcurile cateodata sunt mai sensibile si din cauza bustierei care le stange, implantul il simt si eu cateodata dar cred ca este ceva absolut normal.Va multumesc tuturor pentru sfaturile voaste, eu va citesc constant chiar daca nu scriu zi de zi, va pupacesc dulce !:****
Dragele mele, nici nu va puteti inchipui cat ma bucur ca am gasit acest forum. Nu am avut timp sa citesc toate discutiile, dar printre picaturi, am cunoscut multe dintre povestile unora dintre fete. Daca m-ati putea ajuta cu un sfat, v-as fi foarte recunoscatoare. M-am hotarat sa imi fac augumentarea mamara. Am citit, m-am documentat si mi-au placut mult parerile despre dna dr. Brezeanu. Voi ce parere aveti? Aveti alte sugestii? Mentionez ca sunt din Bucuresti.
Va pup si astept raspunsurile voastre.
Va pup si astept raspunsurile voastre.
Buna Alexa2388, bine ai venit! Daca iti place Dr Brezeanu, du-te la o consultatie, cum de-altfel poti vedea rezultatele noastre, fiecare iti vom recomanda doctorii noștri, eu am 1 an si 3 luni, sunt foarte bine, implantul integrat in corp excelent. Iti recomand 2-3 consultații, astfel poti vedea cu cine empatizezi si este mai aproape de ceea iti doresti, in funcție de particularitățile organismului tau! Mult succes in alegere, ai pe forum rezultate frumoase si sănătoase, suntem aici pentru a te ajuta si pe tine!
Buna alexa 2388, Chanell are dreptate fiecare din noi iti vom recomanda doctorii noștri insa cel mai bine te duci unde simți tu ca e ok, sfatul meu e sa te duci la cel putin 2-3 doctori si apoi sa zici gata el sau ea e! Deasemeni sa citești si sa te documentezi bine sa nu aibe vre-o "buba" ( cazuri precum kasem s.a.m.d.) te pup si succes!
Multumesc tare mult!!! Sunteti foarte dragute. Rezultatele voastre sunt superbe. Imi puteti spune voi la ce dr ati facut operatia? Si inca ceva.eu am 1.68 inaltime, 52 kg si umerii mei, din pc meu de vedere, sunt mai lati. Voi ati ales marimea siliconului in functie de aceste particularitati? Se face o simulare? Va pup si multumesc din nou.
Alexa2388 in general mărimea implantului se face printr-un calcul dupa niste Masuratori care ti le face medicul la consultație. Eu am implant rotund de 325 cc rotund a fost minimul de minim la mine :)))) intra usor un 400 - 450 cc rotund, ideea in principiu e simpla, ai ceva cărnița intra mai mult, nu ai... Ei bine intra cat se poate. Eu sunt mai micuța de înălțime si nu s-ar fi vazut foarte ok un implant de 400-450 asa ca am optat pentru cel mai mic ) Am 162 cm si 48 kg (mai nou am mai slăbit putin, ma laud :)))))) ) te pup
Buna, Alexa! Bine ai venit!
La profilul fiecărei fete, sau al majorității, scrie unde s a operat, la ce dr, ce tip de implant, etc. Dai pe profil si acolo apare.
Sper sa alegi cel mai bun doctor pt tine!
Fetelor, oare proeminentele acestea sunt firele resorbabile?v am zis de câteva zile au apărut langa, si pe incizie, sunt " coșulețe" tari..
La profilul fiecărei fete, sau al majorității, scrie unde s a operat, la ce dr, ce tip de implant, etc. Dai pe profil si acolo apare.
Sper sa alegi cel mai bun doctor pt tine!
Fetelor, oare proeminentele acestea sunt firele resorbabile?v am zis de câteva zile au apărut langa, si pe incizie, sunt " coșulețe" tari..
Mamitzica, multumesc!!
Aveti sanii atat de frumosi. Imi doresc sa-mi iasa si mie bine operatia.
Izaaaa sunt slabuta si mi-e frica, dar voi merge la 3 consultatii si sper ca pana la sfarsitul lunii sa aleg doctorul potrivit.
Conteaza foarte mult pentru mine sa empatizez cu doctorul, in special sa-mi acorde rabdare :)
Va pup si daca imi mai trece ceva prin cap, va intreb.
Aveti sanii atat de frumosi. Imi doresc sa-mi iasa si mie bine operatia.
Izaaaa sunt slabuta si mi-e frica, dar voi merge la 3 consultatii si sper ca pana la sfarsitul lunii sa aleg doctorul potrivit.
Conteaza foarte mult pentru mine sa empatizez cu doctorul, in special sa-mi acorde rabdare :)
Va pup si daca imi mai trece ceva prin cap, va intreb.
alexa2388 sa nu-ti fie frica. Asa eram si eu inainte. Daca nu imi ies cum vreau, daca sunt prea mari, daca sunt prea mici, daca se rotește implantul, daca fac contractura, daca nu imi plac si mi scot nu vor mai fi la fel... Eheee gânduri care dispar dupa operatie si dupa ce ii vezi. Sigur vei alege cea mai buna varianta pentru tine. Te pup
Apropo fetele am o luna si o saptamana fix. Mi se pare ciudat ca dupa o sapt de la operatie erau Uriași iar acum au intrat la apa aproape la jumate. Nu imi displac si nici nu ma plang, insa mergeau mai mari un pic :))):)))) in mare s-au Așezat frumos, sfârcurile sunt deja sus ( nu am avut niciodata sfârcurile asa de in vânt ) :)) iar inciziile s-au vindecat foarte frumos.. Va pup fetele.
Izzaaa, toate gandurile astea mi se invartesc mie in cap acum. Ai descris perfect toate temerile mele. Totusi, abia astept momentul "after".
Alexa, Hellen.. eu aveam OROARE de anestezia generala, acesta fiind si primul motiv pt care am amânat operația atâția ani. Ei bine, a fost o copilărie din partea mea sa mi fac atâtea griji, ma gândeam ca poate nu ma mai trezesc:))
Plus alte gânduri oribile, cum spuneti si voi. E teama de nou, de necunoscut.. cumva, e firesc sa ne putem întrebări, dar din mom ce s a luat decizia, treb mers mai departe!
Curaj, o sa fiți mândre de noul vostru aspect!
Plus alte gânduri oribile, cum spuneti si voi. E teama de nou, de necunoscut.. cumva, e firesc sa ne putem întrebări, dar din mom ce s a luat decizia, treb mers mai departe!
Curaj, o sa fiți mândre de noul vostru aspect!
Pana la 3 luni vor mai scadea din pacate.. Prb asta cred ca o avem fiecare din noi..
Fetelor, spune ti si mie, sa mi răspundă cineva.. a mai pățit vreuna ca mine? Legat de ce v am povestit cu acele " coșulețe"..
Sa fie de la Stratamed? De la bustiera? Sa fie vb despre firele resorbabile?
Am 2 luni jum.
Sa fie de la Stratamed? De la bustiera? Sa fie vb despre firele resorbabile?
Am 2 luni jum.
Helen12 sti cum se spune "been there done that" :)):))):)))) stai linistita ca toate gândurile se vor evapora, la mine de anestezie deja nu mai imi era frica căci cu o luna inainte mai trecusem prin rinoplastie si stiam ce e cu ea :))) doctorii pana la urma sunt doctori si ei stiu exact ce fac, crede-ma ca anestezia e cea mai buna parte adormi si cand te trezești bum tztzeee! :))):)))
Mamitzica draga mea ti-as Răspunde eu dar nu am patit si nu stiu ce poate fi. Eu totusi spun ca ar fi de la caldura sau poate ar fi de la detergent sau balsamul de rufe sa fi facut vreo alergie ceva zic si eu...
Mamițica nu am auzit pe nimeni, capete dw fire nu cred ca sunt, la 3 luni deja sunt topite definitiv, poate fi o alergie, cel mai bine esre sa faci o poza si o trimiți la doctor. Cred ca e o iritație, încearcă si cu betadina.
Am trimis, Chanell, intr un final.. o sa aplic o crema cu hidrocortizon, câteva zile.merci, pup
WOW, frumoaselor, ce active sunteți! Marmaris ma bucur ca aureolele tale revin la normal si mai ales esti tu fericita cu tine.
Bun venit noilor aspirante la implanturi!Asa cum am mai spus-o...nimic nu e intamplator si sunt convinsă ca fiecare ia decizia potrivită.Daca dorința primează...temerile, normale de altfel, se vor diminua.
Mamitzica, mie mi-a apărut o iritație dar in partea superioară sânilor si intre ei dar cu dischete demachiante si cu soluție clean& clear de la Johnson pe care o foloseam pt punctele negre ale lui fii-miu...vad ca începe sa dea rezultate si sa dispară.Zic si eu, poate e mai bine o perioada sa nu mai aplici crema pt cicatrici si sa dezinfectezi zona iar pielea sa respire.
Sunt de acord ca RABDARE in primele 6 luni este soluția cheie pentru multe din nemulțumirile fiecăreia dintre noi.
Va îmbrățișez pe toate si poate reușim sa ne si vedem...odată :)
Bun venit noilor aspirante la implanturi!Asa cum am mai spus-o...nimic nu e intamplator si sunt convinsă ca fiecare ia decizia potrivită.Daca dorința primează...temerile, normale de altfel, se vor diminua.
Mamitzica, mie mi-a apărut o iritație dar in partea superioară sânilor si intre ei dar cu dischete demachiante si cu soluție clean& clear de la Johnson pe care o foloseam pt punctele negre ale lui fii-miu...vad ca începe sa dea rezultate si sa dispară.Zic si eu, poate e mai bine o perioada sa nu mai aplici crema pt cicatrici si sa dezinfectezi zona iar pielea sa respire.
Sunt de acord ca RABDARE in primele 6 luni este soluția cheie pentru multe din nemulțumirile fiecăreia dintre noi.
Va îmbrățișez pe toate si poate reușim sa ne si vedem...odată :)
Fetele am si eu o intrebare... Cand vi s-au rotunjit sânii asa frumos? De exemplu sânii Mirunei sunt superbi si rotunzi, mamitzica la fel, nu mai zic Chanell, fiinca ai mei inca nu sunt rotunzi ca doua mingii cum as vrea si as vrea sa stiu daca mai dureaza sau raman asa. Va pup !!!!
Izaa în timp sânii prind o forma cât de cât naturala se lasă ușor, se formează pliul dar durează ceva
Aspassia eu rabdare am poate sa se transforme si dupa 6 luni daca ar dura dar sa se transforme :))):)))) de exemplu ai tai iar sunt superbi rotunzi... Ai mei inca nu au forma aia... Am sa pun o poza sa vedeți. Eu mi-am format o idee fixa de dinainte de operatie si cand am vb cu doctorul meu i-am spus nu vreau pepeni nu vreau mere eu vreau mingii :))):)))) t pup.
Izzaa multumesc frumos!! Eu nu prea am avut glanda, dar la inceput si ai mei aveau o forma ciudata.. Dupa 3 luni incep sa se aseze.. Trebuie sa mai ai putina rabdare :)
Izaa la mine de exemplu la început erau tughuiati, apoi au avut tot felul de forme ciudate, la un mometdat i am văzut patrati:)) și cam pe la 4 5 luni au prins forma ăsta. Pup
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51Despre marirea de sani
- 4Sfarcuri mari, sensibile
- 27implant silicon sani
- 13implanturi mamare, doctor totir?
- 3sani lasati si moi
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 13cancer la san
- 9nodul la san
- 77Carcinom lobular invaziv - rugaminte pentru dl. doctor Raul Duke
- 10Silicoane sani, detalii
- 4Este posibil sa fie cancer de san?
- 1ce trebuie sa fac inainte de operatie... implant silicoane?
- 5Oare am cancer mamar?
- 2Implant silicon la 42 ani
- 2Implant silicon
- 0Implant mamar
- 0Stan Vitalie da sau nu?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: