infectie dentara

Buna ziua, sunt mama unui baietel de 9 ani caruia i s-a plombat o masea acum 3 luni. avea doar un punctulet negru si am zis sa mergem la timp ca sa nu se strice mai tare. i-a fost plombata dar acum am ajuns cu el la urgente pentru ca avea dureri, i s-a umflat falca si a facut si ganglion. I-a fost scoasa plomba si i-a fost acordat tratamentul de urgenta dr. de la urgenta m-a pus sa fac o radiografie dentara pt. molar 46 in urma caruia s-a vazut ca are o punga de puroi la radacina. I-a prescris antibiotice si antiinflamatoare si mi-a recomandat sa merg la medicul care i-a pus plomba. Intrebarea mea este: sa ma mai duc la acelasi medic sau sa caut altul? de ce a facut infectia daca maseaua era plombata?
1 comentarii

probabil ca medicul nu va ceruse o radiografie..si...trebuia.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Infectiile de masele se pot duce si la gat, nas, urechi?
- 3infectie postextractie
- 10infectie molar de minte??help:-ss
- 3Infectarea unei masele dupa aplicarea plombei!
- 4Este posibil sa mi se fi declansat sinuzita?
- 4Infectie masea minte
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 0Extractie masea cu puroi
- 7Infectie dentara de neinteles si fara solutii
- 6Infectie masea, extractie radacina, inflamare gingie
- 1Posibila infectie la masea
- 2Infectie dentara
- 4infectie?
- 3Infecție măsea, dureri in gat
- 4Buza si barbia tot amortite dupa puroi la o masea
- 1Ajutati-Ma - infectie dentara
- 2Masea cu abces fără pereți, extracție sau reconstrucție?!
- 3Abces care nu dispare
- 5Infecție la rădăcina molarului
Mai multe informații despre: infectia dentara