Intrebare tratament HIV - test HIV
Cover am fost la medic am mai avut in urma cu 2 ani, a zis ca sunt chisturi sebacee ceva de genu mia dat tratament au trecut acum au aparit iar, cine mai stie Si eu am fost la medic infectionist a vazut analizele sa uitat la mine si ma trimis la plimbare
Nicxx..de unde stii ca e candida?..ai facut analize si ti au confirmat asta sau.gandurile tale te duc la.asa ceva
Nu stiu sa pun poza cu gatul si limba mea...te sperii.
Nu stiu sigur, dar asa pare. Dar candida apare in stadiu mai tardiv sau cum? Sau poate apare si in stadii incipiente de hiv? Eu am si niste probleme gastrice, un helicobacter de care nu pot sa scap.
Candida din ce am citit eu apare in faze mai tarzii ale infectiei cu hiv cand organismul e f slabit.asta daca candida ar avea legatura cu hivul.
Ai dat raspunsul.De la pb gastrice ai pb in gura
Buna ziua! Au trecut 44 de zile de la eveniment! ( am numarat zilele, orele, secundele) inca nu mi-am facut test hiv..mi-e frica, mi-e rusine sa ma du c sa cer asa ceva
Cert este ca de o luna, de o luna si ceva starile mele sunt confuze. Am fost racita cateva zile, mi-a trecut cu medicamente ( nu am avut febra, ganglioni sau ceva de genul) dar simt din cand in cand ca ma doare ceva sub gat ( nu stiu)
De multe ori, am senzatia ca racesc, apoi dispare aceasta senzatie. Am in continuare stari de ameteala ( din cand in cand, dar sa zic ca o pun pe baza anemiei) plus ca mi-a aparut o bubita mica sub limba (am mancat o banana, nu stiu daca de la asta este). Intr-adevar, iau niste pastile pt stres, fiindca am observat ca senzatia de arsura pe care o simteam la nivelul pielii, a cam disparut de la aceste pastile...am de asemenea niste dureri musculare care apar, dispar...sau mi se pare mie..nu stiu
Nu am curajul sa ma duc sa fac acel test...sunt atat de disperata
Cert este ca de o luna, de o luna si ceva starile mele sunt confuze. Am fost racita cateva zile, mi-a trecut cu medicamente ( nu am avut febra, ganglioni sau ceva de genul) dar simt din cand in cand ca ma doare ceva sub gat ( nu stiu)
De multe ori, am senzatia ca racesc, apoi dispare aceasta senzatie. Am in continuare stari de ameteala ( din cand in cand, dar sa zic ca o pun pe baza anemiei) plus ca mi-a aparut o bubita mica sub limba (am mancat o banana, nu stiu daca de la asta este). Intr-adevar, iau niste pastile pt stres, fiindca am observat ca senzatia de arsura pe care o simteam la nivelul pielii, a cam disparut de la aceste pastile...am de asemenea niste dureri musculare care apar, dispar...sau mi se pare mie..nu stiu
Nu am curajul sa ma duc sa fac acel test...sunt atat de disperata
Fa-ti testul, doar asa te linistesti. Nu stiu daca sunt cel mai in masura sa dau sfaturi, dar trebuie sa-l faci. Seroconversia nu se manifesta asa cum spui tu. O sa fie bine.
Dar la mine din 20 de teste, ultimul la 4 luni nu trebuia sa depisteze ceva daca era sau toate au dat rezultat fals negativ?
Oan9.mergi la test..nu e o rusine...e ceva normal.rezultatul negativ o sa te linisteasca.
Daca facjtestul...sa fie generatia a 4 a si cu antigena p24.o sa fie negativ.
Tu...in ce situatie de risc te ai aflat?
Daca facjtestul...sa fie generatia a 4 a si cu antigena p24.o sa fie negativ.
Tu...in ce situatie de risc te ai aflat?
Situatie de risc...
Starile astea au inceput de cand am avut contacte sexuale cu prietenul meu.
De fapt asta mi-a intrat mie in cap de atunci. Alta situatie de risc nu exista! Desi, el este bine, sanatos. Eu nu pot stii ce fel de partenere a avut inaintea mea..intr-adevar nu a fost cu multe femei, dar nu stiu cat de "curate" au fost ele...
Starile astea au inceput de cand am avut contacte sexuale cu prietenul meu.
De fapt asta mi-a intrat mie in cap de atunci. Alta situatie de risc nu exista! Desi, el este bine, sanatos. Eu nu pot stii ce fel de partenere a avut inaintea mea..intr-adevar nu a fost cu multe femei, dar nu stiu cat de "curate" au fost ele...
Pai ii spui situatia si mergeti la test amandoi si ai rezolvat stresul
Da, eu, mi-am mai facut un test azi la medlife.
Offffff...noi cautam speranta in testul hiv.pt ca nu stim ceva concludent.Nimeni nu raspunde disperarii noastre.Bts urile sunt cele mai perverse infectii.
Ex:eu m am ales cu papilom pe valul palatin..e sigur de la hpv dar.eu nu m am atins cu gura de prostituata.Ea mi a facut mie oral..atunci...intrebare...dc eu am papilomul in gura?..daca hpv se ia doar prin contactul cu pielea infectata???doar nu am supt p..la ca sa ma atinga pe valul palatin si sa mi dea papilom?
Dc am mancarimi genitale de un an
.dc am ganglionii imflamati la gat de peste 6 luni?
Dc am dureri musculare de aproape 1 an?
Dc am gura uscata de apriape 1 an
Dc...dc...dc...
Daca nu e hiv inseamna ca e altceva la fel ca hiv..ceva ce medicina nu a descoperit.sau.nu vrea sa spuna adevarul.Nu sunt singurul pe site care se plange de simptome si dureri...deci nu poate fi paranoia la mine..ceva este...ceva f periculos si care a fost luat prin sex...dar ce.asta este intrebarea.CE?
Ex:eu m am ales cu papilom pe valul palatin..e sigur de la hpv dar.eu nu m am atins cu gura de prostituata.Ea mi a facut mie oral..atunci...intrebare...dc eu am papilomul in gura?..daca hpv se ia doar prin contactul cu pielea infectata???doar nu am supt p..la ca sa ma atinga pe valul palatin si sa mi dea papilom?
Dc am mancarimi genitale de un an
.dc am ganglionii imflamati la gat de peste 6 luni?
Dc am dureri musculare de aproape 1 an?
Dc am gura uscata de apriape 1 an
Dc...dc...dc...
Daca nu e hiv inseamna ca e altceva la fel ca hiv..ceva ce medicina nu a descoperit.sau.nu vrea sa spuna adevarul.Nu sunt singurul pe site care se plange de simptome si dureri...deci nu poate fi paranoia la mine..ceva este...ceva f periculos si care a fost luat prin sex...dar ce.asta este intrebarea.CE?
Da, negativ.
Ce-i cu candida asta? Mi-a aparut cam de cand am luat tratamentul pt helicobacter, adica acum vreo 2 luni.
Si tot nu am scapt de el.
Ce-i cu candida asta? Mi-a aparut cam de cand am luat tratamentul pt helicobacter, adica acum vreo 2 luni.
Si tot nu am scapt de el.
Unii spun sa avem grija ce scriem aici sa nu demoralizam pe altii..
Cei care au calcat pe bec oricum sunt cu nervii la.pamant.
IMPORTANT este sa vada si altii ce ii asteapta daca alearga dupa senzatii de cateva secunde.
Asta e viata dupa cateva min cu femei platite.
Goana dupa.bani si foamea lor si a pestilor le face sa calce pe suflete...pe vieti de oameni..pt a si atinge scopul...de fapt...am vazut articol unde spune ca mai marii lumii vor sa diminueze viata pe pamant.Asa a aparut SIDA...HPV si alte boli fara un tratament.Si unde au lovit..la coarda sensibila...SEX.si uite asa cad in plasa tineri inocenti.si nu numai.Goana dupa sex in zilele noastre e ceva ce nu poate fi oprita.cand ti se urca sangele la cap si in cap...nu mai ai ratiune...discernamant...si.se intampla...si dupa.urmeaza destinul...+.-. vieti disperate..familii pierdute sau.infectate...etc.
Asta e lumea in care traim...asta e ADEVARUL.
Cei care au calcat pe bec oricum sunt cu nervii la.pamant.
IMPORTANT este sa vada si altii ce ii asteapta daca alearga dupa senzatii de cateva secunde.
Asta e viata dupa cateva min cu femei platite.
Goana dupa.bani si foamea lor si a pestilor le face sa calce pe suflete...pe vieti de oameni..pt a si atinge scopul...de fapt...am vazut articol unde spune ca mai marii lumii vor sa diminueze viata pe pamant.Asa a aparut SIDA...HPV si alte boli fara un tratament.Si unde au lovit..la coarda sensibila...SEX.si uite asa cad in plasa tineri inocenti.si nu numai.Goana dupa sex in zilele noastre e ceva ce nu poate fi oprita.cand ti se urca sangele la cap si in cap...nu mai ai ratiune...discernamant...si.se intampla...si dupa.urmeaza destinul...+.-. vieti disperate..familii pierdute sau.infectate...etc.
Asta e lumea in care traim...asta e ADEVARUL.
Nixx...te mai intreb 1 data.candida ti a iesit la test sau asa crezi tu ca e candida.?
Nu mi-am facut test, dar se manifesta ca atare. Aproape toata limba o am acoperita de o pelicula alba, care dispare dupa ce mananc ceva. Si ma si ustura, dar nu tot timpul.
Si la.mine se manifest precum candida dar...am vreo 4...5 teste negative...lingual...faringian...nazal.E ca la hiv.nu i spui hiv pana testul nu e pozitiv.nu i spui candida pana ce testul nu co firma candida.DECI...nu e candida
:))). Bine zici Carlos. Nu i spui nicicum pentru ca testele sunt negative. Nicxx. Eu am limba albicioasa din martie sau aprilie anul trecut. Cum spui, atunci cand mananc ceva revine culoarea la normal. Sunt momente cand simt o amorteala parca a limbii dar si alea trec rapid.
Buna seara! M-am hotarat dupa atat stres indurat de una singura, sa ma duc maine la prima ora pentru efectuarea testului.
Ce pot spune, mor de frica, dar pana la urma oricare va fi rezultatul trebuie sa stiu ceea ce am de facut de acum inainte.
Oricum, prietenul meu (de fapt fostul) v-a pleca din tara peste 2 luni si automat este necesar sa afle de acum rezultatul vietii lui..de fapt ca sa stiu si eu daca se merita osteneala sa ma duc sa il omor...atat.
Nu stiu cum v-a iesi testul...nu stiu...Doamne ajuta!
Ce pot spune, mor de frica, dar pana la urma oricare va fi rezultatul trebuie sa stiu ceea ce am de facut de acum inainte.
Oricum, prietenul meu (de fapt fostul) v-a pleca din tara peste 2 luni si automat este necesar sa afle de acum rezultatul vietii lui..de fapt ca sa stiu si eu daca se merita osteneala sa ma duc sa il omor...atat.
Nu stiu cum v-a iesi testul...nu stiu...Doamne ajuta!
Oan9 vrei sa ii faci capatul?
Io zic sa nu te mai sperii ai incredere ca va fi bine
Si chiar daca nu ar fi hiv nu mai e ceva periculos cum era pe vremuri acum daca nu stiti in cati va ani se va vindeca
Io zic sa nu te mai sperii ai incredere ca va fi bine
Si chiar daca nu ar fi hiv nu mai e ceva periculos cum era pe vremuri acum daca nu stiti in cati va ani se va vindeca
Nu ai nimic Oan9.O sa fie NEGATIV.eu cu toate simptomele hiv si ganglionii imflamati de peste 6 luni am negaativ si la un an.Stai calma.Maine asteptam raapunsul tau cu testul negativ.Fa test generatia a 4 a cu p 24...o sa fie negativ si dupa.sa uiti de povestea asta.
P24 se poate pozitiva incepand cu ziua 28..tu ai peste 45 zile asa ca.relxx
Sa vezi cum dispar toate simptomele supa testul negativ
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Care sunt simptomele HIV?
- 36test hiv1-2
- 4teste hiv-sida - se fac gratuit?
- 22Astept raspunsul la testul hiv. Sunt terminata psihic!
- 6Cum imi dau seama daca am sida hiv dupa cateva zile?
- 6fobie hiv sau chiar infectie??
- 2Testare HIV
- 1Interpretare test Anti-HIV
- 1Rezultat hiv
- 0HIV 1-2 screening
- 11Suspect hiv
- 1Test hiv
- 0Ajutor pt imunitate seropozitiv
- 2Ce simptome si cum se manifesta HIV?
- 0Profilaxie hiv
- 1Testare hiv
- 3Sunt speriata- HIV