Leucemie limfatica cronica
Buna ziua,
Socrul meu a fost diagnosticat cu leucemie limfatica cronica, grupa B! Stadiul II. A făcut prima cura de citostatice Chop. Ce alte tratamente exista. După aceasta cura leucocitele s-au inmultit. Are si alte afectiuni: diabet tip 2, spondilita, rectocolita. A făcut si o analiza genetica. Aşteptăm rezultatul.
Socrul meu a fost diagnosticat cu leucemie limfatica cronica, grupa B! Stadiul II. A făcut prima cura de citostatice Chop. Ce alte tratamente exista. După aceasta cura leucocitele s-au inmultit. Are si alte afectiuni: diabet tip 2, spondilita, rectocolita. A făcut si o analiza genetica. Aşteptăm rezultatul.
2 comentarii
Chiar nimeni nu se confrunta cu acest tip de leucemie? Va rog dacă se poate sa mă Ajutaţi cu mai multe informaţii. Multumesc
Mama mea sufera de leucemie limfatica cronica. Pana acum a fost in stadiul 0 asimptomatic.
Acum are leucocitele 58000 si splenomegalie gradul 1. I sa recomandat tratament cu leukeran. Are si multe boli asociate inimii si diabet tip 2. Inca nu ainceput tratamentul.
As avea mare nevoie de informatii suplimentare, daca ma poate ajuta cineva
Acum are leucocitele 58000 si splenomegalie gradul 1. I sa recomandat tratament cu leukeran. Are si multe boli asociate inimii si diabet tip 2. Inca nu ainceput tratamentul.
As avea mare nevoie de informatii suplimentare, daca ma poate ajuta cineva
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 3suspect de leucemie, diagnosticat la internare cu anemie si externat cu dg.hiperergie tuberculinica
- 2leucocitoza sau leucemie?
- 27Are leucemie cronica lenta, poate sa ia vitamine?
- 6Exista riscul de leucemie, la un copil de 3 ani cu L=19000
- 6Ce sanse sunt sa nu am leucemie in conditiile astea?
- 6hemoleucograma completa, copil de 10 luni
- 2leucemie? copil 5 ani ?
- 1leucemie?se poate sa am?
- 1leucemie? sau altceva?
- 5proces limfoproliferativ
- 3Pete rosii pe piele si raceli frecvente..este oare leucemie?
- 0se confrunta cineva cu leucemia?
- 4E posibil sa am leucemie cand hemoleucograma e normala?
- 0leucemie granulocitara cronica
- 1limfomul este o forma de cancer a sangelui?
- 0Leucemia cronica
- 0Mostenire leucemie
- 3Leucemie sau alt cancer ?
Mai multe informații despre: Leucemia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: