Apnee de somn, extrasistole si polineuropatie. Ce pot sa fac?

13-08-2017
stefaniordache
Nu este medic/terapeut
stefaniordache
La polisomnografie mi nau descoperit si apneea in somn care se manifesta constient si cand apare extrasistola care e cumplita, iti intrerupe pur si simplu bataia inimii si odata cu asta respiratia.
am incercat si cu o pastila si jumatate de betazocloc si degeaba aritmia e prezenta in continuare si e devastatoare.
daca impotriva polineuropatie care imi fda fasciculatii cumplite prin gadilaturi in munchi, intepaturi in labele picioarelor si maini mai pot lupta cu doza prescrisa de 1200 mg gabaran pe zi impotriva aritmieim leac.
Va rog din suflet ajutati-ma.
Macar un apart de tratarea apneii insomn m ar face sa trec peste oprirea respiratiei cand vine bubuiala aritmiei aritmiei.
sfatuiti-ma ce aparat sa sa cumpar.va rog.
Oricum apneea in somn exista dianostiicata pe polisomnografie cu oxigenare de 90% dar eu cand vine aritmia mi se opreste purv si simplu respiratia si nu pot adormi deloc.
Betablocantu doar mi a redus pulsul de la cca 70 la chiar 40 cand am luat 1 comprimat jumate pe zi iar un comprimat e zi n a avut deasemenea niciun efect.
Ajutati-ma sa scap de oprirea respiratiei cand vine bububuiala aritmiei si de aritmie dacas-ar putea.
Cu crizele de polineuropatie main lupt cu gabaranul pe care insa mi l-a prescris dr Antochi si prof Bajenaru dupace m-au lasat in spital sa nu dorm 72 de ore deloc si administrandu-mi experimental 2 comprimate de isicom pe zi.
Va multumesc,
Stefan Iordache
------------------------* modificat de admin
1 comentarii
0
18-05-2019, ora 10:59
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Hristos a Înviat! Pentru un aparat de ventilație non-invazivă (VNI) (CPAP/BiPAP) trebuie să vorbiți cu un medic pneumolog, acesta vă va recomanda tipul de aparat pentru dumneavoastră și firma de unde îl puteți închiria/cumpăra (o parte este decontat de casa de asigurări de sănătate). Iar pentru extrasistole mergeți la cardiologie pentru consult, investigații și tratament de specialitate. O zi binecuvântată!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: