masea umflata
de curand am observat ca mia iesit maseaua de minte, dar akolo zona aia sa umflat, precizez ca maseaua de deasupra tot de minte e cariata -sparta doar radacina a mai ramas, care ar fi problema umflaturii, ca ma doare de mor?!!! maseaua de sus nu mia facut niciodata probleme, sa fie oare aia de minte, care doar ce a iesit?si ce pastile sa iau ca sami treaca mai repede cas tare hidoasa cu fata umflata, muultumesc
3 comentarii
eu iti propun sa te duci la un cabinet stomatologic, eu am avut o masea, primul molar din dreapta jos mai exact care tot asa a fost cariata si mi sa rupt la nivelul gingiei si joi, dupa cateva luni de cand sa intamplat am fost la dentist sa mi-o scot, si bine am facut pentru ca cica aveam si puroi la radacina.si puteam sa patesc altele mai rele, chiar si doamna doctor sa mirat cand i-am spus ca nu mi sa umflat deloc pana acum partea aia, a zis ca am avut noroc. asa ca dute sa ti le scoti ca e cel mai bine.eu acum astept sa se vindece :D mai am 2 premolari de scos si cica ar trebui sa imi scot si maselele de minte... am mult de tras dar trebuie sa o fac:)).Deci, dute la stomatolgo, e cel mai bine asa.Multa sanatate.
pai nu, ca partea cu maseaua de minte sa umflat de jos nu de sus
asa se intampla cu molrii de minte...cele mai mari probleme sunt la cei inferiori. Remediu...mersul la un cabinet !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25infectie dentara generalizata
- 5rinosinuzita cronica
- 3extractie infectie
- 0infectie dentara
- 4masea... probleme
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 3Infectie la o masea -posibil tratament fara antibiotice?
- 4unde sa apelez
- 0Infectie de culoare galbena care se extinde pe gingie
- 7Infectie dentara de neinteles si fara solutii
- 4Pivot la masea cu granulom
- 2Am probleme cu infectia dentara
- 2Infectie?...Obraz umflat.
- 1Infectie dentara si alergie la penicilina !
- 4Posibila infecție la măsea pusa
- 0Infectie la radacina dintelui!?Va rog ajutor!
- 1Masea umflata nu cedeaza de o saptamana
- 7Gingie umflata de la o lucrare
Mai multe informații despre: infectia dentara