maxilar sarit (are 70 ani).. ce se poate face?
Buna dimineata!
Am o mare problema si nu stiu ce sa fac. Bunicii mele, in varsta de 70 de ani, i-a sarit maxilarul in urma cu 5 luni. S-a prezentat la un medic din Iasi care a reusit sa-i fixeze maxilarul la loc. Inainte de Craciun s-a repetat incidentul dar nu a mai mers la doctor decat saptamana aceasta(19.01.20096). De aceasta data acel medic a spus ca nu se mai poate face nimic, deoarece daca incearca e posibil sa moara.Mentionez ca eu locuiesc in Bucuresti iar bunica mea intr-o comuna din jud. Iasi. Va rog din suflet sa-mi spuneti daca mai exista o posibilitate, chirurgical sau alta manevra medicala, ca sa se faca bine. Nu stiu cat mai poate rezista, avand o durere cumplita si neputand manca.
Va multumesc mult! Cu multa stima, Mihaela B.
Am o mare problema si nu stiu ce sa fac. Bunicii mele, in varsta de 70 de ani, i-a sarit maxilarul in urma cu 5 luni. S-a prezentat la un medic din Iasi care a reusit sa-i fixeze maxilarul la loc. Inainte de Craciun s-a repetat incidentul dar nu a mai mers la doctor decat saptamana aceasta(19.01.20096). De aceasta data acel medic a spus ca nu se mai poate face nimic, deoarece daca incearca e posibil sa moara.Mentionez ca eu locuiesc in Bucuresti iar bunica mea intr-o comuna din jud. Iasi. Va rog din suflet sa-mi spuneti daca mai exista o posibilitate, chirurgical sau alta manevra medicala, ca sa se faca bine. Nu stiu cat mai poate rezista, avand o durere cumplita si neputand manca.
Va multumesc mult! Cu multa stima, Mihaela B.
5 comentarii
il poti cauta pe dr prof DANILA IOAN sau pe fiul sau DANILA VLAD, ambii medici dentisti si cu specializate in maxilo-faciala si chirurgie, ii gasesti la policlinica DANIDENT de pe strada saulescu din iasi, sunt f buni, incearca la ei sa vezi ce se poate face.
Multumesc frumos pentru indrumare.Aveti cumva un numar de telefon?
Sanatate multa.
Sanatate multa.
0232 264 853 este nr de la cabinet, unde se fac programari.multa sanatate!!!
Buna ziua!
Daca nu puteti rezolva acolo, aduceti-o pe bunica la Bucuresti si mergeti la Facultatea de Stomatologie.
Numai bine!
Daca nu puteti rezolva acolo, aduceti-o pe bunica la Bucuresti si mergeti la Facultatea de Stomatologie.
Numai bine!
Va multumesc din suflet. Sper sa se poata rezolva aceasta problema.Multa sanatate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Bubite bucale
- 5Problema cu maxilarul
- 3de fiecare data cand misc gura mai tare sau mananc ceva, simt cum mi se deplaseaza maxilarul
- 5Intepaturi intense ureche, gat, maxilar
- 3durere articulatie maxilar
- 3am o galma in fata urechii langa maxilar
- 2durere articulatie maxilar, gat si ureche
- 3Durere sub maxilar.Ajutor
- 3Probleme cu deschiderea corecta a maxilarului
- 2Se umfla maxilarul de jos din stanga (obrazul) numai dimineata cand ma trezesc
- 1leziune zona maxilarului
- 0Tumora maligna maxilar
- 0Durere in spatele maxilarului
- 23Dureri foarte mari de maxilar și ureche
- 1Ureche infundata și pocnituri
- 3Maxilar care nu se dezvolta!
- 2Maxilar deformat
- 1Gâlmă în zona maxilarului.
- 1Cracmente maxilar partea dreaptă
Mai multe informații despre: maxilarul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: