maxilar sarit (are 70 ani).. ce se poate face?

20-01-2009
stelista
Nu este medic/terapeut
stelista
Buna dimineata!
Am o mare problema si nu stiu ce sa fac. Bunicii mele, in varsta de 70 de ani, i-a sarit maxilarul in urma cu 5 luni. S-a prezentat la un medic din Iasi care a reusit sa-i fixeze maxilarul la loc. Inainte de Craciun s-a repetat incidentul dar nu a mai mers la doctor decat saptamana aceasta(19.01.20096). De aceasta data acel medic a spus ca nu se mai poate face nimic, deoarece daca incearca e posibil sa moara.Mentionez ca eu locuiesc in Bucuresti iar bunica mea intr-o comuna din jud. Iasi. Va rog din suflet sa-mi spuneti daca mai exista o posibilitate, chirurgical sau alta manevra medicala, ca sa se faca bine. Nu stiu cat mai poate rezista, avand o durere cumplita si neputand manca.
Va multumesc mult! Cu multa stima, Mihaela B.
5 comentarii
0
20-01-2009, ora 12:30
candycandy
Nu este medic/terapeut
candycandy
il poti cauta pe dr prof DANILA IOAN sau pe fiul sau DANILA VLAD, ambii medici dentisti si cu specializate in maxilo-faciala si chirurgie, ii gasesti la policlinica DANIDENT de pe strada saulescu din iasi, sunt f buni, incearca la ei sa vezi ce se poate face.
0
20-01-2009, ora 15:04
stelista
Nu este medic/terapeut
stelista
Multumesc frumos pentru indrumare.Aveti cumva un numar de telefon?
Sanatate multa.
0
20-01-2009, ora 22:02
candycandy
Nu este medic/terapeut
candycandy
0232 264 853 este nr de la cabinet, unde se fac programari.multa sanatate!!!
0
21-01-2009, ora 07:30
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Buna ziua!
Daca nu puteti rezolva acolo, aduceti-o pe bunica la Bucuresti si mergeti la Facultatea de Stomatologie.
Numai bine!
0
21-01-2009, ora 08:51
stelista
Nu este medic/terapeut
stelista
Va multumesc din suflet. Sper sa se poata rezolva aceasta problema.Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul