Medicamente antidepresive?
@ aiureanot
Daca ai doar stari pasagere, poti sa incerci naturiste.
Daca te confrunti cu stari de anxietate si depresie serioase care tin de peste 2 saptamani, ia tratamentul de la medicul psihiatru.
Acele medicamente pot da somnolenta in primele zile dar apoi organismul se obisnuieste.
De cat timp s-a vindecat fratele tau schizofrenic ?
De cat timp nu ia tratament ?
Lucreaza ?
Daca ai doar stari pasagere, poti sa incerci naturiste.
Daca te confrunti cu stari de anxietate si depresie serioase care tin de peste 2 saptamani, ia tratamentul de la medicul psihiatru.
Acele medicamente pot da somnolenta in primele zile dar apoi organismul se obisnuieste.
De cat timp s-a vindecat fratele tau schizofrenic ?
De cat timp nu ia tratament ?
Lucreaza ?
Cam de 2 ani n-a mai avut nicio criza, lucreaza da.
La mine dureaza de ceva luni bune, cam de 3 luni, insa am si stari bune, evit sa ies din casa prea mult cand am starile astea.Ce-mi recomanzi?
La mine dureaza de ceva luni bune, cam de 3 luni, insa am si stari bune, evit sa ies din casa prea mult cand am starile astea.Ce-mi recomanzi?
Tie o sa iti dea doctorul un alt tratament.
Nu ai ce are el.
O sa te descurci, caci acel tratament nu da somnolenta.
El ce tratament ia ?
Nu ai ce are el.
O sa te descurci, caci acel tratament nu da somnolenta.
El ce tratament ia ?
Deocamdata merge acceptabil cu Aurorix (Moclobemid), vin in doua saptamani cu noi vesti cand isi face mai bine efectul, si asta a facut ca si Zoloft, s-a simtit dupa 3 ore ca incepe sa actioneze pozitiv.
La multi ani si sanatate tuturor !
Vad ca nu stai degeaba Costy :), ti-am recomandat si eu acest medicament acum 2-3 luni, insa stiam ca nu se gaseste la noi deocamdata !
Sper sa te simti bine cu el ptc ca actioneaza pe un numar mare neurotransmitatori, principali si secunzi, vreo 8 sau 10 la numar !
Bafta !
Vad ca nu stai degeaba Costy :), ti-am recomandat si eu acest medicament acum 2-3 luni, insa stiam ca nu se gaseste la noi deocamdata !
Sper sa te simti bine cu el ptc ca actioneaza pe un numar mare neurotransmitatori, principali si secunzi, vreo 8 sau 10 la numar !
Bafta !
Nu stiu daca mi-ai recomandat, am uitat, adu-mi aminte. Sa vad cum o fi, am auzit ca e misto asta, nu da disfunctii sexuale ca SSRI, nu da apatie, nu incurajeaza degradarea dopaminei ca SSRI.
Lucreaza pe Serotonina, Noradrenalina si Dopamina, deci pe trei.
Ma mir de ce nu e introdus la noi pe lista de medicamente, nu ca nu-l au in farmacii insa nu exista in cartea aia a lor unde-s medicamente-le.
In SUA iar nu e aprobat ca nu s-au inteles aia la bani de la FDA.
Lucreaza pe Serotonina, Noradrenalina si Dopamina, deci pe trei.
Ma mir de ce nu e introdus la noi pe lista de medicamente, nu ca nu-l au in farmacii insa nu exista in cartea aia a lor unde-s medicamente-le.
In SUA iar nu e aprobat ca nu s-au inteles aia la bani de la FDA.
Costy important este sa-ti mearga bine cu el ! Daca chiar vrei sa vezi cand ti-am spus de el baga in casuta de cautare a forumului 'moclobemid' si iti va da exact pagina !
Mai da cateva detalii despre medicament cat costa cum ti l-ai procurat, cu retata sau fara etc !
Bafta si sa auzim vesti bune !
Mai da cateva detalii despre medicament cat costa cum ti l-ai procurat, cu retata sau fara etc !
Bafta si sa auzim vesti bune !
Am avut ceva probleme zilele astea cu el inducandu-mi o stare putin suspecta insa poate e doar la inceput, oricum per total mi-e ceva mai binisor.
Prima cutie mi-au trimis-o parintii din Germania adica 50 pastile de 150 mg, cu reteta scanata desi normal trebuia originalul, dar au cunoscut ei pe cineva acolo, a costat cam 30 Euro.
Am mai luat cu 180 Lei 60 pastile de 150 mg si de pe net, am dat reteta scanata si doar asa l-am putut lua, de undeva din Grecia l-am primit, deci din UE.
Doza la care trebe sa ajung este de 300 mg/zi divizat in 2 doze de 150, asa a spus medicul desi doza normal ar fi de 600 mg/zi.
Pana azi de Vineri am fost pe 75 + 75, de azi trec pe 75 + 150 si dupa cateva zile 150 + 150.
Se pare ca e un AD bun, lucreaza pe toti cei trei neurotransmitatorii, 5-HT, NA si DA, nu exista risc sa induca apatie ca SSRI, nu afecteaza functia sexuala, nu sedeaza, nu urca pofta de mancare aiurea, nu da crestere in greutate.
Dezavantaje si anume nu poti sa-l asociezi cu nimic altceva, deci se cere singur, in plus desi astia scriu ca nu e nevoie de restrictii alimentare ca la celelalte IMAO nici la doza de 600 mg/zi, medicul spune ca dupa 300 mg totusi se cam impun acele restrictii si anume vin rosu, ficat pui, branzeturi fermentate ca sa nu risc o criza de hipertensiune, sa vad cum merge, abia in 4 saptamani am raspunsul final. Nu ma omor oricum eu dupa aceste produse, deci nu ar fi asta o problema atata timp cat am liber la cartofi prajiti cu carne prajita si mujdei, plus dulciuri.
Prima cutie mi-au trimis-o parintii din Germania adica 50 pastile de 150 mg, cu reteta scanata desi normal trebuia originalul, dar au cunoscut ei pe cineva acolo, a costat cam 30 Euro.
Am mai luat cu 180 Lei 60 pastile de 150 mg si de pe net, am dat reteta scanata si doar asa l-am putut lua, de undeva din Grecia l-am primit, deci din UE.
Doza la care trebe sa ajung este de 300 mg/zi divizat in 2 doze de 150, asa a spus medicul desi doza normal ar fi de 600 mg/zi.
Pana azi de Vineri am fost pe 75 + 75, de azi trec pe 75 + 150 si dupa cateva zile 150 + 150.
Se pare ca e un AD bun, lucreaza pe toti cei trei neurotransmitatorii, 5-HT, NA si DA, nu exista risc sa induca apatie ca SSRI, nu afecteaza functia sexuala, nu sedeaza, nu urca pofta de mancare aiurea, nu da crestere in greutate.
Dezavantaje si anume nu poti sa-l asociezi cu nimic altceva, deci se cere singur, in plus desi astia scriu ca nu e nevoie de restrictii alimentare ca la celelalte IMAO nici la doza de 600 mg/zi, medicul spune ca dupa 300 mg totusi se cam impun acele restrictii si anume vin rosu, ficat pui, branzeturi fermentate ca sa nu risc o criza de hipertensiune, sa vad cum merge, abia in 4 saptamani am raspunsul final. Nu ma omor oricum eu dupa aceste produse, deci nu ar fi asta o problema atata timp cat am liber la cartofi prajiti cu carne prajita si mujdei, plus dulciuri.
Am revenit Costy. Dupa vizita la medic si explicatiile mele mi-a raspuns ca sa continui pentru ca serliftul e f.bun si mi-a scos frontinul de dimineata si mi-a dat 0, 5 anxiar dimineata si inca 0, 5 la pranz si mi-a scos timonilul si de la 1, 5 bromazepam am trecut la 3mg. Mi-a zis ca este o anxietate cronica cu o usoara forma de depresie si o sa ma fac bine.Acum ma simt mai bine. Am problemele astea cam de 15 ani si aveam stari mai bune si mai rele. Am incercat cu vointa cu vitamine dar fara folos. Parerea mea, e ca fara tratament specializat nu este solutie. Cred ca se distruge ceva in creierul nostru si trebuie reparat. Cred ca vitaminele si ceaiurile sunt pentru cei sanatosi care au o tristete trecatoare. Costy poti sa-mi spui daca durerile de picioare si de spate vin tot de la aceasta boala? Si daca nu sunt indiscret de ce a trebuit sa urmezi atatea scheme de tratament?
costy cum mai merge treaba cu dependenta de gogosi?cu sexu cum e?
aadrian, durerile de picioare tot de acolo sunt, deci stai linistit mai ales daca analizele ti-au iesit bune la general.
A trebuit sa urmez atatea scheme si degeaba dat fiind ca eu am o depresie alimentata de altceva ce nu poate fi eliminat, de fapt stiam insa m-am facut ca nu stiam de ce nu merg tratamente-le. Era logic ca nu are cum sa mearga.
adrian2011, dependenta de gogosi s-a dus complet de mult, sexul merge prost, la asta lucrez acuma sa-i dau drumul cumva, nu o ia deloc ! Desi nu mai iau Zoloft de 2 luni tot naspa e sexul, nu pricep desi si aici ma fac ca nu pricep ca de la depresie se trage.
Nici cu Wellbutrin nu mergea deloc bine desi multi zic ca din contra, cu ala merge si mai bine.
Deci nu am dorinta sexuala ca lumea, doresc doar constient sa fac ptr placere dar nu simt nevoia pe bune cum ar trebui, orgasm slab, excitatie slaba, singura diferenta fata de cand luam Zoloft este ca acum ajung la orgasm mai repede, in rest nici o diferenta.
Tu cum stai cu anxietatea ? A mai trecut ?
A trebuit sa urmez atatea scheme si degeaba dat fiind ca eu am o depresie alimentata de altceva ce nu poate fi eliminat, de fapt stiam insa m-am facut ca nu stiam de ce nu merg tratamente-le. Era logic ca nu are cum sa mearga.
adrian2011, dependenta de gogosi s-a dus complet de mult, sexul merge prost, la asta lucrez acuma sa-i dau drumul cumva, nu o ia deloc ! Desi nu mai iau Zoloft de 2 luni tot naspa e sexul, nu pricep desi si aici ma fac ca nu pricep ca de la depresie se trage.
Nici cu Wellbutrin nu mergea deloc bine desi multi zic ca din contra, cu ala merge si mai bine.
Deci nu am dorinta sexuala ca lumea, doresc doar constient sa fac ptr placere dar nu simt nevoia pe bune cum ar trebui, orgasm slab, excitatie slaba, singura diferenta fata de cand luam Zoloft este ca acum ajung la orgasm mai repede, in rest nici o diferenta.
Tu cum stai cu anxietatea ? A mai trecut ?
Costy sper ca acest tratament pe care l-ai inceput sa fie cel pe care il asteptai sa dea rezultate. Poti sa-mi spui daca tratamentul meu e dur si daca o sa lase anumite urme? Si cam care sunt sansele sa revina starile astea?
Nu-ti mai pune atatea probleme ca nu faci decat sa iti alimentezi anxietatea, nu e dur, e un tratament normal, va trebui sa astepti sa vezi cum actionaza in timp.
Costy as dori un sfat sau oricine poate sa ma ajute. Sotia mea e de o luna in Italia si a luat cam 1 luna seara 0, 25 frontin. I-am spus eu sa-l intrerupa acum o saptamana ca poate sa-i dea dependenta. Acum ea nu prea mai poate dormi noaptea si are ca un nod in gat. Mai are cam 30 de frontin si nu stiu ce sa-i zic, pentru ca ea vrea sa le ia. Am uitat sa intreb medicul. Va rog frumos, cine ma poate ajuta. Ar putea sa cumpere ceva natural de acolo. ? Multumesc
Daca avea nod in gat si inainte de tratament, inseamna ca s-a intors anxietatea, daca nu era inainte, e sevraj de la frontin, tot ce nu era inainte se numeste simptom de sevraj.
Daca e in sevraj sa nu mai ia, ca va fi mai rau apoi, daca e anxietatea, sa treaca pe un antidepresiv dupa ce se duce la medic, evident.
Benzo sunt periculoase.
Daca e in sevraj sa nu mai ia, ca va fi mai rau apoi, daca e anxietatea, sa treaca pe un antidepresiv dupa ce se duce la medic, evident.
Benzo sunt periculoase.
Buna Ziua,.Am sa va expun aici "problema" mea.
Din noiembrie am avut o insomnie care a durat cam in jur de o luna, dormeam 3/4 ore din 24, la inceput n-am luat nimic, doar de la farmacie un "Somn Linistit" (Ceai + o pastila de calmat), n-a mers cu asta, seara incercam cu extraveral, am facut si miscare pe zi poate poate o sa adorm noaptea, nici gand, dormeam 3-4 ore sima trezeam, am slabit foarte mult din cauza lipsei somnului, nu aveam nici pofta de mancare, stateam numai in pat, ma izolasem, dar nu acceptam ideea ca sunt in depresie/anxietate.
Pana la urma am apelat la un psihiatru care mi-a dat o "plasa" de medicamente.Eu practic m-am dus doar cu simptomul insomniei, nu depresie sau anxietate.Mi-a prescris vreo 5 tipuri de medicamente: Valdoxan (25 mg), Irropia (5mg), Tritticco ( 150 mg), Frontin (1mg), Serlift (100 mg) + Anxiar (acesta a zis sa-l iau doar cand am stari de "rau").
Acum sa va explic cam ce doze mi-a dat:
Dimineata : 1 serlift (100mg)
La pranz: 1/2 Frontin ( adica 0, 5 mg)
Seara: Trittico 3/3(150 mg, Valdoxan, Irropia iar dupa masa iar Frontin (1mg, o pastila)
Dupa doua saptamani si ceva de tratament reusesc intradevar sa dorm noaptea, de obicei medicamentele de seara le iau in jurul orei 22:00, dar adorm pe la 23:00 si ma trezesc la 7:30 cand trebuie sa iau Serlift-ul.
Problema e ca mi-a crescut tensiunea cam mult, eu la 21 ani de obicei o aveam 12/7, 13/8 maxim, acum a ajuns la 15/9 sau si mai mare a fost.Purtand si ochelari, ochii mi se umfla (la inceput mi se umflau de nu puteam sa suport nici ochelarii, dar in ultimele zile mi s-au mai desumflat).
Din ce am mai citit pe net, mi se pare un tratament dat prea "sever" pentru problema mea (insomnia).
Frontin-ul il iau 1, 5 mg pe zi, cam mult dupa parerea mea, as vrea sa-l reduc la 1 mg macar pe zi, iar serlift-ul pe care il iau de dimineanta as vrea sa-l iau la jumatate (50mg).
Valdoxanul si Iroppia din ce stiu nu dau dependenta, dar mi-e frica de celelalte, Frontin, Serlift si Trittico.
Un sfat de la cineva mi-ar fi de mare folos.Va multumesc si o zi buna.
Din noiembrie am avut o insomnie care a durat cam in jur de o luna, dormeam 3/4 ore din 24, la inceput n-am luat nimic, doar de la farmacie un "Somn Linistit" (Ceai + o pastila de calmat), n-a mers cu asta, seara incercam cu extraveral, am facut si miscare pe zi poate poate o sa adorm noaptea, nici gand, dormeam 3-4 ore sima trezeam, am slabit foarte mult din cauza lipsei somnului, nu aveam nici pofta de mancare, stateam numai in pat, ma izolasem, dar nu acceptam ideea ca sunt in depresie/anxietate.
Pana la urma am apelat la un psihiatru care mi-a dat o "plasa" de medicamente.Eu practic m-am dus doar cu simptomul insomniei, nu depresie sau anxietate.Mi-a prescris vreo 5 tipuri de medicamente: Valdoxan (25 mg), Irropia (5mg), Tritticco ( 150 mg), Frontin (1mg), Serlift (100 mg) + Anxiar (acesta a zis sa-l iau doar cand am stari de "rau").
Acum sa va explic cam ce doze mi-a dat:
Dimineata : 1 serlift (100mg)
La pranz: 1/2 Frontin ( adica 0, 5 mg)
Seara: Trittico 3/3(150 mg, Valdoxan, Irropia iar dupa masa iar Frontin (1mg, o pastila)
Dupa doua saptamani si ceva de tratament reusesc intradevar sa dorm noaptea, de obicei medicamentele de seara le iau in jurul orei 22:00, dar adorm pe la 23:00 si ma trezesc la 7:30 cand trebuie sa iau Serlift-ul.
Problema e ca mi-a crescut tensiunea cam mult, eu la 21 ani de obicei o aveam 12/7, 13/8 maxim, acum a ajuns la 15/9 sau si mai mare a fost.Purtand si ochelari, ochii mi se umfla (la inceput mi se umflau de nu puteam sa suport nici ochelarii, dar in ultimele zile mi s-au mai desumflat).
Din ce am mai citit pe net, mi se pare un tratament dat prea "sever" pentru problema mea (insomnia).
Frontin-ul il iau 1, 5 mg pe zi, cam mult dupa parerea mea, as vrea sa-l reduc la 1 mg macar pe zi, iar serlift-ul pe care il iau de dimineanta as vrea sa-l iau la jumatate (50mg).
Valdoxanul si Iroppia din ce stiu nu dau dependenta, dar mi-e frica de celelalte, Frontin, Serlift si Trittico.
Un sfat de la cineva mi-ar fi de mare folos.Va multumesc si o zi buna.
Doar Frontin si Anxiar da dependenta fiind o benzodiazepina, restul nu, deci stai linistit. Deci ar trebui sa te feresti de astea doua ca apoi s-ar putea sa-ti fie f greu sa scapi de ele.
Irropia e de fapt Zyprexa, ti-a dat 5 mg ptr depresie ca in doze mici este antidepresiv.
Insa interesant atatea medicamente de ce ti-a dat, tensiunea nu se stie de unde e mai mare, nici unul din astea nu prea au asa efect edvers insa cine stie.
Irropia e de fapt Zyprexa, ti-a dat 5 mg ptr depresie ca in doze mici este antidepresiv.
Insa interesant atatea medicamente de ce ti-a dat, tensiunea nu se stie de unde e mai mare, nici unul din astea nu prea au asa efect edvers insa cine stie.
Florinele poti sa reduci f mult frontinul - la 1/4 sau 1/5- sau chiar sa-l scoti de tot si o sa vezi ca te linistesti, apoi poti sa mai scazi si din celelalte anxiolitice fara probleme ! Sertralina e cea care da la unele persoane tulburari cardiace destul de serioase, probabil ca te afli printre ele mai ales ca luai si o cantitate marisoara !
Bafta !
Bafta !
Am fost azi la medic si i-am zis de tensiune ca o am mare, mi-a masurat-o la cabinet si culmea, o aveam 12/6.5.Mi-a modificat un pic tratamentul, frontin mi l-a dat 1/2 la pranz si 1/2 seara (1 mg in total), practic mi-a scazut 0, 5 mg, iar serlift-ul mi l-a redus la jumatate, adica 50 mg si a zis sa-l iau la pranz (il luam dimineata pana acum).Restul medicamentelor au ramas la fel.
Costy si stevens multumesc pentru raspunsuri, acum astept sa vad cum reactionez dupa modificarea asta.
Costy si stevens multumesc pentru raspunsuri, acum astept sa vad cum reactionez dupa modificarea asta.
Buna ziua
am si eu o problema de cateva luni, stiu ca trebuia sa ma duc la medic, dar nu am fost, cred ca de frica.
sunt depresiva, am numai ganduri negre, de suicid, simt ca nu mai de ce sa traiesc, ca fac umbra degeaba pamantului, simt ca viata e un mare rah.., stiu ca asta e o mare problema si de aceea vreu sa ma indrumati ce medicamente mai slabe sau ce produse naturiste as putea sa iau. Nu vreau sa iau somnifere gen Xanax ca nu vreau sa dorm pe mine la munka.
am si eu o problema de cateva luni, stiu ca trebuia sa ma duc la medic, dar nu am fost, cred ca de frica.
sunt depresiva, am numai ganduri negre, de suicid, simt ca nu mai de ce sa traiesc, ca fac umbra degeaba pamantului, simt ca viata e un mare rah.., stiu ca asta e o mare problema si de aceea vreu sa ma indrumati ce medicamente mai slabe sau ce produse naturiste as putea sa iau. Nu vreau sa iau somnifere gen Xanax ca nu vreau sa dorm pe mine la munka.
Nici un antidepresiv modern SSRi (Cipralex, Prozac, Zoloft, Fevarin, Seroxat) nu sedeaza si nu ai nici o treaba, mergi la medic sa-ti dea un tratament ptr asa ceva, ca sa iesi din starile astea. Daca nu ai anxietate nu o sa-ti dea nici un somnifer.
Din ce stiu pentru anxietate nu se da nici un somnifer, mai degraba un AD.Eu m-am dus la medic doar cu problema somnului si mi-a dat mai multe medicamente pe care acum trebuie sa le iau, dar am mai scazut dozele la frontin si serlift pentru ca sunt pe drumul cel bun.
.Getty67 ti-as recomanda sa incerci mai intai la un plafar, sunt destule produse naturiste pentru depresie/anxietate.
.Getty67 ti-as recomanda sa incerci mai intai la un plafar, sunt destule produse naturiste pentru depresie/anxietate.
Getty, nu pierde timpul la plafar ca ai depresie in toata regula si cu cat pierzi timp, cu atata se agraveaza, du-te de urgenta la medic psihiatru sa-ti dea un antidepresiv bun ca sa incepi sa-ti revii, nu sedeaza, nu se intampla nimic, deci o sa te duci la servici fara absolut nici o problema.
Alea de la plafar nu au nici un efect.
Alea de la plafar nu au nici un efect.
La mine a mai aparut o problema, de cand am inceput cu acest tratament constat ca nu mai pot avea erectie, la inceput m-am speriat foarte tare, dar ma gandesc ca odata ce termin cu medicamentele imi revine la loc apetitul sexual.Daca ma poate lamuri cineva in privinta asta astept un raspuns.
@ Florinell18
Asa este, la unele persoane medicamentele astea produc si disfunctii sexuale.
Nu ai de ce sa te sperii. Sunt efectele lor secundare.
Sa citesti prospectul cand incepi sa iei un astfel de medicament.
Asa este, la unele persoane medicamentele astea produc si disfunctii sexuale.
Nu ai de ce sa te sperii. Sunt efectele lor secundare.
Sa citesti prospectul cand incepi sa iei un astfel de medicament.
Multumesc mult clara pentru raspuns, m-am mai linistit, acum astept sa termin odata cu tratamentul, sunt pe drumul cel bun, in 2-3 luni sper sa scap de toate.
Daca te deranjeaza chestia cu sexul, dupa 2-3 luni trebe sa spui medicului sa-ti dea altceva care nu face asta, nu stiu daca scapi asa usor de tratament, de aia spun, poate dura si 6-12 luni tratamentul, dupa ce te simti bine, cel putin 6 luni de atunci in colo se continua tratamentul, altfel risti sa recazi iar.
Posibil Serlift sa faca asta, daca nu chiar si Irropia, daca nu te deranjeaza chestia cu sexul si in acelas timp tratamentul iti merge, este super asa.
Posibil Serlift sa faca asta, daca nu chiar si Irropia, daca nu te deranjeaza chestia cu sexul si in acelas timp tratamentul iti merge, este super asa.
Deocamdata nu ma deranjeaza chestia cu sexul, dar as vrea sa scap cat mai repede de tratament, pana de paste.Urmatorul control la medic il am programat pe 14 februarie, probabil o sa-i zic atunci despre asta, cand probabil imi va mai scadea dozele pe care le iau acum.
Mai apar cu o nelamurire, eu iau Frontin de 1 mg de 2 ori pe zi (0, 50 la pranz si 0, 50 seara), as vrea sa reduc doza la 0, 50 pe zi, dar nu stiu daca sa-l iau seara sau la pranz.Am vazut ca pe langa comprimatelede 1mg, mai exista si de 0, 5 si 0, 25.Pot sa iau una de 0, 50 odata pe zi (seara sau la pranz), sau sa ma duc la farmacie sa cer de 0, 25 si sa iau una la pranz si una seara?
Iei seara 0, 5 si atat, dat fiind ca te sedeaza putin, n-are sens sa te duci sa dai alti bani pe alea de 0, 25.
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5plang foarte mult pana aproape de lesin
- 9nu mai vreau sa fiu asa...
- 4primavara, fierea si starile depresive
- 5Bunica mea a fost internata ca nu ii scadea tensiunea sub 18...
- 17depresie
- 1Magneziu in stari depresive
- 5Haloterapia si Depresia in BPOC, un semnal important pentru psihiatrie
- 4sindrom anxios depresiv
- 12efectiv nu mai suport sa stau in casa de frica
- 4depresie... stari de nervozitate combinate cu starile de plans fara motiv
- 23Nu mai am sentimente! E de la depresie?
- 5să intreb altfel, ia cineva Cymbalta?
- 30Leponex.
- 4Rispolept Consta sau Xeplion?+Alte probleme
- 1Prozac și cipralex
- 6Aveți chef de viața cu antipsihotice luate?
- 1Am avut depresie in 2008
- 6Depresie dar nu vreau sa iau medicamente deocamdată
- 3Ce antipsihotice afecteaza functia sexuala?
- 1Priapism de la sertralină
Mai multe informații despre: Depresia medicamente antidepresive medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: