Medicamente antidepresive?

3135 comentarii 1 2 ..... 9899100 ..... 104 105 Înainte ›
0
21-12-2012, ora 20:07
aadrian
Nu este medic/terapeut
aadrian
Cu alcoolul e problema de ani multi, ca nu pot consuma aproape deloc. Si acum imi este rau cu toate ca am luat pastila de bromazepam. Am facut gresala ca am luat de capul meu frontin(dupa sfaturi aiurea) si dupa 3 saptamani dupa ce am ramas singur(sotia a plecat la lucru in Italia) mi-a fost rau, aproape ca acum. M-am dus la medic si restul l-am relatat. Acum mi-e frica si de sotie ca avea si ea o teama(de plecare) si ia si ea frontin seara 0, 25. Doamne sa nu pateasca ca mine
)
0
21-12-2012, ora 20:18
aadrian
Nu este medic/terapeut
aadrian
Si spuneti-mi va rog, daca e de la frontin cat ma tine starea asta de rau? Si cum o sa-l scot si pe celalalt? Doamne ce-am facut.
0
21-12-2012, ora 20:21
aadrian
Nu este medic/terapeut
aadrian
Am ajuns la psihiatrie pentru ca ma dureau toate si nu mi se gasea nimic la analize. Dar oare s-a instalat dependenta in24 de zile?
0
21-12-2012, ora 20:26
aadrian
Nu este medic/terapeut
aadrian
Si luam seara si 5 picaturi de haloperidol. Sunt confuz si uit, apoi imi aduc aminte
0
21-12-2012, ora 20:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ aadrian

Las ca 5 picaturi de haldol e nimic.
Nu mai face si tu din tantar armasar.
Mergi luni la dr. si ii faci o lista cu toate simptomele tale.
I le duci in scris ca o sa ai emotii de moment si precis vei uita ceva.

Bea si tu cate o canita de lapte caldutz, sa se curete mai repede tot ce ti-a facut rau si-o sa vezi cum te linistesti.
0
21-12-2012, ora 20:42
aadrian
Nu este medic/terapeut
aadrian
Multumesc Clara dar cu sotia cum fac?
0
21-12-2012, ora 20:48
aadrian
Nu este medic/terapeut
aadrian
Cred ca ai dreptate, ca le accentuez si eu starile astea. Ma omoara singuratatea si grija de sotia mea. Plansul face bine, ca nu mai pot si vreau sa plang?
0
21-12-2012, ora 20:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa vina inapoi si sa aiba grija de tine.
Trebuie si pe ea sa o vada un doctor.
Poate are alt diagnostic si ii trebuie alte medicamente.
Nu stim.
0
21-12-2012, ora 21:00
aadrian
Nu este medic/terapeut
aadrian
Ei nu ii este rau, chiar o linisteste, dar ma gandeam sa nu pateasca vreun sevraj cand le termina. Abia a plecat si nu a plecat de bine, Avem amandoi studii dar daca tara asta nu ne ofera nimic suferim
0
21-12-2012, ora 21:48
aadrian
Nu este medic/terapeut
aadrian
Domnule Costy vreau sa-ti multumesc. Cred ca ai avut dreptate. M-am uitat pe prospecte si se pare ca nu e bine sa se dea concomitent serlift cu timonil(garbamapezina) Am luat singur bromazepamul acum 1 ora si ma simt mai bine. Sa dea Domnul sa fie bine
0
21-12-2012, ora 23:03
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Da, cu Timonil nu mi se parea okey, insa sa vedem maine cum o sa fi.
Sevrajul la benzo apare dupa un consum de peste 2 saptamani asa ca in 24 zile nu consider ca s-a instalat o dependenta asa puternica si scapi repede si de Frontin, de Bromazepam scapi daca il opresti la timp si pe ala daca cumva Serlift isi va face efectul si pe anxietate la timp adica in 3-4 saptamani.
Eu am vazut iadul ca am luat 1 an si 9 luni si apoi inca 2 ani si 8 luni am luat tot coboarat doza pana la 0, deci tu nu ai nici o treaba cu o luna acolo chiar daca simti putin naspuleala, trece repede.
Ai anxietate si de aia te sperii acum din orice, e normal sa simti asa si chiar daca-ti zic eu ca nu e normal, tu tot asa ai sa simti, de aia anxietatea trebuie tratata. Si chiar daca nu ai avea motive, anxietatea va fabrica motive si tot naspa e.
Haloperidol de ce naiba ai mai luat ? Bine ca din 5 picaturi pe zi cateva zile nu ai nimic, mai ales ca asta nu da sevraj, te simti putin naspa 1-2 zile apoi trece.
Vii maine si ne spui cum te simti fara Timonil. Luni oricum te duci la medic si spui tot ce simti ca sa vezi ce decizie ia.
0
22-12-2012, ora 10:55
aadrian
Nu este medic/terapeut
aadrian
Domnule Costy e de la serlift. Ieri ca si astazi dupa ce l-am luat la 8 dimineata ma luat somnul si cu friguri si am dormit pana la 10 si jumatate. Apoi ma ia anxietatea cu friguri. Si ma simt ametit cu o usoara durere de cap.Maine dimineata nu-l mai iau ca mi-e frica de starile astea pe care nu le-am avut niciodata asa puternice. Te rog mult un raspuns
0
22-12-2012, ora 16:15
aadrian
Nu este medic/terapeut
aadrian
Rog si eu pe cineva care ma poate ajuta cu un raspuns. Am auzit ca tratamentele nu vindeca si ce ma speriat a fost ca s-ar intoarce depresia si anxietatea dupa un timp chiar mai agravata. M-am speriat, dar am auzit si pareri ca fara tratament nu o sa ma pot face bine. Poate cineva sa-mi explice cum e cu depresia-anxioasa.Multumesc
0
22-12-2012, ora 17:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ aadrian

Tratamentele nu vindeca, dar tin boala sub control si nu te mai confrunti cu efectele ei.

Tu trebuie sa urmezi minim 6 luni tratamentul recomandat de medic, dupa care in momentul in care te simti echilibrat, poti sa reduci dozele pina la renuntare completa.

Boala poate avea perioade de remisie.

Daca apare un nou episod, reiei iar tratamentul.

Asta e tot. Nu te mai panica din orice.

Cum traiesc altii zeci de ani cu aceasta boala, asa o sa te adaptezi si o sa traiesti si tu.
0
22-12-2012, ora 19:12
aadrian
Nu este medic/terapeut
aadrian
As vrea sa fac un comentariu si sper ca nu supar pe nimeni. Am sa exprim trairile si experientele mele. Aceste stari sunt dureri ale sufletului care au vindecare prin credinta. Pacatele noastre (chiar minore la unii) ne aduc in situatiile astea care par fara iesire. Orice neamplinire materiala o punem la suflet, orice nereusita a noastra, a copiilor nostri o punem la suflet. Mandria si invidia ne rod pe dinauntru fara sa ne dam seama. Alergam dupa lucruri desarte si cand le dobandim(cu atatea sacrificii) nu ne mai multumesc sufleteste. Am mai trecut acum 5 ani prin asta si m-am facut bine cu rugaciune si schimbarea modului de viata(fara pastile). Atunci am invatat ca Dumnezeu ne trimite asemenea trairi oribile(Costy spunea ca a fost in iad, si il cred) ca sa ne indreptam, o face din dragoste.ca sa ne schimbam. Nu cred sa existe om care sa nu se simta bine atunci cand daruieste din suflet, sau ajuta pe cineva care ii cere ajutorul. Nu mai suntem aproape de Dumnezeu. Prin rugaciune, post si milostenie se apropie si Dumnezeu de noi. Cred si in tratamentele alopate pe moment.pana la o echilibrare, dar sa mearga in pararel si la biserica si sa aiba un mod de viata crestin., si nu va mai revenii niciodata la psihiatru.Dumnezeu sa ne ajute.
0
22-12-2012, ora 19:34
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Chestia cu credinta nu stiu cat ajuta, daca te ajuta nu mai ajungeai asa acum. Mandria si invidia sunt in natura umana in gene, deci e wrong cum ca n-ar fi normale. Nu prea are nici o logica chestia cu dumnezeu ce si cum face, faptele contrazic toate astea. Suntem rai din gene ca sa putem supravietui, daca ar exista cineva care ne-a facut, nu ar avea cum sa se supere ca ne comportam asa cum am fost proiectati, de aia am zis ca n-are logica, religia a fost facuta ptr manipularea celor de rand de catre cei bogati si smecheri, dat fiind ca nu are nici un fundament real demonstrat sau demonstrabil.
Ai facut depresie ca ai avut un genetic vulnerabil si in combinatie cu factorii de mediu te-ai destabilizat chimic, atata tot, ca dovada daca nu iei tratament.o sa-ti revii doar asa crezand ?! Nu cred.
Deci era de la Serlift, atunci nu mai lua pana poimaine si vezi ce spune medicul.
Cu depresia-anxioasa e in felul urmator:
Nu e adevarat ca nu se vindeca, in multe cazuri se remite complet si nu mai revine, nu trebuie sa generalizam, daca schizofrenia si tulburarea afectiva bipolara nu se vindeca, nu inseamna ca depresia si anxietatea nu se vindeca.
La fel de adevarat este ca la unii revine la loc dupa un timp si trebuie sa ia tratament toata viata, deci depinde de noroc, deci nu trebuie sa ne descurajam pe baza unor informatii false, depinde si de genetic si de mediu si de tot, este totul relativ, odata reteaua neuronala reparata ai sanse sa nu se mai destabilizeze asa usor. Deci nu are sens sa te sperii, ca, cu cat te sperii aiurea cu atata iti alimentezi anxietatea. Pana nu incerci un tratament bun 6 luni -1 an sau chiar 2, nu ai de unde sa stii in ce categorie esti.
Poate la tine Serlift nu e bun si va trebui alt antidepresiv, si aici e problema, la unii merge la altii acelas medicament nu merge, sau poate se comporta asa doar la inceput, la mine a mers de exemplu, din prima zi m-am simtit ceva mai bine cu el, mai exact la 2-3 ore de la administrare, l-am oprit din alte cauze, imi dadea tonus bun aiurea iar in rest nu aveam chef sa fac nimic, sexul nu mai mergea, deci nu mai aveam viata. Pe anxietate nu prea a lucrat, am luat Spitomin care a mers bine.
0
22-12-2012, ora 20:29
aadrian
Nu este medic/terapeut
aadrian
Multumesc Costy, pentru sfaturile date( m-am mai linistit stiind ca se vindeca). De acord cu comentariul tau pana la un punct. As vrea daca nu te superi sa te contrazic. De ce ne lasa sa suferim? Sa ne indreptam. Pentru ca ne iubeste pe toti. Un parinte isi apara copilul chiar daca e neascultator. Crestinismul nu ar fi rezistat 2000 de ani daca n-ar fi fost adevarat. Si e adevarat ca omul are in gena aceste pacate, dar la inceput nu le-a avut. Prin neascultarea lui Adam omul a devenit imperfect. Iar noi trebuie sa luptam cu acesti demoni (mandria, lacomia, desfraul, invidia, ura etc) Iar prin venirea lui isus noi ne putem mantui. Iata vorbele care le lasa oamenilor FITI VOI DESAVARSITI PRECUM E TATAL. Prin venirea lui putem aspira si putem atinge ( cum au atins sfintii) perfectiunea. Am apa sfintita de ani de zile si nu s-a stricat. Acolo intra duhul sfant. Vorbesc despre un lucru care il stiu, parintele Arsenie Boca. Dintr-o simpla privire stia ce te macina si ce pacate grave ai facut. Este dovedit ca si-a anuntat cand va muri cu multi ani inainte. Si acum inca o intrbare. Astazi, starile mele au fost acceptabile, e posibil sa isi faca efectul mai greu si sa fie normal sa-mi fie rau la inceput iar apoi din ce in ce mai bine?
0
22-12-2012, ora 20:38
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Costy

Cand oi vedea eu cu ochii mei cazuri in care cineva care a avut depresie si anxietate serioase, nu fluturi, a luat tratament si au trecut 20-30 de ani si nu a mai avut absolut nimic, atunci o sa te cred eu pe tine ca depresia si anxietatea se vindeca.
Pina atunci cauta tu Topicul cu Anxietate incurabla si citeste marturiile de acolo.
Doctorii nici nu au cum sa stie de pacienti pe care i-au avut acum 5, 10, 20 de ani.
Pentru ca in 99 % din cazuri, pacientii nu se duc la dr. daca nu sunt bolnavi sa ii zica: uite, m-am insanatosit si sunt bine de 5 ani.

Da, remisii exista si pot dura chiar ani.
La mine tab a avut remisie 8 ani, de nu a trebuit sa iau nici un medicament.
Dar insanatosire pe viata si sa fii cum erai inainte de debutul bolii... ma indoiesc.
0
22-12-2012, ora 22:10
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Eu cu religia sunt zero si nu cred nimic, asa ca aici nu ne potrivim Adrian, nu poti sa lupti cu genele, chiar daca nu le-a avut la inceput, s-au dezvoltat ca sa putem merge mai departe, daca nu apareau, nu mai existam de mult, deci iar ceva contradictie ce spui tu acolo.
Spune-mi un lucru, de ce nu te vindeci asa fara medicamente ? Daca te vindeci complet fara, cred tot ce spui.
Starile tale pot fi mai rele la inceput ca apoi sa fie mai bune, pot fi de la inceput mai bune, pot fi rele la inceput si sa ramane rele, deci iar nu e exact nimic, in general ar trebui sa fie mai bine pe timp ce trece, daca e mai rau la inceput nu are voie sa fie insuportabil ca apoi n-ai cum sa treci peste.
Sa fie Serlift + Timonil combinatia de vina ?!

Clara

Repet, nu trebuie sa confundam TAB si Schizo cu depresia si anxietatea ca nu e tot una, si medicul a spus asta.
Primele doua adevarat ca nu se vindeca niciodata insa la ultima nu este asa in toate cazurile.
Chiar daca nu s-au intors oameni sa zica, nu e nici o dovada ca nu s-au vindecat, de aia nici nu s-au mai intors pana la urma, ca te indoiesti e una, sa fie ceva sigur este cu totul alta.
Daca nu tratezi la timp asta, este posibil desigur sa apara schizo sau TAB ca apoi de acolo sa nu mai ai intoarcere, dar asta este cu totul altceva si nici asta nu se intampla la toti.
Si pana la urma nu se stie, depinde de individ, poate se vindeca, poate nu, depinde de genetic, de mediu, de multe.
Am un prieten de 40 ani care vine la psiholog si a luat 2 ani Serlift + Prozac ca avea depresie de multi ani, nu mai ia nimic de 8 ani si este bine si acum deci iata, nici semne de cadere n-ar fi, deci am caz concret.
Acum evident ca omul a avut grija sa mai elimine si din factorii stresori ! Sa vrei sa te vindeci stand in acelas mediu care te-a imbolnavit este mai mult decat o prostie, de aia la multi nu se vindeca. Deci se poate.
Daca racesti si te tratezi si apoi te duci iar in frig si naspa, iar revine boala, asta nu inseamna ca nu s-a vindecat.
Unii suntem mai sensibili si trebuie sa avem grija si sa ne ferim de factorii periculosi, despre asta nimeni nu zice nimic.
0
23-12-2012, ora 06:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa se vindece de hepatita inseamna sa ia tratament pentru hepatita si sa nu mai faca in viata lui hepatita.
Semnul ca vine la psiholog sistematic, ne indica faptul ca el inca mai are probleme ca degeaba nu vine.

Pe mine basmele nu ma conving.
Dar daca aud povestea din gura persoanei care a avut depresie si anxietate, a luat tratament si apoi nu a mai avut nimic, atunci cred. Pina acum nu am auzit de asa ceva.

E logic ca daca te duci la un medic si te faci bine dupa un episod, la al doilea o sa te duci la alt medic, sperand ca acesta e mai bun.

Una inseamna vindecarea completa, ca dupa raceala si alta inseamna remisia. Este o chestiune de semantica.
0
23-12-2012, ora 17:12
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Nu te conving asa zise basme doar ca tu ai o afectiune care nu se vindeca, asta este altceva, insa nu generaliza, daca nu ai vazut pana acum nu inseamna ca nu exista. Am spus ca am caz care de 8 ani nu mai are nici o depresie si anxietate desi felul lui de a fi este putin aparte si de aia vine la psiholog, insa asta n-are legatura cu depresia, asa si inainte de depresie era putin mai dificil insa se simtea bine in sens ca nu era trist, temator si asa mai departe.
Si eu la 15 ani eram aparte in sens ca aveam eu ideile mele dar asta nu insemna ca aveam depresie si anxietate.
Si pana la urma nu vad de ce nu s-ar vindeca depresia si anxietatea ! Nu ai nici o baza demonstrata.
Asa doar ca nu vrei tu sa accepti ca s-ar putea, nu este un raspuns.
Repet, omul asta a avut grija sa nu se mai intoarca in mediul care i-a provocat depresia.
Parerea mea este ca daca tratezi corect si intre timp nu mai revii in mediul cauzator, ai mari sanse sa te vindeci sau sa se remita complet si permanent.
Repet ptr a nu stiu cata oara, majoritatea de nu se vindeca de depresie si anxietate nu fac altceva decat sa se arunce iar in mediu neprielnic care iar le va da depresie mai in colo, asta cred ca este problema, ca nu au incotro e altceva, insa asta nu scuza faptul ca revine depresia iar.
Sigur ca vulnerabilitatea ramane, asta nu se duce daca la asta te referi.
Iar repet, sunt multe cazuri cand da, nu se vindeca niciodata orice ar fi.
De exemplu doi 'fraieri' romani au facut un program care l-au vandut la ditamai Microsoft si aia le-au dat 10 milioane de parai si anume antivirusul RAV, deci nu inseamna ca aia stiutori stiu chiar tot si ca noi daca gandim nu avem vreo sansa sa facem ceva sau sa dam o parere buna. Ar fi trebuit sa nu faca aia nimic doar gandind 'da domne, pai nu faceau astia mari daca se putea ? Deci n-are sens sa ne mai batem noi capul' ete ca n-au facut.
Nu s-au bagat prea multi bani in cercetare ca nu a fost interes, ia sa se fi finantat ca la armata sa vezi ca de mult se vindecau si astea, deci e loc de mai bine.

Dr House, Wip, ce parere aveti de Aurorix (Moclobemid), este un AD din clasa RIMA care:
Nu sedeaza, nu da crestere in greutate, nu da pofta mancare aiurea, nu induce apatie ca SSRI si nu afecteaza deloc functia sexuala, lucreaza pe toti cei 3 neurotransmitatori Serotonina, Dopamina si Norepinefrina, nu lucreaza prin blocarea recaptarii ca SSRI.
Desi face parte din prima clasa de AD, nu incurajeaza degradarea Dopaminei ca SSRI.
De la 300 mg in sus e nevoie de mici restrictii alimentare gen branzeturi fermentate, vin rosu, ficat pui insa asta nu e o problema.
La noi nici nu exista in lista de medicamente si multi medici nu au experienta cu el, exista in afara.
Dr T cat a stat aici nu am auzit sa pomeneasca de el, ne spunea la toti sa ne punem sexu'n cui 1 an 2 ca asta e, si ca SSRi sunt solutia si nu avem altceva mai bun. Multi au renuntat la SSRI din cauza problemelor sexuale.
0
23-12-2012, ora 18:47
aadrian
Nu este medic/terapeut
aadrian
Intervin si eu cu o parere. Cred ca amandoi aveti dreptate. Cred ca tulburarea anxios-depresiva se vindeca. Dar mai cred ca ea revine dupa o perioada mai mare sau mai mica din cauza mediului in care traim si la un moment dat tot ne confruntam cu o perioada mai grea si ea reapare. Dar asta nu inseamna ca ea nu a fost vindecata. D-LE Costy, puteti sa-mi spuneti daca e normal ca acum sa am o depresie iar anxietatea este mult mai mica. Am 6 zile de cand am inceput tratamentul si primele 2 zile au fost super. E normal? Multumesc
0
23-12-2012, ora 19:27
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Da, asa am zis si eu, cheia este ca vulnerabilitatea ramane ca ea este genetica, aia nu se vindeca din pacate, deci cum revenim in mediul cauzator de depresie, mai devreme sau mai tarziu apare, dar exact si cum tu spui, ea se poate vindeca complet, de aia am spus ca pe cat posibil sa evitam mediul cauzator daca putem si atunci nu mai revine.
Deci faptul ca revenim in acelas mediu naspa nu inseamna ca ea nu s-a vindecat.
Nu mai zi domnule, zi costy direct, deci o fi normal sa nu ai anxietate dar sa ai depresie, nu e neaparat nevoie sa ai si anxietate odata cu depresia. Tu trebuie sa iei tratamentul asa cum a spus medicul si abia dupa 3-4 saptamani vei vedea efecte pozitive, pana atunci si daca te simti rau cu depresie ca si pana acum nu conteaza, asa poate fi la inceput cu orice tratament.
0
23-12-2012, ora 21:00
aadrian
Nu este medic/terapeut
aadrian
Bine Costy, multumesc pentru rabdare si chiar m-au ajutat sfaturile tale si simt ca sunt pe drumul cel bun. Ma bucur ca nu am intrerupt tratamentul, dar inteleg acum pe unii de ce o fac Daca nu le spune medicul ca e posibil sa aiba niste stari poate mai rele ca la inceput, saracii oameni se sperie si le arunca. Apoi spun ca tratamentele psihiatrice nu sunt bune. Sarbatori fericite tuturor!
0
23-12-2012, ora 21:28
colonelu1
Nu este medic/terapeut
colonelu1
baaa eu las comentari si le strgi?ba desteptule fam bine si raspunde la cem intrebat desteptule
0
23-12-2012, ora 23:14
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Da Adrian, poti avea stari chiar mai urate ca inainte insa nu trebuie ca omul sa se sperie, scrie si pe prospect ca depresia si anxietatea la inceput s-ar putea agrava desi nu in toate cazurile, abia dupa o luna daca nu se vad imbunatatiri deloc, poti zice ca acel tratament nu ar fi bun, pana atunci insa nu.
Eu cu Serlift in a doua spatamana de tratament cu 50 mg am avut depresia mai accentuata in sens de lentoare motorie, lipsa energie, nu aveam chef decat de leneveala asa in continuu, insa a trecut apoi, nu m-am speriat ca stiam ca se poate intampla asa, chiar eram la mare in perioada aia si dormeam in sezlong toata ziua, doar gandul sa ma scol de acolo si sa ma duc in apa ma termina, deci iti dai seama cum ma simteam.
Sarbatori fericite iti doresc si tie si te astept dupa ele sa-mi spui cum te mai simti, sa ne tii la curent cu starea ta ca eu vin zi de zi aici mereu.

Colonele nu ti-a sters nimeni nimic, nu vad ca ai scris aici ceva.
0
28-12-2012, ora 16:37
Gavrilescu
Nu este medic/terapeut
Gavrilescu
Buna,
Am si eu o intrebare.
Am depresie si mi-a prescris doctorul Valdoxan. Cand m-am uitat pe prospect descrie depresia exact cu simptomele de le am eu, adica : tristete profunda, sentimente de inutilitate, pierderea interesului pt activitatile preferate, tulburari ale somnului, anxietate. Deci daca iau medicamentul asta o sa-mi dispara toate simptomele astea ? wow, ce tare ar fi !
Intreb asta pt ca eu am mai incercat inainte o groaza de antidepresive si nu s-a dovedit a fi bun nici unul, de asta am devenit mai sceptic cu privire la medicamentele antidepresive.
0
29-12-2012, ora 09:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Giumbix

Numai dupa ce incerci tu insuti tratamentul, vei stii sa raspunzi singur la intrebare.
Fiecare organism poate reactiona diferit la fiecare medicament.

Unele persoane au avut rezultate bune cu acest Valdoxan.
0
29-12-2012, ora 16:31
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Da Giumbix, iti vor dispare aceste simptome daca medicamentul functioneaza, Valdoxan este un AD foarte bun si cu putine efecte secundare, in 4 saptamani ai sa vezi daca merge sau nu.
Iei 25 sau 50 mg /zi ?
Mie de exemplu nu mi-a mers cu el insa acuma imi merge cu Aurorix, deja la o zi de cand am inceput, ma simt mai bine la general cum, cu nimic pana acum nu mi-a mers, si asta nu are efecte secundare naspa ca alte antidepresive desi e vechi ca generatie. Nu se gaseste la noi insa.
0
29-12-2012, ora 17:06
aiureanot
Nu este medic/terapeut
aiureanot
Ce parere aveti de antiderpesivele naturiste, sunt bune de ceva?Vreau sa iau repede ceva ca sa-mi treaca starea asta urata pe care o am.Ce doctor bun imi recomandati si mie pentru psihoterapie, in bucuresti.Am o stare aiurea de neliniste, iar cand ies afara imi vine sa plang pur si simplu fara motiv.Celelalte medicaminte recomandate de doctor sunt f bune insa eu nu pot sa le iau pt ca merg la serviciu, fratele meu a fost schizofrenic si s-a vindecat, acum are doar
pb minore.
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
3135 comentarii 1 2 ..... 9899100 ..... 104 105 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul