Medicamente antidepresive?
Cam asa incerc si eu sa gandesc, daca va fi sa fie sa iau pentru mai mult timp, asta este.cum altii iau pentru tensiune asa am sa iau si eu.e preferabil statului in pat care nu este nici placut nici productiv.
Eu nu mi-am pierdut speranta ca ma vindec, am si o prietena care s-a vindecat, Anna, stii ca ti-am povestit, chiar cu Seroxat s-a vindecat. Cum a zis prietena mea, te vei vindecat cand vei fi pregatit sa te vindeci. Pentru mine solutia ar fi un climat mai stabil, sa nu mai schimb tarile la 2 ani si mai putin stress. Partea cu stresul cam greu...mereu am fost o fire anxioasa. Pai nu stiti ca este vina mamelor noastre?:P Glumesc, dar in cazul meu chiar este...
Daca as fi avut copii intr-adevar as fi fost mult mai panicata ca cineva depinde de mine si nu pot sa am grija de ei. Am cunoscut si eu pe cineva care a avut depresie cu multi in ani in urma si nu am inteles situatia foarte bine. Este intr-adevar o boala greu de inteles pt cei care nu o au dar stiti ca am un motto in viata: daca nu ai nimic pozitiv de spus, mai bine taci decat sa vorbesti aiurea.
Eu nu mi-am pierdut speranta ca ma vindec, am si o prietena care s-a vindecat, Anna, stii ca ti-am povestit, chiar cu Seroxat s-a vindecat. Cum a zis prietena mea, te vei vindecat cand vei fi pregatit sa te vindeci. Pentru mine solutia ar fi un climat mai stabil, sa nu mai schimb tarile la 2 ani si mai putin stress. Partea cu stresul cam greu...mereu am fost o fire anxioasa. Pai nu stiti ca este vina mamelor noastre?:P Glumesc, dar in cazul meu chiar este...
Daca as fi avut copii intr-adevar as fi fost mult mai panicata ca cineva depinde de mine si nu pot sa am grija de ei. Am cunoscut si eu pe cineva care a avut depresie cu multi in ani in urma si nu am inteles situatia foarte bine. Este intr-adevar o boala greu de inteles pt cei care nu o au dar stiti ca am un motto in viata: daca nu ai nimic pozitiv de spus, mai bine taci decat sa vorbesti aiurea.
nelys, am o intrebare: prietena ta care lua seroxat, nu a facut sevraj cand a renuntat chiar reducand doza?
ptr ca eu am facut dupa 18 luni de seroxat sa stii.
ptr ca eu am facut dupa 18 luni de seroxat sa stii.
Si ea a luat tot 18 luni, a redus treptat si a zis ca i-a fost rau putin in prima saptamana dar apoi a fost ok. de atunci nu a mai avut probleme. Principala ei problema erau atacurile de panica.
mda, e simplu cand ai doar atacuri de panica. eu am nevroza cu atacuri de panica si agorafobie
Ana, care e starea ta actuala?esti mai bine?ai putea lucra?
nu sunt deloc bine pt ca nu pot lua seroxat deoarece mi-a distrus ficatul iau o mizerie de antidepresiv mianserin care imi face rau si normal ca nu pot lucra.
eu vad ca nimanui nu i-a distrus ficatul seroxatul numai mie.
eu vad ca nimanui nu i-a distrus ficatul seroxatul numai mie.
Anna, eu am scapat de atacuri de panica cu o combinatie de Xanax si Ansilan. Luam 3-4 zile Xanax seara, dimineata un Ansilan, apoi 1-2 zile jumatate de Xanax seara si dimineata un Ansilan apoi faceam pauza de 4-5 zile. Apoi am repetat schema asta de inca 2 ori si de atunci nu am mai avut atacuri de panica. Sufeream si eu f rau de agorafobie. Ironia sortii ca pe vremea cand nu aveam problemele astea sufeream de claustrofobie, argh.
Deci dupa ce am scapat de atacurile de panica si agorafobie, am ramas cu anxietatea si depresia, pentru care dupa cum stii, iau Coaxil care merge excelent. Prietena mea nu a avut probleme cu ficatul, sau daca i-au facut rau, ea nu stie.
Tu in ce oras esti? Te intreb in caz ca ai vrea sa mergi la medicul meu.
Imi pare rau ca ai probleme cu ficatul, ma intreb daca intr-o zi nu vom fi cu totii pusi la zid de un imbolnavirea unui organ sau altul.dar si starile astea sunt prea greu de suportat.
Deci dupa ce am scapat de atacurile de panica si agorafobie, am ramas cu anxietatea si depresia, pentru care dupa cum stii, iau Coaxil care merge excelent. Prietena mea nu a avut probleme cu ficatul, sau daca i-au facut rau, ea nu stie.
Tu in ce oras esti? Te intreb in caz ca ai vrea sa mergi la medicul meu.
Imi pare rau ca ai probleme cu ficatul, ma intreb daca intr-o zi nu vom fi cu totii pusi la zid de un imbolnavirea unui organ sau altul.dar si starile astea sunt prea greu de suportat.
Anna, te-ai ingrasat cat ai luat Seroxat? prietena mea s-a ingrasat cu 10 kg...eu am pus cam 2 kg in 2 luni de cand iau Coaxil dar cred ca se datoreaza faptului ca mi-a revenit pofta de mancare si acum maninc normal, inainte traiam cu biscuiti uscati si branza.aveam greturi f mari din cauza anxietatii, nici nu ma puteam uita la mancare. Nu ma plang pentru ca slabisem enorm de mult, dar totusi poate trebuie putina atentie?
Cred ca sunt putin anorexica, mereu am fost, ma panichez cand vad orice cm in plus.
Cred ca sunt putin anorexica, mereu am fost, ma panichez cand vad orice cm in plus.
Maine trebuie sa merg la munca. Cum fac sa nu se vada ca sufar? in noaptea asta nu voi dormi de frica si maine am sa fiu terminata. Nelys tu cum reusesti?
da, m-am ingrasat 20 kg de la seroxat. momentan pt ca iau antidepresive va spuneam mianserin, nu am stari de anxietate dar medicamentul asta e slab si prost si nu face fata cum facea seroxat.
eu am inceput terapia duhovniceasca cu post si rugaciuni.
parintele adrian lacatus din suceava a vindecat un om de nevroza
eu sunt din bucuresti.
eu am inceput terapia duhovniceasca cu post si rugaciuni.
parintele adrian lacatus din suceava a vindecat un om de nevroza
eu sunt din bucuresti.
Terapia duhovniceasca cu post si rugaciunii...cred ca asta e calea. Daca poti sa-mi dai si mie niste detalii la ce biserica mergi si ce preot, ti-as fi recunoscutoare.
Dumnezeu sa te ajute!!
Dumnezeu sa te ajute!!
Lemsy, eu inca nu lucrez, abia am o luna de cand ma simt mai bine.urmeaza sa ma mut in alta tara din nou si sunt si eu putin stresata dar ma simt bine, sa vedem ce va fi peste 4 luni cand termin tratamentul.
mai oameni...daca va simtiti mai bine.ati trecut peste...nu va mai ganditi ca va mai fi rau..ca nu va mai fi..antrenati-va concentrarea spre munca si alte activ...si gata..s-a terminat...v-ati vindecat!!
DOAMNE AJUTE-NE!!
DOAMNE AJUTE-NE!!
Da, este absolot firesc sa fii stresata, Nelys, in conditiile in care te muti in alta tara, sa faci fata tuturor schimbarilor si sa te autoperfectionezi mereu. Dar sa nu pierzi speranta si nadejdea in ajutor de la Dumnezeu. E bine ca ai timp sa te pui pe picioare.
Cel mai rau e cand trebuie sa tragi de tine desi esti la pamant.
Cel mai rau e cand trebuie sa tragi de tine desi esti la pamant.
uite am gasit site-ul lui
http://www.bisericasfantulciprian.ro/viata_sfantului_ciprian.htm
http://www.bisericasfantulciprian.ro/viata_sfantului_ciprian.htm
Iti multumesc mult, annajanette. E bine sa ne "agatam de cer", cu incapatanare.
Noapte buna
Noapte buna
Mai Ana, dar nu te linistesti deloc.apropo..ma mai dai la politie?:P
Lemsy, te-ai ingrasat in perioada in care ai luat pastile? Eu de ieri am incheiat povestea numita "chips", "dulciuri" pentru ca dupa o perioada f lunga in care nu mancasem mai nimic, am cam abuzat fiind asa de bucuroasa ca pot sa maninc:)) Si m-am ales cu 2 kg dar daca continui asa, am sa intru in depresie iar pentru ca ma ingras. :D
Ana, tu ai slabit dupa ce ai incetat sa iei Seroxat? Asta este unul dintre antidepresivele cu cea mai mare tendinta de ingrasare din cate am citit.
Ana, tu ai slabit dupa ce ai incetat sa iei Seroxat? Asta este unul dintre antidepresivele cu cea mai mare tendinta de ingrasare din cate am citit.
Da, si inca ceva...din propia experienta.ma gandesc ca stim cu totii ca nu avem voie cafea, dar acum vreo 2 sapt am facut-o si pe asta si am baut o cana delicioasa, dupa 7 luni fara cafea.am regretat amarnic...nu numai ca am fost pusa in priza dar spre seara o agitatie cumplita, am si plans. Deci fetelor, fara cafea, da?:P
Pentru cei pe care credinta si rugaciunea ii ajuta, am extras din psalmi cele mai frumoase versete si am facut niste rugaciuni usoare, sub forma de cantari, pe care domnul daniel_nicolae, m-a ajutat sa le postez pe un blog.
Daca o sa cititi macar una dintre ele, poate o sa prindeti mai mult curaj si o sa vi se inalte mai mult sufletul si nadejdea catre Cel de Sus. Mie si multora carora le-am mai trimis, asa ni s-a intamplat.
-*
Cu pace si prietenie,
Clara :-)
(*modificat de administrator)
Daca o sa cititi macar una dintre ele, poate o sa prindeti mai mult curaj si o sa vi se inalte mai mult sufletul si nadejdea catre Cel de Sus. Mie si multora carora le-am mai trimis, asa ni s-a intamplat.
-*
Cu pace si prietenie,
Clara :-)
(*modificat de administrator)
Eu sufar de sindromul anxios-depresiv cu tac de panica de aprox 3 luni jumate, dar in legatura cu aceasta cafea, pe care stiu ca nu avem voie sa o consumam pot spune ca mie, cel putin nu-mi face rau...doar ca eu nu dorm noaptea si dorm ziua...asta-i ciudat...din cele 3 luni jumate pot spune ca am baut vreo 3 cafele, vreo doua ciocolate calde, vreo doua 3 in 1.iar in legatura cu plansul..io mi-as dori sa pot plange, DAR NU POT..nu mai pot plange de cand m-a luat aceasta stare.Eu tremur, nu dorm bine, mi-e teama de orice..de viitor..de "iesit in lume"..nu ma pot concentra..uit ce-am facut si ieri...si o teama constanta nejustificata...insa stiu ca daca ies...pot...e ciudat..nu stiu..
Multumim clara, multumim anna (chiar daca nu am inteles atentionarea celui/celei cu iD depresie_anxietate).
nelys, cred ca m-am ingrasat 1-2 Kg dar, sa stii ca m-am ingrasat si dupa ce nu am luat medicamente.
Chiar nu avem voie cafea? DE CE? PENTRU CA AGITA IN GENERAL SAU PT CA INTERACTIONEAZA CU AD?
ASEARA AM LUAT UN SUPLIMENT NATURALCARE CONTINE:GLUCONAT DE MAGNEZIU, L-TIROZINA, TAURINA, 5 HIDROXI TRIPTOFAN, VITAMINA b6 SI. MELATONINA. UNDE AM GRESIT? NU A AM INCHIS UN OCHI PANA DIMINEATA, PARCA AS FI BAUT CAFEA.
CARE DIN COMPONENTI A INTERACTIONAT CU CYPRALEXUL ATAT DE TARE? POATE MA LAMURESTE SI PE MINE CINEVA. iMI DORESC ATAT DE MULT SA POT DORMI. DAR NU VREAU SA IAU MEDICAMENT SI PT ASTA.
Va doresc liniste si bucurie!
nelys, cred ca m-am ingrasat 1-2 Kg dar, sa stii ca m-am ingrasat si dupa ce nu am luat medicamente.
Chiar nu avem voie cafea? DE CE? PENTRU CA AGITA IN GENERAL SAU PT CA INTERACTIONEAZA CU AD?
ASEARA AM LUAT UN SUPLIMENT NATURALCARE CONTINE:GLUCONAT DE MAGNEZIU, L-TIROZINA, TAURINA, 5 HIDROXI TRIPTOFAN, VITAMINA b6 SI. MELATONINA. UNDE AM GRESIT? NU A AM INCHIS UN OCHI PANA DIMINEATA, PARCA AS FI BAUT CAFEA.
CARE DIN COMPONENTI A INTERACTIONAT CU CYPRALEXUL ATAT DE TARE? POATE MA LAMURESTE SI PE MINE CINEVA. iMI DORESC ATAT DE MULT SA POT DORMI. DAR NU VREAU SA IAU MEDICAMENT SI PT ASTA.
Va doresc liniste si bucurie!
Lemsy, mie mi-a spus psihiatrul sa nu beau cafea si nici ciocolata nu am voie sa maninc pt ca afecteaza sistemul nervos si in cazul meu de exemplu avand o anxietate atat de puternica, e ultimul lucru de care am nevoie.
Vad ce ai luat tu contine Taurina care este un ingredient care se foloseste la bauturile energizante, deci banuiesc ca de acolo e problema. Nu stiu, ma gandesc ca asta este.
Vad ce ai luat tu contine Taurina care este un ingredient care se foloseste la bauturile energizante, deci banuiesc ca de acolo e problema. Nu stiu, ma gandesc ca asta este.
melsy eu am vb pe tel cu despre_anxietate si desi l-am rugat frumos de neumarate ori ma agasa de ma imbolnavise de nervi si m-a enervat atat de tare incat m-a determinat sa il amenint ca sun la politie
lipsa de bun simt dar in fine.
lipsa de bun simt dar in fine.
anna...lipsa de bun simt ca vorbeai doar cand aveai u chef...si eu te sunam sa-ti mai dau cate o veste de ce ar trebui sa facem..samd...cu nervii nu eu te-am facut..erai demult.de cate ori te-am refuzat cand ma sunai ?niciodata...dar te inteleg...ca ai probleme mai mari...si din cauza asta ai procedat asa..cine te agasa?mai?..sa postez discutiile noastre pe mess...sa vada lumea cat de agasant sunt? ar fi bine sa te controlezi...de ce nu spui la lume...ca daca observi ca o persoana are probleme si ea..nu-ti mai vine sa discuti apoi cu ea..si ca esti egoista?cine nu crede..sa vb cu ea un timp.o sa va vorbeasca frumos...iar dupa scurt timp o sa se simta agasata.ana..cand o sa pricepi ca felul asta te a gandi al tau e de la nevroza ta..mai vb.
DOAMNE AJUTA-NE PE TOTI, SI IARTA-NE!
DOAMNE AJUTA-NE PE TOTI, SI IARTA-NE!
Lemsy posibil Taurina, e din belsug in toate bauturile energizante gen Red Bull.
NU STAU SA MA CERT CU TINE DAT TU AI DAT STARTUL UITA-TE INAPOI PE FORUM CU CE DECLARATII FACI, EU UITASEM DE TINE...CLOSE SUBJECT
ciao Nick...sunt cateva luni de cand nu am mai vb...sunt fata din Norvegia.iti aduci aminte ca ultima data cand am vb am spus ca vreau sa trec peste asta fara medicamente doar prin cai naturiste.nu pot sa spun decat ca m-am chinuit degeaba.iar un lucru netratat la timp se poate agrava...am fost la psihiatru de 3 ori numai atunci cand ma simteam foarte rau...mi-a dat si tratament dar iti imaginezi ca nu l-am luat.:)prima data mi-a dat spitomin si lexotan...spitomin am luat 3 zile si lexotan cam 0 luna...de la spitomin parca eram drogata nu puteam sta pe picioare...asa ca am renuntat...a doua oara nu stiu ce mi-a dat ca am aruncat reteta...am fost internata si la cardiologie deoarece am mari dureri in piept palpitatii si extrasistole...am facut tot ce era de facut si mi-a zis ca nu am nimik grav doar la nevoie sa iau metroprolol...am mai luat asa un xanax la 2 luni cand ma simteam foarte rau...acum mi-a dat un al treilea tratament.lexotan la nevoie si FEVARIN de 50mg(maleat de fluvoxamina)una pe zi si ca de obicei zic ca il incep maine.am incercat dar nu mai pot trage asa de mine sa sufar.ce zice de medicamentele astea?
Buna seara,
Se spune ca oamenii intra pe forum doar atunci cand nu se simt bine sau au nevoie de un sfat.
Vreau sa va spun ca eu dupa 4 zile de tratament cu Cypralex ma simt mai bine. Merg la serviciu si parca sunt un pic mai indiferenta la tot ceea ce ma ranea inainte si fac fata la tensiunea in care stau timp de 10 ore de munca. Ma mai enervez dar reusesc sa trec relativ repede.
Ma ingrijoreaza in continuare reactia pe care o am seara la culcare cand inghit un comprimat despre care am vorbit mai sus (supliment natural pentru somn). Mi se pune un nod in gat ca la spasmofilie si am palpitatii timp de jumatate de ora. Este foarte posibil sa fie de la acea taurina asa cum mi-a sugerat si Nelys si Remicade.
Ceea ce povesteste Marymeda despre nereusita ei de a trece peste suferinta doar cu ajutorul tratamentului naturist, ma face sa ma gandesc cu tristete din nou la drumul nostru prin viata cu ajutorul inevitabil al medicamentelor. Asta e! mergem inainte mai ales cu ajutorul lui Dumnezeu. Sa nu uitam nici o clipa asta. Eu incerc sa-mi pazesc, atat cat este posibil in lumea in care traim azi, si mintea si sufletul. Vreau sa ma feresc sa-i mai judec pe altii, sa-i critic, sa evit sa ma mai umplu de manie, ura si alte sentimente negative. Stiu ca stiti si voi teoriile acestea dar eu va spun ca incerc sa pun in practica. Incetul cu incetul. Azi un pic, maine un pic...Si trag nadejde ca sunt pe drum...Daca am sa cad, am sa ma ridic din nou si merg mai departe.
Va doresc si voua pace si liniste!!
Se spune ca oamenii intra pe forum doar atunci cand nu se simt bine sau au nevoie de un sfat.
Vreau sa va spun ca eu dupa 4 zile de tratament cu Cypralex ma simt mai bine. Merg la serviciu si parca sunt un pic mai indiferenta la tot ceea ce ma ranea inainte si fac fata la tensiunea in care stau timp de 10 ore de munca. Ma mai enervez dar reusesc sa trec relativ repede.
Ma ingrijoreaza in continuare reactia pe care o am seara la culcare cand inghit un comprimat despre care am vorbit mai sus (supliment natural pentru somn). Mi se pune un nod in gat ca la spasmofilie si am palpitatii timp de jumatate de ora. Este foarte posibil sa fie de la acea taurina asa cum mi-a sugerat si Nelys si Remicade.
Ceea ce povesteste Marymeda despre nereusita ei de a trece peste suferinta doar cu ajutorul tratamentului naturist, ma face sa ma gandesc cu tristete din nou la drumul nostru prin viata cu ajutorul inevitabil al medicamentelor. Asta e! mergem inainte mai ales cu ajutorul lui Dumnezeu. Sa nu uitam nici o clipa asta. Eu incerc sa-mi pazesc, atat cat este posibil in lumea in care traim azi, si mintea si sufletul. Vreau sa ma feresc sa-i mai judec pe altii, sa-i critic, sa evit sa ma mai umplu de manie, ura si alte sentimente negative. Stiu ca stiti si voi teoriile acestea dar eu va spun ca incerc sa pun in practica. Incetul cu incetul. Azi un pic, maine un pic...Si trag nadejde ca sunt pe drum...Daca am sa cad, am sa ma ridic din nou si merg mai departe.
Va doresc si voua pace si liniste!!
pentru blue fm am fost in aceiasi sit. am luat 3luni calmepam, de o luna incerc sa renunt dar e ffff greu seara tot trebuie sa iau, ziua reusesc sa le controlez si dupa intrerupere au aparut si alte stari, tahicardie, arsuri in piept, oboseala, ps toate ma dor iar medicii spun ca nu am nimic, in concluzie sunt nevoita sa merg din nou la dr pt alt tratament, sti ce cred, nu o sa scapam niciodata de starile acestea, dar voiam sa sti ca in acele 3luni de tratament am fost eu insumi prefer sa iau in continoare dar sa fiu normala, ma intelegi ce vreau sa spun, si eu am tot o axt usoara si nu credeam ca dupa tratament mai vorbesc despre asta, daca afli ceva ce te ajuta vreau sa stiu si eu, te rog
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3depresie puternica acum 3 ani, recomadati-mi un psiholog
- 4depresie foarte accentuata
- 10Depresia se poate trata?
- 77Zyprexa - efecte adverse pe termen lung
- 14coaxil este eficient?
- 4Depresia si cancerul
- 6Nu pot dormi de la Stimuloton
- 13Sunt in depresie de multi ani.
- 2Raspunsuri la atacuri de panica, anxietate, depresie!
- 4Singur, trist, bolnav
- 28Biochimia creierului in Anxietate si Depresie
- 5Antibioticele vs Xanax & Escitalopram
- 5Sufar de anxietate si depresie de cativa ani, un sfat va rog
- 10Deficit de atentie comorbid cu anxietate generalizata, fobie sociala, depresie etc.
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 3Tratament cipralex
- 6Efectul tratamentului medicamentos!
- 0Xanax inaintea sarcinii
- 5Nervi la stomac
- 3Spravato este eficient in starile de depresie si anxietate?
Mai multe informații despre: Depresia medicamente antidepresive medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: