Meningo encefalita sau accident vascular.. | Forumul Medical ROmedic

Meningo encefalita sau accident vascular..

18-04-2019
Andrei Dorosan
Nu este medic/terapeut
Andrei Dorosan
Buna seara.. impropriu spus, am si eu o situatie foarte foarte delicata. Mama mea a ajuns la urgente acum cateva zile.. cu dureri de cap, ameteli si vedere in ceata. Toate, , bune si frumoase, , dupa ce a fost transportata de ambulanta, a fost la baie cu tata si dupa c.c.a 2-3 minute, , aoleu vad negru, ,. A avut o criza respiratorie, a fost stabilizata, dupa care medicul neurolog a spus ca ii v a face o punctie lombara.. Din ce a zis dans ul s a gasit putin sange, si raspunsul lui a fost unul de genul, , Nu ma pot prununta, inca nu sunt sigur, , .. Dupa care au dus o direct la CT, i a fost facut CT ul, si nu a aparut nimic, cheag de sange sau altceva, prezenta activitate cerebrala..., a fost dusa la ATI si am fost trimisi acasa si am venit a doua zi. A doua zi pe la ora 9 am fost informati ca CT ul este facut si asteptam rezultatele, am fost trimisi acasa ca sa venim la ora 1:30-2:30, respectiv programul vizitelor. Ni s a spus pana la urma ca nu s a putut realiza CT ul... deoarece nu este stabila si ca mai mult de 5 6 metrii n au putut merge ca s a, , destabilizat, , si a fost dusa inapoi. Acum.. este in coma de gradul IV, neavand activitate cerebrala.. Acum intrebarile mele sunt urmatoarele:
1) Ce sanse sunt(daca sunt) ca o persoana sa isi revina dintr o coma de gradul IV ?
2) Din cele spuse mai sus, este sau nu vina medicilor respectiv personalui pentru diagnostic gresit ?
3) Voua vi se pare normal ca ea sa fi fost diagnosticata cu, , Meningo encefalita virala, respectiv fungica in prima zi si in a 3 a zi sa ne spuna ca a fost defapt un atac cerebral ?
Va rog frumos, sunt disperat si nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai facem..
Multumesc anticipat si.. toate cele bune
1 comentarii
0
18-04-2019, ora 02:52
Andrei Dorosan
Nu este medic/terapeut
Andrei Dorosan
Am uitat sa precizez ca CT ul despre care vorbeam in a doua sentiinta, a fost anuntat de catre medicul neurolog ca urmand sa fie facut a doua zi dupa ce a fost facut primul CT initial in care au zis ca nu au gasit vreun cheag de sange sau altceva in neregula.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul si ingrijirea unei persoane in coma
  • Coma de lungă durată - evoluÈ›ie È™i È™ansele de recuperare
  • Noi dovezi de activitate cerebrală asemănătoare stării de conÈ™tiență în apropierea morÈ›ii
  •