menstruatie intarziata si mi se pare ca am unele simptome de sarcina

23-07-2009
simerea ramona
Nu este medic/terapeut
simerea ramona
buna.sunt ramona am o problema ku intarzierea ciclului.ieri 22 iulie trb sa mi vina ciclul si azi suntem in 23 si nu mia venit iar de obicei imi venea inainte de data exacta.am fakut sex neprotejat iar asta ma pune p ganduri.dar luna trecuta am avut pe 22 iunie ciclu si mia trecut pe 2 iulie deci mia tinut 10 zile si nu mi sa ma int pana akum.si ma gandesc k intarzie deoarece mia tinut foarte mult luna trecuta.va rog sa ma ajutati sunt foarte ingrijorata.tot citesc pe net despre simtomele sarcinii si mi se pare k am unele adica ma duk la baie cam des...nu stiu ce sa fak ajutatima ku un sfat va rog...
6 comentarii
0
23-07-2009, ora 20:00
lara_marik
Nu este medic/terapeut
lara_marik
Buna, cel mai bine ar fi sa-ti faci un test de sarcina. Urinatul des apare in ultimele luni de sarcina. La inceput ar trebui sa ai greturi, ameteli, schimbari de dispozitie, etc. Eu cred ca doar ti-a intarziat mai ales ca si luna trecuta a intarziat. Ai fost cumva la mare, pt ca mie imi intarzie atunci cand merg la mare.
0
26-07-2009, ora 11:21
lyana8520
Nu este medic/terapeut
lyana8520
Draga Ramona trec prin aceeasi situatie. Mi-ar placea sa stam de vorba. ID meu este lyana8520 pe mess. Daca vrei sa vb ar fi f bine. Azi cam toata ziua sunt pe mess, iar in timpul sapt dupa orele 18.30
0
04-08-2009, ora 20:28
Papusheee
Nu este medic/terapeut
Papusheee
si eu am aceeasi prb. trebuia sa imi vina pe 3 si azi e 4 si ink nimic. am facut un test de sarcina si a iesit negativ. am simptome de menstruatie si tot nu imi vine. am venit de la mare acum o saptamana. sa fie oare dereglarea si din cauza asta?
0
16-01-2010, ora 20:46
SuperStar
Nu este medic/terapeut
SuperStar
Am o prietena care are nevoie de ajutor, si nu prea ma pricep, asa ca apelez la voi. A facut'o ptr prima data cu prietenul ei, dar nu a durat decat 2-3 minute, caci s'a speriat, si s'au oprit, doar a dezvirginat'o. El nu s'a terminat deloc. A treia zi a luat postinor, si menstruatita i'a venit regulat. Nu are sane de sarcina nu ?
0
18-01-2010, ora 12:58
lara_marik
Nu este medic/terapeut
lara_marik
Nu are cum sa fie insarcinata. Nu inteleg de ce a luat Postinor. Daca prietenul nu a ejaculat nu prea avea cum sa ramana insarcinata. Cel mai bine ar fi sa foloseasca prezervativ pe viitor pentru ca este cel mai sigur. In ceea ce priveste dezvirginarea, cred ca prietena ta nu era pregatita emotional sa faca pasul acesta. Cand faci prima data dragoste e bine sa fii pregatit pt ca altfel ramai cu gust amar toata viata.
0
20-04-2018, ora 16:39
Any Lorak
Nu este medic/terapeut
Any Lorak
Buna!
Ajutati-ma va rog !
Am aproape toate simtomele de sarcina.
Greturi, dureri a sinilor, oboseala, urinare fregventa, miros fin, cosuri, pofte si modificari de gust, scurgeri usoare de singe, schimbari de dispozitie si intirzierea menstruatiei.
Am facut un test si-mi arata negativ. Menstruatia mi-a revenit dupa a 5 zi de intirziere.
E posibil sa fiu insarcinata?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: