Menstruatie la o saptamana dupa menstruatie.

11-09-2010
Chast
Nu este medic/terapeut
Chast
Buna ziua, am 20 de ani si ultima mea menstruatie a venit pe 31 august. A durat in jur de 5 zile dupa care am avut o saptamana "pauza" si de 2 zile, iar mi-a venit menstruatia. Ideea este-n felul urmator, la a 5-a zi de menstruatie, data trecuta, am avut raport neprotejat cu prietenul, ceea ce m-a impins sa iau dupa 30 de ore pilula de a doua zi. Sangaralile sunt rosii, dureri am avut doar prima zi.

Ma poate ajuta un medic ginecolog?

Si da, voi merge la medic insa, acum oricum nu pot, avand in vedere ca am menstruatia, iar pentru prelevari de secretii, cam greu. Astept sa treaca si dupa ma duc, insa, vroiam o mica idee inainte... Sper sa nu fi facut un avort spontan din cauza pilulei... desi stiu ca sunt rare cazurile.

Multumesc!
1 comentarii
0
02-06-2011, ora 20:52
moto21
Nu este medic/terapeut
moto21
Si eu am aceiasi problema... deci.. Dupa terminarea "problemelor" dupa 6 zile am avut un contact sexual cu prietena mea neprotejat. dupa 2 zile a inceput sa curga un lichid maroniu din vagin... dupa o zis a inceput sa curga mai mult si sa mai rosu :D... este posibil sa fi ramas insarcinata.. precizez ca nu mi-am dat drumu in ea.. mai bine zis nu mi-am dat drumu deloc in acel act sexual :D va rog ajutatima !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.