Mydocalm pt dureri de spate, dupa 15-20 min mi s-a facut rau

Mi s-a administrat Mydocalm pt dureri de spate: dupa ce am luat la 15-20 de minute mi s-a facut rau (lesin, halucinatii soc.) ajungand la urgente unde nu mi s-a administrat nimic.ca este caz de psihiatrie. dupa 1 ora si jum. mi-am revenit fara nici un medicament. La neurologie (ca am ajuns si aici) mi-au dat calmante pe care nu le-am luat si ma simt ca si inainte. Era oare de la medicament? poate ma lamuriti si pe mine.
4 comentarii

Da, Mydocalm poate da simptomele înfăţişate. Aveţi multă grijă cu acest medicament la volan sau în împrejurări riscante. Scade considerabil atât atenţia cât şi viteza de reacţie. Are efecte asemănătoare alcoolului, de altfel drojdia societăţii a descoperit asta şi îl ia cu vodcă, pe post de drog.

Multumesc pentru raspuns! Am 32 de ani si lucrez in invatamant si era sa cred ca am probleme. dintre multitudinea de medicamente prescrise iau Piracetam si Milgamma...sa mai iau?
Daca este asa de ce se administreaza, doctorii nu stiu? Mai mentionez ca n-am luat in viata mea nici un calmant, nici macar un Algocalmin... cu respect o persoana sanatoasa
Daca este asa de ce se administreaza, doctorii nu stiu? Mai mentionez ca n-am luat in viata mea nici un calmant, nici macar un Algocalmin... cu respect o persoana sanatoasa

nu prea inteleg nelamurirea d-voastra. daca aceste 2 medicamente se pot lua impreuna sau se influenteaza reciproc?

am luat midocalm 2 pastile odata de 150mmg de dureri mari de milloc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri abdominale si de mijloc in timpul sarcinii
- 6am ramas intepenita
- 5am cazut de pe casa, diagnostic: fractura prin tasare T8
- 7dureri ciudate de spate.. la radiografie: spondiloza cervicala, ciocuri si cifoza
- 0Dureri de spate de cinci zile
- 1Junghiuri in spate
- 3Probleme spate stanga
- 4Durere insuportabila de spate
- 2Durere ascutita spate pana la genunchi
- 2Durere de spate
- 3Înțepături în spate ca niște ace
- 0Dureri de spate de 2 sapt plus stări de rau
- 1Durere de spate intr-o parte
- 1Durere spate. Ajutor!
- 5Durere de spate
- 1Durere spate