De cateva zile am o mancarime in urechea dreapta

de cateva saptamani aveam o mancarime la urechea dreapta iar cand incercam sa ma "scarpin" ma durea. astazi am fost la orl iar medicul mi'a scos dopul din ureche si m'a intrebat daca am nasul infundat. i'am spus ca nu dar peste cateva minute dupa ce am plecat am simtit defapt ca aveam nasul infundat. ce se intampla daca am nasul infundat ? este vreo problema? va rog din suflet sa ma ajutati pentru ca urechea inca ma doare :(
7 comentarii

1.nasul infundat.. duce la o proasta aerisire a urechii mediii si poti face otita seroasa sau medie
2. durerea cred ca este din cauza curatatului exesiv cu betisoare, ai traumatizat pielea conductului auditiv
2. durerea cred ca este din cauza curatatului exesiv cu betisoare, ai traumatizat pielea conductului auditiv

in primul rand as vrea sa va multumesc de raspuns
in al doilea rand vreau sa va spun ca nu am folosit niciodata betisoare fiinca nu ma lasa mama
ce ar trebuii sa fac? o sa se remedieze de la sine?
in al doilea rand vreau sa va spun ca nu am folosit niciodata betisoare fiinca nu ma lasa mama
ce ar trebuii sa fac? o sa se remedieze de la sine?

si tot simt urechea uda ? nu sa dus toata apa dupa ce mi'a scos dopul? sau ce este?

usuca ureche in interior cu uscatorul de par

dar senzatia asta de mancarime ce semnifica?

Buna ziua.
Am descoperit acest site si as vrea sa pun si eu o intrebare :tatal meu a fost implicat intr-o explozie si a i-au fost perforate timpanele si a suferit 2 interventii chirurgicale dar fara nici un rezultat. Dupa fiecare operatie i-a aparut puroi si s-a diminuat mult auzul.Ultimul diagnostic fiind colesteatoma. As dori sa stiu daca se mai poate face o alta operatie pentru repararea timpanului si in cazul in care se poate unde anume.
Multumesc
Am descoperit acest site si as vrea sa pun si eu o intrebare :tatal meu a fost implicat intr-o explozie si a i-au fost perforate timpanele si a suferit 2 interventii chirurgicale dar fara nici un rezultat. Dupa fiecare operatie i-a aparut puroi si s-a diminuat mult auzul.Ultimul diagnostic fiind colesteatoma. As dori sa stiu daca se mai poate face o alta operatie pentru repararea timpanului si in cazul in care se poate unde anume.
Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nas infundat seara, sunt dependent de rinxil
- 7e grav?
- 2Problema cu urechea stanga | ureche infundata
- 5Tiuit in urechea dreapta, la audiograma aud maxim ~8000Hz!
- 10durere insuportabila de ureche
- 9tiuit de ureche
- 38Nas infundat
- 5chist pe lobul urechilor
- 0Ureche infundata, dureri in gat si nas infundat
- 5otita congestiva
- 0Problema la urechea dreapta ( sunet plat si lipsa de bass )
- 1urechi si nas infundate
- 3Nara infundata dupa Operatie Rinita
- 1Mi se infunda nasul cand dorm pe burta
- 4problema nas.
- 2otita cronica
- 1Nas infundat dupa 3 operatii
- 1Tuse si nas infundat
- 2Nara infundata permanent.
- 0Problema enervanta cu nasul
Mai multe informații despre: Urechea nasul infundat micozele otice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: