Nas infundat, din nou operatie... recomandari, sfaturi
De mai multi ani am probleme cu nasul.In anul 1998 dupa o receala si inhalari repetate de produse petroliere mi-am pierdut mirosul si gustul.Uneori acestea reveneau dar pentru o scurta perioada de timp si foarte estompate.Am urmat un tratament dar fara rezutate.Acum doi ani, dupa un consult am fost operat de polipi si au urmat trei sesiuni de punctii.A urmat o perioada relativ buna in ceea ce priveste respiratia dar simtul mirosului si al gustului nu au revenit.Dupa polipoza am constatat ca am devenit foarte sensibil la factorii meteo:o zi mai rece sau un vint mai puternic imi dau dureri de frunte si nas.Inutil sa mentionez ca daca inainte uneori mai simteam miros sau gust in ultima vreme nu am mai simtit nimic.Mi s-a spus ca polipii se refac in timp-ar fi o posibila explicatie a problemei nasului infundat-si ca trebuie sa fac din nou operatie.Experienta de acum doi ani nu a fost prea placuta si de aceea ezit sa merg din nou la medic.Un sfat util sau recomandarea unei clinici performante mi-ar fi de folos
3 comentarii
polipoza nazala...este posibil... nu mai ai polipii? pai nu ai ce operatie sa mai faci! nu mirosti deloc?
Intr-adevar nu am miros deloc.Dupa polipoza, la un nou consult, medicul a spus ca a mai coborit un polip si ca ar trebui o noua operatie pe care nu am mai facut-o.Am fost intrebat daca mi-a revenit mirosul si dupa raspunsul meu negativ mi-a spus"trebuie sa mergi la Govora" dar bineinteles ca nu am fost.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
- 88Nas infundat. Micsorare cornete cu radiofrecventa?
- 3Nu mai am miros
- 107rinoadenoidita?
- 0tuse nocturna, nas infundat
- 17Nas infundat
- 5otita congestiva
- 4nasul infundat de cateva saptamani
- 3Nara infundata dupa Operatie Rinita
- 1nas infundat si tuse seaca permanenta
- 8Posibil rinita?
- 4De cateva zile am racit cu tuse, rosu in gat si nas infundat
- 6Nas infundat fara secreţi nazale
- 3Nas incarcat
- 0Problema respiratorie
- 5Nu respir bine pe nas
- 6Nas infundat-deviatie sept- frisoane
- 1Nas înfundat, sângerări nazale, mâncărime de piele, strănut
- 0Nas infundat-posibila dependenta de Olynth?
- 4Stranut dimineata foarte mult. Cand stau culcat mi se infunda nasul.
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: