nu pot controla bine pleoapa stanga, nu pot sa inchid ochiul complet

24-10-2011
MihaelaZavoianu
Nu este medic/terapeut
MihaelaZavoianu
Am observat ca atunci cand inchid ochii ca sa dorm, cel drept se intredeschide si nu-l pot face sa stea inchis complet.Am 19 ani si imi fac griji din cauza ca am mai multe probleme cu ochii si deja am obosit sa incerc sa fac sa imi fie bine.Am ochii foarte vascularizati, sindromul ochiului uscat, imi apar si niste bubuite foarte mici in interiorul pleoapelor care ma deranjeaza si imi dispar dupa 2 zile, ma doare capu daca e soare afara si trebuie sa tin ochii intredeschisi, si ma doare ingrozitor zona dintre ochiu stang si spranceana cand ies din casa.
Acum 2 luni am tinut gheata la ochiu acesta care nu se inchide bine cam jumatate de ora sau mai mult pe zi, timp de o saptamana jumate deoarece mi se sparsese un vas de sange.Doctorul meu de familie a intrat in concediu si mar ajuta un sfat pana o sa pot merge la spital.Multumesc!
3 comentarii
0
24-10-2011, ora 16:10
MihaelaZavoianu
Nu este medic/terapeut
MihaelaZavoianu
Este vreun doctor care stiu cum se poate rezolva aceasta problema? Pentru ca sunt prea speriata si o sa mai vreau parerea cuiva, nu doar a doctorului meu.Sau este cineva care trece prin ce trec eu?
0
24-10-2011, ora 20:50
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Bun seara! Simptomatologia sugereaza o pareza faciala dreapta.Iti recomand consult oftalmologic( inclusiv cicloplegie si refractie) si un consult neurologic pentru precizarea diagnosticului. La aceasta varsta, este frecventa etiologia virala a parezei faciale, astfel ca se indica si administrarea a unui antiviral. Astept rezultatele consulturilor. Numai bine
0
25-10-2011, ora 16:28
MihaelaZavoianu
Nu este medic/terapeut
MihaelaZavoianu
Multumesc mult! L-am pus pe tata sa se uite la mn cand am ochii inchisi si mi-a spus ca mi se zbate putin ochiu drept, acesta la care nu pot sa controlez pleoapa bine.Poate fi din cauza ca am fost foarte stresata si tensionata in ultimu timp? Sau de la rinoplastia pe care am facut-o acum 3 luni ?
Poate fi tratata aceasta problema?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Jumătate din populație va fi afectată de miopie până în 2050
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  • Mediul de iluminare influențează calitatea somnului, pleoapele nefiind atât de capabile să stopeze trecerea luminii
  •