nu stiu daca am facut bine sa ma operez aici, in Franta

14-11-2008
giulica
Nu este medic/terapeut
giulica
buna ziua.In urma ecografiei la tiroida si setului de analize specifice a rezultat gusa multi hetero nodulara probabil bazedofiata cu absente de adenopatii satelit.Pe lobul drept ax transversal nodul31 mm ax antero posterior 26mm, ax supero inferior 58mm.IAR partea dreapta 30mm, 25mmsi 57mm, Mau trimis direct la operatie fara scintigrafie sau biopsie.Doar un controm la cardiolog si anestezist.In plus numeroase formatiuni micronodulare bilaterale.sunt in franta si nu stiu daca am facut bine sa ma operez aici.mau programat pe 5 decembrie asigurinduma ca totul va fi bine.ese o clinica privata.ce parere aveti?Si va multumesc anticipat pt raspuns.
4 comentarii
0
15-11-2008, ora 08:04
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Analizand tiroida la ecograf si vazand ca e plina de formatiuni nodulare, probabil medicii de acolo, pe baza experientei care o au, au constatat ca singura solutie este scoaterea acestei glande.. Stai linistita si fa cum ti-au spus medicii care te-au consultat. Operatia e simpla, la noi se face si cu anestezie locala.Dupa operatie sa urmezi intocmai terapia prescrisa.Numai bine!
0
18-11-2008, ora 13:55
Bianca M.
Nu este medic/terapeut
Bianca M.
Am apelat la acest site.la niste eventuale raspunsuri in speranta ca cineva ma v'a putea ajuta ! Am 19 ani si de 4 ani de zile sufar de hipertiroidie acuta chistica ! Glanda s'a declansat in urma unei depresii ! Am consultat si un psiholog, si un psihiatru, si alti medici endocrini ! Mi s'a prescris un tratament cu Thyrozol si Aspacardin, apoi am fost trimisa la Bucuresti, la Institutul de Endocrinologie Parhon pentru analize ! In urma analizelor s'a prescris acelasi tratament apoi o interventie chirurgicala ! Timp de 3 luni am urmat un tratament in speranta ca voi ajunge la normal, dar D-na doctor de la Bucuresti in momentu' in care trebuia sa intru in sala de interventii chirurgicale mi'a adresat urmatoarea fraza : " Stii ca exista riscul sa mori pe masa de operatie?" Am ramas efectiv socata si am plecat de acolo in prima secunda ! Mi'e frica de o interventie chirurgicala in momentu' asta ! Tiroida mea a avansat si simptomele au inceput sa fie din ce in ce mai acute:( am doi noduli.cam asta ar fi in mare povestea mea cu aceasta "minune" ! As dori sa'mi raspunda cineva daca a suferit de asa ceva sau cineva care ma poate ajuta !:( Simptome in primii doi ani : tulburari psihice, tentative de suicid, m'am ales si cu o frumoasa tahicardie, spasmofilie si etc ! Se poate face ceva? Va rog sa'mi raspundeti, sunt efectiv DISPERATA !!
0
18-11-2008, ora 15:15
giulica
Nu este medic/terapeut
giulica
pentru Bianca M nu se vb asa cu un bolnav.Raspunsul pe care lam primit este incurajator.orice interventie chirurgicala are un risc.Si mie miau explicat si partea proasta dar miau si explicat ca pot trece f bine de aceasta operatie.singurul lucru ca nu sunt in tara.era mai bine moral.cunosc persoane care sunt operate de tiroida de f multi ani si sunt f bine.Dar sunt si cabinete private de endogrinologie.poti consulta un medic si poate serviciile sunt altele.Multa sanatate.Eu pe 5 decembrie ma operez si iti voi spune cum a fost.
0
19-11-2008, ora 01:30
Bianca M.
Nu este medic/terapeut
Bianca M.
avand in vedere ca la 16 ani mi'a fost depistata boala asta si tot la varsta asta mi s'a dat un raspuns ciudat.am intrat in panica !! Acum urmez acelasi tratament dar nu vad niciun rezultat ! Nu stiu ce sa mai fac ! Am avut multe probleme din cauza tiroidei, si plus de asta nu am voie sa ma enervez si cum viata nu e chiar asa de frumoasa, cand ma enervez nu ma pot controla :( deci nu stiu unde sa mai apelez, pe ce cai sa mai merg, am mers si pe tratamente naturiste si intr'adevar au dat rezultate, dar nu mai gasesc :( si cred ca v'a trebui sa continui asa toata viata ! am o intrebare : Am inteles ca daca ai probleme cu tiroida, indiferent de problema, e posibil sa nu poti duce o sarcina pana la capat, este adevarat ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize pentru tiroidă – indicații, explicații și diagnostic de laborator
  • Insuficiența tiroidiană
  • Viața pacienților cu afecțiuni tiroidiene este afectată chiar și după stabilirea unui tratament
  •