Oboseala, epuizare maxima, lipsa de concentrare
Am observat o stare de epuizare in ultima vreme..mi-a scazut rezistenta, mi-este greu sa ma concentrez. E drept ca a fost o perioada foarte stresanta, dar am incercat sa ma vitaminizez si simptomele persista. Este nevoie sa-mi fac un control?
2 comentarii
Buna ziua.
Da, un control nu poate sa strice. Pot fi simptome psihologice reactive (raspuns la stres), poate fi anemie, probleme cu calciu etc., lucruri care se vad la analize simple. Mergeti la medicul de familie, mai bine decat numai analize.
Multa sanatate! Take it easy!
Da, un control nu poate sa strice. Pot fi simptome psihologice reactive (raspuns la stres), poate fi anemie, probleme cu calciu etc., lucruri care se vad la analize simple. Mergeti la medicul de familie, mai bine decat numai analize.
Multa sanatate! Take it easy!
Oboseala apare şi la trezire? Vă simţiţi suprasolicitată? Sunteţi abătută în general? Răspundeţi la aceste întrebări şi voi putea să ofer un răspuns mai exact.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ma simt mereu obosita
- 3Durere de cap partea stanga+dificultate de concentrare+tulburari de memorie
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 9Va rog sa ma ajutati cu un diagnostic !!!
- 72De 3 luni nu am chef de nimic, sunt asa un pic tulbure
- 11Puls ridicat, oboseala, spasmofilie
- 6Oboseala la efort
- 0ameteala, lipsa de concentrare, nervozitate excesiva,
- 5Stare de oboseala permanenta si unghii ondulate
- 7Stare de oboseala, ameteli, dureri gambe dimineata
- 10Oboseala si amorteli in maini si picioare
- 6La ce medic sa apelez?
- 2Oboseala
- 5Creierul meu e afectat
- 3Va rog frumos un raspuns - stare de lesin, oboseala, epuizare, maini foarte reci, palpitatii
- 1Probleme inima? Nu mai rezist sa stau in picioare
- 10Blocaj mental și lingvistic
- 1Probleme de atentie si concentrare
Mai multe informații despre: Oboseala dificultatea de concentrare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: