Plamani inflamati
Bună ziua. În urma unui control tomografic computerizat mi s-a spus ca am plamanii foarte inflamați și cu puroi. Dr. mi-a zis ca am ajuns în situația asta în urma unor multiple răceli tratate necospunzator. Am primit tratament timp de 10 zile cu antibiotice pentru curățarea plămânilor și pentru eliminarea excretiilor. Dar cu toate ca tusesc foarte tare nu pot sa elimine nimic. Ce îmi puteți recomanda sa fac, ca sa pot elimina.? Plamanii in timp isi vor reveni la normal? Voi scapa de puroi? Va mulțumesc
1 comentarii
Hristos a Înviat! Care a fost diagnosticul pus de medicul care a făcut interpretarea? Pneumonie, abces pulmonar, bronșiectazii, bronșită? Mai aveți și alte simptome? Cereți la farmacie un mucolitic eficient care să fluidizeze secrețiile și astfel să se elimine. Puteți încerca combinația Koflet sirop cu Septilin comprimate. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O seară liniștită!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri in plamani
- 11operatie plamani
- 3la radiografia pulmonara au aparut formatiuni ganglionare... mai multe detalii, va rog
- 20Speranta in cancerul pulmonar!?
- 5cancer si urmari
- 3Calcifiere nodulara pulmonara
- 15Cancer la plamani - Chimioterapie sau Imunostimulatori
- 3cancer pulmonar - o opine va rog
- 6fumatul = cancer de plamani?
- 4pneumonie interstitiala - tratament
- 9Sputa cu sange
- 10alimta, cancer bronhopulmonar
- 7A fost diagnosticat cu tumora pulmonara posterobazal drept
- 3Durere la plamani sau durere intercostala?
- 7cancer la plamani
- 6nu pot sa respir adanc... Nu mai pot sa-mi umplu plamanii de aer la capacitatea lor
- 8urgent - rezultat ct toracic cu contrast
- 37tumora pulmonara lss cu invazie parietala T4, N2 MX stadiul III B
- 1probleme la plamani?
Mai multe informații despre: Plamanii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: