se poate vindeca cancerul pulmonar cu tratament naturis?

14-12-2009
cristinelblondu
Nu este medic/terapeut
cristinelblondu
tata are cancer pulmonar stadiu avansat, a facut prima cura cu citostatice,
am vazut pe net ca esta o cura de 42 de zile a lui Breuss, care se bazeaza pe sucuri si ceaiuri.
credeti ca este reala ?
nu are voie sa manance altceva decat suc si ceaiurile prescrise.
9 comentarii
0
14-12-2009, ora 19:30
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
din punct de vedere medical eu aş zice că nu, dar există tot felul de ciudăţenii medicale pe lume şi în plus mintea face mult mai multe decât credem noi... dacă vă hotărâţi să urmaţi o astfel de cură, în condiţiile în care nu mai există altă alternativă medicală, vă urez mult succes şi sănătate

Să vă ajute Dumnezeu!
0
15-12-2009, ora 01:04
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Orice boala are leac, daca este cel dat sa fie de leac...In cazul descris, e grea decizia, poate trebuie asumata numai de cel in cauza. Combinarea tratamentului alopat cu cel naturist poate fi si ea o solutie. Oricum, e de discutat cu profesionisti in ambele domenii si, cum spuneam, asumata integral de tatal tau. Sanatate!
0
05-01-2010, ora 16:45
adi-arges
Nu este medic/terapeut
adi-arges
binenteles. dealfel alta modalitate in special cea alopata nu poate duce decat la deces. citeste cartea. Vindecare si Purificare prin Alimentatie si Post, volumul 1 si veti intelege multe moduri naturale de vindecare si cartea.Autovindecarea prin metode naturiste
0
09-01-2010, ora 15:10
anca cornea
Nu este medic/terapeut
anca cornea
Cristinel, evident ca aceasta cura /dieta Rudolf Breuss este indicata, este net superioara metodelor alopate.
Nu as vorbi asa, dar te-am vazut nehotarat.
Eu asa mi-am tratat pe cineva din familie, dar cu niste adausuri care maresc mult viteza de vindecare.
Poti cauta pe net Petre Anca, prieten de-al lui Valeriu Popa, care s-a vindecat naturist de cancer pulmonar f. avansat. Sa citesti ca prima carte "Hrana vie" de Ernst Gunter - sunt valoroase explicatiile.

Iata ce trebuie luat:
1. Argila, in doze de cateva ori mai mari decat in prospect - eu am luat si de 14 ori mai mult, numai dimineata. Este indicata pt. caracterul ei bazic (neutralizeaza toxinele care sunt acide, dizolva tumorile si impiedica reactia de oxidare a ADNului) si adsorbant de toxine.
2. Branca ursului (Heracleum sphondylium) - pt. actiunea sa de relaxant /vasodilatator al vaselor. Permite patrunderea sangelui purtator de remedii, in vase, pana la locurile cu pricina.
3. Extract de ceai verde, apoi Drojin - extra antioxidanti ce contribuie la vindecare, testati de mine.
4. Sucuri la storcator - din varza, sau din morcov, sau sfecla rosie, sau mar. Cel mai puternic (bazic si antioxidant, este cel de varza). Numai cate unul, pt. a nu obosi ficatul. Si constituie hrana vie, obligatorie in vindecari.

Sanatate multa.
0
10-01-2010, ora 10:44
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Draga Anca, toate bune si frumoase in ce ai spus mai sus cu 2 mici exceptii (scriu mai mult pt. tine)
1. Extractul din cei verde nu are nimic vindecator. Ceaiul verde este produs din aceeasi planta ca si ceaiul negru, o planta toxica care contine cofeina, teina si alte toxine.
2. Sucul de varza nu este deloc sanatos si nici varza de mancat nu este sanatoasa ca toate plantele inrudite cu ea.
Ca sucuri in general cele de fructe sunt cele mai sanatoase, iar sucurile de radacinoase cele mai putin ajutatatoare in comparatie. Si in general nu se ia mai mult de o radacinoasa la o mancare sau un suc.
0
10-01-2010, ora 10:53
anca cornea
Nu este medic/terapeut
anca cornea
Scarface, dar spune-mi de ce nu ar fi bun Ceai Verde Extract? intr-adevar, eu l-am folosit alaturi de inca ceva, atunci cand am avut o rezolvare frumoasa. Deci nu l-am folosit in monoterapie. Deci as fi de acord cu tine.

De ce nu, suc de varza? ce are? sau ce nu are? ma intereseaza la maxim.

De ce sucurile din fructe sunt super. celor din radacinoase?
Ma intereseaza la fel de tare.
0
10-01-2010, ora 12:28
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
1. Dintr-o planta toxica nu poate fi facut ceva netoxic decat daca foloseti principiul de diliuare si dinamizare homeopat. Mai mult nu trebuie spus. Ce contine ceaiul verde poti citi in internet (wkipedia), dar asta nu importa.

2. Varza este buna numai la aplicari externe. Pe pamantul acesta exista plante sanatoase si nesanatoase pt. om (si animale). Varza contine multe substante care fermenteaza si tot ce fermenteaza este daunator organismului (si drojidia !). De aceea varza, chiar daca are anumite vitamine sau minerale este in sine un aliment care mai ales la boli trebuie evitat. Pana si oamenii sanatosi se baloneaza de la varza sau fac gaze care deja arata ca varza nu este sanatosa. Miroase varza, brocoli, conopida pe un camp si nasul iti va spune daca e ceva sanatos sau nu.

3. Dzeu a facut multe plante pe acest pamant, insa fiecare are anumite calitati si se afla pe o alta treapta spirituala (adica contin spirite (substante materiale si eterice) diferite)
Un copac are radacini f. lungi, un trunchi lung, si pe urma ramuri lungi si toate acestea sunt filtre foarte efciente pt. a alege substantele bune de cele rele din pamant. De aceste mecanisme nu dispune si nu are cum sa dispuna un morcov, o telina, o sfecla si cu atat mai putin o salata sau un spanac, si aceste substante preiau automat multe substante daunatoare sau nepotrivite naturii fine a omului din pamant.
Pamantul nu e un rai pur si un amestec de rau si bine, pe care planta, in functie de scopul pt. care a fost facuta de Dzeu isi trage ce poate ea sa traga.

Aceste plante rudimentare trag, spre deosebire de cereale si arbori multe substante daunatoare din pamant. Printre altele si multi nitrati si chimicale folosite de agricutori.
Morcovul spre exemplu nu are nici o calitate vindecatoare, chiar in cel mai bun pamant, chiar daca el nu e daunator spre exemplu este mult mai nefolositor decat un dovleac, care este o planta sanatosa.

Salatele sunt mai mult daunatoare la oricine decat sanatoase si nu contribuie deloc la vindecare. Oamenii nu mancau pe vremuri asa ceva. Azi mediile ne-au programat tot felul de prostii in cap, se mananca mai nou salate inainte de masa contribuind la distrugerea digestiei.

Lucrurile pe care Dzeu le recomanda la bolnavi sunt cereale integrale (gatite), fructe si nicidecum legume si salate, caci acesta stau pe o treapta spirituala mult mai joasa si nu au curatenia si puterea de vindecare a primelor.

Este o mare diferenta intre cunoasterea si abordarea stiintifica a lucrurilor despre sanatate si a plantelor vindecatoare si cea dumnezeisca.

Dar avand in vedere ca noi oamenii (inclusiv vindecatorii) invata de mici totul pe dos nu este de mirare ca aceste principii sunt greu de inteles sau de acceptat.

Mai multe poti citi pe www.leacuri.net
0
10-01-2010, ora 13:02
anca cornea
Nu este medic/terapeut
anca cornea
Multumesc de mesaj - fructele, cred ca sunt mai aproape de Divin, radacinoasele mai aproape de teluric.
Eu am aplicat tratamente naturiste cu sucuri din radacinoase (numai cate unul) si alte produse naturiste urmarind principiile de vindecare si am avut rezultat, dar cred ca as fi obtinut mai repede si mai extins acel rezultat.
M-ar interesa sa-mi spui ceva principii simple la homeopatie. Mie mi-a placut ideea de miasma, care explica multe - acea "transmitere genetica, erditara", care de fapt este o prezenta a toxinelor transmise de la mama la fat, din generatie in generatie, si bucurie, toxinele sunt removeable.
Bunicii mancau orice si nu aveau nimic? nu aveau, dar ne cladeau noua depozitele de toxine.
Duminica placuta.
0
10-01-2010, ora 13:24
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Un suc de legume este bineinteles mai sanatos decat ceva cu totul gresit (carne multa, grasime mai ales cea hidrogenizata, paine alba si cartofi) insa nu la toti bolnavii si bolile sucururile acestea au un efect bun. Des mancarea gatita este mai buna si ca regula generala este : leguma este de fapt din cauza elementelor telurice multiple si toxinelor prezente in ia mai sanatoasa gatita decat cruda.
Sucurile exagerate iar pot face rau si depinde si de aceastea (perele nu sunt sanatoase crude spre exemplu)... si aici trebuie diferentiat care fructe si cum asa fie aceastea.
Fructele necoapte in mod natural iar nu sunt bune, ceea ce inseamna ca un mar romanesc cules copt este mult mai sanatos decat o portocala culeasa cruda si coapta in depozite.
In aceste cazuri fructele necoapte trebuie gatite (daca e posibil), ceea ce face sa dispara substantele daunatoare. Teoria vitaminlor este o mare aberatie si nu are deloc deface cu realitatea, la fel si ideea ca
mancarea gatita ar fi nesanatosa si numai cea cruda sanatoasa... aceste sunt teorii scoase de anumiti oameni care cred in ele. Faptul ca se poate vindeca cineva cu asa ceva nu inseamna ca sunt adevarate, oamenii care doresc sa se vindece si au vointa o pot face aproape cu orice mijloace.

Despre homeopatie nu se poate spune ceva in cateva cuvinte, este f. complexa. Citeste pe adresa de mai sus despre ea cat si la mine in forum (ti-am trimis un mesaj, nu l-ai primit ?), cumpara-ti o carte.
Sunt multe remedii homeopate usor de folosit si fara a fi mare specialist, mai ales cele care regleaza mineralele la nivel de celula (calciu, mag, fier, siliciu), sau la afectiuni simple.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.