postinor 2, test de sarcina negativ..
Buna dimineata, am avut un contact neprotejat cu sotul meu chiar in perioada fertila, la aproximativ 8 ore am luat postinor la 12 ore a doua pastila, prima menstra a venit cu 8 zile mai devreme, a doua cu 5 zile mai devreme, si totusi saniii mei sun umflati si acum(parca au mai crescut) burta parca creste si ea vizibil. Test de sarcina am facut, a iesit negativ. Exista posibilitatea sa fiu insarcinata si cm sa fie cantitativ ok si durata de 6 zile? Sau este reactia postinorului? Va multumesc
2 comentarii
Nu. Testul de sarcina e ok.
Nu mai luati pastila de a doua zi. Poate provoca avorturi timpurii cu consecinte ulterioare mari in viata cuplului si dezechilibre hormonale.
Nu mai luati pastila de a doua zi. Poate provoca avorturi timpurii cu consecinte ulterioare mari in viata cuplului si dezechilibre hormonale.
Multumesc pt raspuns si pt timpul acordat!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4postinor si contraceptive!
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 6postinor...cu intarziere
- 5prezervativul s-a rupt de vreo 3 ori.. sunt insarcinata?
- 4test de sarcina dupa 2 luni de la contactul sexual
- 3ce s-a intamplat?
- 19eficienta postinorului
- 3dupa cat timp iese testul de sarcina pozitiv?
- 4test de sarcina negativ si menstruatia intarziata
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 6sunt insarcinata?
- 6Testele de sarcina pot da gres?
- 9sunt sau nu insarcinata?:-S un raspuns urgent!
- 2Cam la cat timp de la actul sexual este suta la suta sigur testul de sarcina?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 5test sarcina fals pozitiv, chist ovarian?
- 2Prezervativ gaurit si Escapelle... ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept?
- 1test negativ...posibil insarcinata?
- 0Test sarcina - liniuta foarte slaba
Mai multe informații despre: postinor testul de sarcina efectele adeverse ale postinorului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: