Problema molari de minte

Buna seara. De curand am inceput un tratament Stomatologic pt doua carii(care nu dor ) si medicul stomatolog m-a informat ca am carii la doi molari de minte. Nu ma dor si mi-au crescut bine, fara a avea vreo complicatie la ei. Intrebarea mea e daca se pot plomba.
Multumesc!
Multumesc!
1 comentarii

Sigur ca se pot plomba, singurele dificultăţi apar atunci cand dinţii sunt intr-o poziţie ce nu permite accesul instrumentelor sau Dvs aveţi o sensibilitate crescută ( reflex de regurgitare) atunci cand sunteti atinşi in porţiunea din spate a gurii...asta îngreunează izolarea necesară aplicării materialului de plomba.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Masea de minte care nu are loc sa iasa
- 4infectie dinte -26-?
- 3aseara o plomba mai veche mi-a cazut cu o bucata din dinte
- 2plomba la dinte in fata, rupt dupa 3 ani o bucatica!
- 4maseaua de minte cariata
- 3problema masea
- 1Rubeola, puroiul in gat si maseaua de minte.
- 1miros urat de la plombe?
- 1Durere de masea plombata
- 0De ce mi-a cimentat maseaua si nu a plombat-o?
- 2Cat costa o plomba?
- 0operatie molar 3 inclus
- 3Pareri despre clinica Prestige Dental Care din Bucuresti
- 7Plomba amalgam premolar
- 2Obturatie mare intr-un singur strat
- 0Ajutor - amorteala și furnicături in bărbie, ma doare și urechea dupa extractie
- 5Ajutor măseaua de minte sau altceva ?
Mai multe informații despre: Plombele dentare Maseaua de minte obturatia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: