Probleme ejaculare precoce de 14 ani - niciun remediu
Buna ziua tuturor.
Vin catre voi cu o problema de care sufar de 14 ani, care ma frustreaza maxim, si ma impiedica sa am un act sexual de calitate. Nu pot sa rezist mai mult de 30 de secunde, cel mult 1 minut fara sa ejaculez. Am tot incercat metode cum ar fi : psihoterapie, antidepresive, ceai negru, am fost si la consult urologic, mi-au dat niste pastile numite "Priligy" dar care nu au avut niciun efect. In perioada asta de 14 ani pot sa numar datile pe degete cand nu am ejaculat dupa 1 minut, iar de multe ori cand am facut-o, utilizam spray-uri impotriva ejacularii, dar care ansteziaza glandul si nu mai simt nicio placere dupa.
Exista vreun remediu pentru disconfortul asta ? Se mai poate face ceva ? Din cunostintele mele, mi-au spus ca nu ar exista niciun remediu, caci este vorba de o sensibilitate crescuta a glandului, iar singura metoda care ar ajuta ar fi operatia estetica de ingrosare prin care s-ar reduce sensibilitatea acestuia.
Mentionez ca ma masturbez foarte rar, nu ma uit la filme pentru adulti, nu consum alcool, nu fumez, nu am un regim de viata dezordonat.
Va sunt recunoscator pentru fiecare raspuns care m-ar putea ajuta sau fiecare sfat.
Vin catre voi cu o problema de care sufar de 14 ani, care ma frustreaza maxim, si ma impiedica sa am un act sexual de calitate. Nu pot sa rezist mai mult de 30 de secunde, cel mult 1 minut fara sa ejaculez. Am tot incercat metode cum ar fi : psihoterapie, antidepresive, ceai negru, am fost si la consult urologic, mi-au dat niste pastile numite "Priligy" dar care nu au avut niciun efect. In perioada asta de 14 ani pot sa numar datile pe degete cand nu am ejaculat dupa 1 minut, iar de multe ori cand am facut-o, utilizam spray-uri impotriva ejacularii, dar care ansteziaza glandul si nu mai simt nicio placere dupa.
Exista vreun remediu pentru disconfortul asta ? Se mai poate face ceva ? Din cunostintele mele, mi-au spus ca nu ar exista niciun remediu, caci este vorba de o sensibilitate crescuta a glandului, iar singura metoda care ar ajuta ar fi operatia estetica de ingrosare prin care s-ar reduce sensibilitatea acestuia.
Mentionez ca ma masturbez foarte rar, nu ma uit la filme pentru adulti, nu consum alcool, nu fumez, nu am un regim de viata dezordonat.
Va sunt recunoscator pentru fiecare raspuns care m-ar putea ajuta sau fiecare sfat.
5 comentarii
Pai domnule nu spui virsta.greutatea si inaltimea, daca esti casatorit , spui ca te masturbezi rar si ai o viata exemplara , ceia ce e f bine. Cind ai o viata de familie deci partenera va intelege situatia si atunci repeti actul sexual dupa o mica pauza, poti sa ai cite vrei pe zi numai sa poti duce, partenera trebue sa te inteleaga. Daca nu ai partenera stabila si ai un contact ocazional la 15 -30 de zila atunci e normal sa ai ejaculare precoce. Sensibilitatea glandului nu o rezolvi decit cu masturbare inaintea contactului, ori prin repetarea comntactului in aceiasi zi.
Buna seara
Ejacularea precoce nu are nici o legatura cu o sensibilitate crescuta a glandului, ci o dificultate de a gestiona nivelul de excitatie, iar asta se poate schimba doar printr-o combinatie de medicatie si.psihoterapie. Adevarul este ca sunt putini psiho-sexologi specializati cu adevarat.
Cautati in continuare si veti gasi pe cine trebuie.
Pe de alta parte, este important sa intelegeti ca dupa 14 ani ejacularea precoce a devenit normalul pentru organismul dumneavoastra, deci este nevoie de timp si efort pentru a schimba asta. Nu este simplu dar nu este nici imposibil
Ejacularea precoce nu are nici o legatura cu o sensibilitate crescuta a glandului, ci o dificultate de a gestiona nivelul de excitatie, iar asta se poate schimba doar printr-o combinatie de medicatie si.psihoterapie. Adevarul este ca sunt putini psiho-sexologi specializati cu adevarat.
Cautati in continuare si veti gasi pe cine trebuie.
Pe de alta parte, este important sa intelegeti ca dupa 14 ani ejacularea precoce a devenit normalul pentru organismul dumneavoastra, deci este nevoie de timp si efort pentru a schimba asta. Nu este simplu dar nu este nici imposibil
Consult endocrnologic dozare de hormoni tsh estrogeni testosteeon
@tassevasi : am 31 de ani, 1.85, 90 kg, merg la sala si ocazional la sporturi de contact. Frecventa rapoartelor sexuale este de 2 ori pe saptamana.
@Psiholog Pescaru Valentin : mi s-a spus de medicatie si sport ( exercitii Kegel si exercitii cardio), de asemeni mi s-a spus sa renunt la zahar si sa beau ceaiuri negre, cel putin 1 cana pe zi. Sunt ok remediile in cauza ?
@Dr Matusa : am fost doar la urologie, la un medic sef sectie, la cea mai mare clinica privata din RO si mi-a zis ca nu exista leac la asa ceva
@Psiholog Pescaru Valentin : mi s-a spus de medicatie si sport ( exercitii Kegel si exercitii cardio), de asemeni mi s-a spus sa renunt la zahar si sa beau ceaiuri negre, cel putin 1 cana pe zi. Sunt ok remediile in cauza ?
@Dr Matusa : am fost doar la urologie, la un medic sef sectie, la cea mai mare clinica privata din RO si mi-a zis ca nu exista leac la asa ceva
Sa trag concluzia ca nu esti casatorit sa ai o partenera linga tine permanent in pat, in aceasta situatie tu nu te mai vaita de ce ai ejaculare precoce. La aceasta virsta ca sa te reglezi din punct de vedere sexual, incearca sa ai zilnic contact, chiar si dupa o ora sa repeti. Intradevar esti ditamai omul si e frustrant sa nu poti satisface o femeie.
Un remediu este sa te casatoresti si sa ai luna de miere cit poti de mult, acest lucru este ca un antrenament la sala. Succes !
Un remediu este sa te casatoresti si sa ai luna de miere cit poti de mult, acest lucru este ca un antrenament la sala. Succes !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ejaculare precoce
- 9oare ce am??!!
- 57Ejaculare precoce. Cum scapam?
- 3problema ejaculare prematura - exercitii kegel folositoare??
- 51Imi dau drumul prea repede
- 7ejaculare precoce?
- 4ejacularea - va rog as dori si un raspuns la un un medic
- 4O problema mai complicata: ejacularea precoce
- 4Nu dureaza mult!
- 7Probleme inaintea inceperii actului sexual.
- 8ejaculalez inainte de penetrare !AJUTOR !
- 3Ejaculare prematura
- 6Ejaculare precoce si ginsegul siberian
- 0Fimoza Ejaculare precoce ?
- 0Probleme erectie si ejaculare precoce
- 2Disfunctie erectila
- 3Ejaculare prematura
- 6Anxietate de performanta si frica de sex
- 6Ejaculare prepoce
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: