probleme respiratie, nas infundat
Buna. Nasul infundat si dificultatile de a respira, au dus la 3 operatii (deviatie de sept, rinoplastie, cornete...). Imediat dupa operatii senzatia este ca se putea respira mai usor, insa dupa putin timp respira la fel de greu, oboseste foarte repede ( barbat, 38 ani). Foloseste Bixtonim, Olynt, insa nici ele nu isi mai fac efectul decat putin pe moment. Oare ce se mai poate face?
3 comentarii
Poate se confrunta cu o rinita cronica hipertrofica...Si eu am trecut prin aceasta experienta neplacuta cu nas infundat si m-am tratat cu picaturi Colargol!
Multumesc de raspuns. Totusi, oare ce analize se pot face pentru a vedea exact de unde vine problema?
Acum un an m-am operat la nas(rinoplastie).de atunci tot astept rezultatele.nu arata foarte rau, dar o parte a nasului arata mai umflata decat cealalta..si ce e cel mai grav...nu pot respira mai deloc.o nara mi-e infundata complet.mai mereu, zi si noapte, respir pe gura...m-am uitat intr-o zi intr-o oglinda luminata si am observat in nara cu care nu pot respira ceva ca o bucata de carne...era infundata.cealalata era libera...din prostie, am incercat sa o imping cu un betisor pentru urechi si mi-a curs sange..nu mai suport.ce pot face.nu pot veni in tara pentru control decat in decembrie.sper sa-mi poata raspunda vreun doctor.multumesc.Laura
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Cand respir ma inteapa in stanga
- 4nas infundat seara, sunt dependent de rinxil
- 31Picaturi nazale si nasul e in continuare infundat
- 3Nas uscat, ochi uscati, gura uscata
- 8nas infundat la copil de 4 ani
- 3nas infundat
- 3ingerarea a doua picaturi solutie Garasone
- 10Adenoidita cronica
- 8Am suflat nasul si am observat o punga rosiatica in nara dreapta spre sinus
- 3Dureri cand respir
- 13ameteala, senzatii in 'stomac', senzatii in zona toracica, opriri ale respiratiei
- 6Tanara de 29 de ani cu probleme pulmonare neelucidate. Va rog sa ma ajutati cu un sfat
- 2Picaturi de nas
- 8Nas infundat copil
- 3Nas infundat si care curge
- 3Nu pot respira pe nas va rog un sfat daca se poate
- 1Nas si cap infundat.la.copiil
- 1Nas infundat
- 4Respira pe gura in timpul somnului
- 1Nas înfundat și respiratie prea deasa
Mai multe informații despre: nasul infundat caile respiratorii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: