probleme respiratie, nas infundat

11-11-2010
oly_m
Nu este medic/terapeut
oly_m
Buna. Nasul infundat si dificultatile de a respira, au dus la 3 operatii (deviatie de sept, rinoplastie, cornete...). Imediat dupa operatii senzatia este ca se putea respira mai usor, insa dupa putin timp respira la fel de greu, oboseste foarte repede ( barbat, 38 ani). Foloseste Bixtonim, Olynt, insa nici ele nu isi mai fac efectul decat putin pe moment. Oare ce se mai poate face?
3 comentarii
0
13-11-2010, ora 08:23
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Poate se confrunta cu o rinita cronica hipertrofica...Si eu am trecut prin aceasta experienta neplacuta cu nas infundat si m-am tratat cu picaturi Colargol!
0
15-11-2010, ora 09:28
oly_m
Nu este medic/terapeut
oly_m
Multumesc de raspuns. Totusi, oare ce analize se pot face pentru a vedea exact de unde vine problema?
0
03-09-2011, ora 02:55
LauraLalu
Nu este medic/terapeut
LauraLalu
Acum un an m-am operat la nas(rinoplastie).de atunci tot astept rezultatele.nu arata foarte rau, dar o parte a nasului arata mai umflata decat cealalta..si ce e cel mai grav...nu pot respira mai deloc.o nara mi-e infundata complet.mai mereu, zi si noapte, respir pe gura...m-am uitat intr-o zi intr-o oglinda luminata si am observat in nara cu care nu pot respira ceva ca o bucata de carne...era infundata.cealalata era libera...din prostie, am incercat sa o imping cu un betisor pentru urechi si mi-a curs sange..nu mai suport.ce pot face.nu pot veni in tara pentru control decat in decembrie.sper sa-mi poata raspunda vreun doctor.multumesc.Laura
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Să înțelegem rinoreea și congestia nazală
  •