proteina c reactiva 9.60 mı-au spus doar ca este mare dar nu mı-au dat nıcı un tratament

Buna ziua!!Am facut nişte analize la sange in turcia şi mi-a ieşit proteina c reactiva 9.60 mı-au spus doar ca este mare dar nu mı-au dat nıcı un tratament nu mı-au spus nıcı ce ınseamna şi nici macar cum o pot scade.pe ınternet ma tot uıt dar nu ınteleg mai, nımıc...decat ca am risc de ınfarct mıocardıc marit dın cauza aceste proteıne c reactiva.Si zaharul ın sange mı-a ieşit 100 şi lımıta este de 110...am risc de diabet??Va rog sa ma ajutatı cu un raspuns!!!
O zı buna.
O zı buna.
4 comentarii

Ramona
scrie pe google:
Iulian NEAGU: "Ghid explicativ al principalelor ANALIZE MEDICALE"
si citeste CE te intereseaza si multe...altele.
sanatate maxima-ti doresc.
scrie pe google:
Iulian NEAGU: "Ghid explicativ al principalelor ANALIZE MEDICALE"
si citeste CE te intereseaza si multe...altele.
sanatate maxima-ti doresc.

Multumesc frumos pentru raspuns!!!!Sanatate multa va odresc de asemenea!!O seara buna!!

CRP este un marker de inflamatie nespecific, el creste in numeroase boli infectioase si inflamatii non-infectioase. Intre altele, creste si cand o placa de aterom de pe vase sufera fenomene inflamatorii(se numeste placa complicata si reprezinta un risc crescut de infarct miocardic acut), insa nicidecum nu este specific acestei situatii. Trebuie itnerpretata analiza in contextul celorlalte analize si al tabloului clinic.
De asemenea, doresc sa orecizez ca de o importanta mai mare in patologia cardiovascukara este proteina C reactiva inalt senzitiva.
De asemenea, doresc sa orecizez ca de o importanta mai mare in patologia cardiovascukara este proteina C reactiva inalt senzitiva.

http://www.synevo.ro/proteina-c-reactiva-inalt-sensibila-hscrp/

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3In legatura cu analizele mele de sange
- 4analize de sange
- 2interpretarea analizelor fetitei mele de 2 ani
- 9Anti HBc?
- 3la analizele de la sange iese daca am apendicita?
- 3analizele de sange si depistarea anticorpilor HPV
- 17Interpretarea analizelor
- 4rezultate de sange
- 3Helicobacter pylori
- 0analize de sange
- 3analize medicale sange
- 4lipsa acuta de fier, nu pot manaca si vomit totul
- 0Analize sange
- 1Rezultate analize sange - rog raspunsss
- 0Nelamurire analize la sange pt copil 1 an si 2 luni
- 2Interpretare analize sange copil 2 ani
- 6Aslo mare