analize sange... trebuie sa ma ingrijorez sau nu?

10-02-2008
popescu diana
Nu este medic/terapeut
popescu diana
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele analize:
HEMATOCRIT- 44.1 % [36-42]
TROMBOCITE- 121 1000/mm cubi [150-390]
TROMBOCRIT- 0.098 % [.100-.500] {asa este afisat si pe foaia cu analize,
cu acel punct in fata numarului}
MON- 0.2 1000/mm cubi [0.3-0.8]
HDL COLESTEROL- 62 mg/dl [>=65]
TRIGLICERIDE- 183 mg/dl [60-150]
Va rog sa-mi spuneti daca am motiv de ingrijorare sau nu.Va multumesc
5 comentarii
0
10-02-2008, ora 00:00
radulescu paul
Nu este medic/terapeut
radulescu paul
am rh neg am pirdut o sarcina fara sa stiu ca am rh neg am aflat dupa 1 an imi doresc un copil.sotul are rh pozitiv ce este de facut sa nu intampin probleme la urmatoarea sarcina.nu am incredre in medici nu miau spus nici dupa ce am pierdut sarcina la 4 luni motivul.ajutatima
0
11-02-2008, ora 00:00
gabriela36
Nu este medic/terapeut
gabriela36
am 40 ani va rog sa ma ajutati sa imi interpretati electroforeza proteinelor serice:
albumin=47.5% conc. 3.81
alpha 1=3.7 % 0.30
alpha 2=13.7 % 1.10
beta =13.0 % 1.04
gamma=22.1% 1.77
Raportul A/G: 0.9 P.T. :8.03g/dl
ce analize sunt indicate pentru precizarea unui diagnostic.
Va multumesc
0
07-02-2009, ora 20:20
laurentiu octavian
Nu este medic/terapeut
laurentiu octavian
Am 41 ani si va rog sa ma ajutati in interpretarea urmatoarelor analize:
numar leucocite: 14, 49
limfocite:4, 80
neutrofile:8, 50
hematocrit:48, 40
concentratie medie Hb./Eritrocit:30, 80
colesterol total:233
TGO(AST):46
TGP(ALT):103.
Mentionez ca inainte de efectuarea analizelor am urmat un tratament cu LESCOL (aproximativ 40 zile)pentru scaderea colesterolului.
Va multumesc
0
29-04-2009, ora 10:01
monicaion
Nu este medic/terapeut
monicaion
am primit rezultatele analizelor de sange si au iesit cateva in afara intervalului de referinta:
hemoglobina - 11, 9 g/dl - (12-16)
hematocrit -35, 6 % - (36-46)
colesterol total 217 mg/dl - (mai mic sau egal cu 200)
sideremie 39 - (50-170)ce
0
29-04-2009, ora 10:38
Micis Mici
Nu este medic/terapeut
Micis Mici
Am o raceala la plamani netratata si lombago, iar analizele la sange au doar 4 modificari. As dorii sa stiu cum se interpreteaza rezultatul lor pt:
- volum mediu trombocitar(MPV): 7, 42 fl-scazut;
-neutrofile%: 48, 1%- scazut;
-limfocite%: 42, 8%- crescut;
-leucocite nesegmentate%: 0, 68%- foarte crescut;
Va rog foarte mult sa imi dati un raspuns deoarece medicul de familie nu stie ce inseamna.
Adaugă un comentariu / răspuns

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.