Prozac fluoxetina intrebari

Vreau sa știu dacă prozacul, fluoxetina e stimulant sau sedativ, ce efect are asupra dispoziției și energiei
Și mai ales cum se ia, mai bine, se înghite cu apa, se dizolva in apa sau se pune pe limba ?ma refer la prozacul de la eli lilly original ce se găsește în Ro.
Și mai ales cum se ia, mai bine, se înghite cu apa, se dizolva in apa sau se pune pe limba ?ma refer la prozacul de la eli lilly original ce se găsește în Ro.
1 comentarii

Tratamentul ți l-a recomandat un psihiatru? Pentru că orice tratament psihiatric se dă și cu recomandările de rigoare. Sper că nu vrei să-l iei fără recomandare medicală.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33tratament pentru depresie de 3 luni
- 3comparatie coaxil-cipralex
- 7Astenia de primavara imi cauzeaza un rau puternic!
- 3Despre Rispolept solutie orala 1mg
- 2Rispolept Consta ?
- 4Gabaran
- 31Efecte adverse Cipralex
- 20Va rog sa ma ajutati !! Am luat venlafaxina 11 ani pt depresie, doresc să raman însărcinată
- 0Efecte antidepresive
- 10Mirzaten
- 3Efectinul produce insomnie?
- 5Care e diferenta intre risperidona si paliperidona?
- 9Trittico imi provoaca insomnii-nu ma pot obisnuii cu nici un antidepresiv
- 0Cei care luati anxiar si mirzaten ati avut ameteli, tensiune arteriala mai scazuta decat de obicei?
- 3Escitalopram - vreau sa stiu daca trebuie luat toata viata sau nu trebuie sa il mai iau.
- 2Ketonal combinat cu alprazolam ?
- 42Schizofrenie paranoida
- 10TRITTICO pareri
- 3Dureri de cap continue - iau depakine, cipralex si leponex
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: