Febra si tuse iritativa - Raceala?
Am o problema de luni, am iesit afara in frig si nu m-am protejat, la scurt timp a inceput sa ma gadile in gat si sa tusesc, a doua zi la fel insa am facut si febra 38 cu 7 am luat un paracetamol si a scazut..insa acuma febra nu imi mai scade sub 37..este constant 37 cu 7 8...si doar la subrat si la nivelul burtii putin..dar nu ma deranjeaza neaparat doar ca imi e frig daca ies de sub plapuma.
Acum vreo 2 saptamani am fost la orl pentru ca mi se infunda nara dreapta si am avut si otita medie...am fost luni la orl iar si s-a uitat si in ureche si in nas a zis ca urechea e ok iar nasul ca am o usoara deviatie de sept si ceva infectie mi-a dat o alifie.
Ce sa fie..vreo sinuzita ceva?..dar tusesc si productiv uneori si ma doare si in gat...nasul nu imi curge , febra este.
Ma dor muschii de la abdomen de la cat am tusit...si tusea nu vine de la plaman, vine din gat, ca ma gadila ceva acolo.
Acum vreo 2 saptamani am fost la orl pentru ca mi se infunda nara dreapta si am avut si otita medie...am fost luni la orl iar si s-a uitat si in ureche si in nas a zis ca urechea e ok iar nasul ca am o usoara deviatie de sept si ceva infectie mi-a dat o alifie.
Ce sa fie..vreo sinuzita ceva?..dar tusesc si productiv uneori si ma doare si in gat...nasul nu imi curge , febra este.
Ma dor muschii de la abdomen de la cat am tusit...si tusea nu vine de la plaman, vine din gat, ca ma gadila ceva acolo.
1 comentarii
de obicei se face un exsudat nazal si faringian pt a vedea daca e vreo infectie. daca faci doar faringian nu cred ca te costa mai mult de 30-40 lei. la clinica sante e 40 lei, vad
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Raceala frecventa
- 8ureche infundata
- 4in urma unei raceli am ramas cu secretii in gat
- 7raceala cu tuse, raguseala la copil de 4 ani
- 3medicamente pentru raceala in alaptare
- 7Hemoragie nazala dupa o raceala puternica
- 3durere de ureche
- 19Tuse productiva
- 1pilula uitata si raceala
- 7expectoratie cu sange
- 8Nu mai stiu ce sa fac! tuse si altele
- 42Nas infundat, raceali dese si cornete nazale marite
- 3raceli repetate
- 4urechi infundate in urma unei raceli
- 1Viroza sau alt ceva?
- 1racit de mult timp.
- 1tuse cu expectoratie cu urme de sange
- 0Frig permanent-transpiratie-raceala
- 1Transpir necontrolat pe strada, afara.
- 5Nici nu stiu care este de vina...
Mai multe informații despre: Raceala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: