Sarcina?

04-05-2014
Ruxi26
Nu este medic/terapeut
Ruxi26
Iau anticonceptionale yasmin, nu am omis niciuna, nu am luat antibiotice, nu am vomat nu diaree. Am facut vreo 7 teste de sarcina, ciclul menstrual mi-a venit, dar eu simt cum ma umflu in burta, mi se pare chiar ca linia aceea maro de sub buric se vede mai proeminent. Si mi-e foarte teama sa nu fie o posibila sarcina... Oare am motive sau nu de ingrijorare? Va rog sa ma ajutati cu un sfat, deoarece imi iau campii pana o sa ajung la o ecografie sa vad sigur.
4 comentarii
0
09-05-2014, ora 01:42
safe
Nu este medic/terapeut
safe
Anticonceptionalele ofera o protectie foarte eficienta daca sunt respectate toate indicatiile... din cauza fobiei, a fricii tale exagerate, dusa la extreme de a nu ramane insarcinata ai aceste impresii... eu zic sa te linistesti...adica banuiesc ca te ai apucat de anticc tocmai pt a evita o sarcina nedorita, nu pt a te stresa fara motiv...
0
13-05-2014, ora 10:32
Ruxi26
Nu este medic/terapeut
Ruxi26
Adevarat safe ca am o frica exagerata, Mereu ma gandesc ca testele dau gres ( adica toate care le-am facut au iesit negative ).Ceea ce ma sperie ca sa zic, e faptul ca uneori am niste dureri de burta jos in dreapta. sau ca ma duc la toaleta sa urinez cam des. mult si des.
0
13-05-2014, ora 14:23
safe
Nu este medic/terapeut
safe
Poate fi vorba de o infectie sau o problema la ovare... pt a rezolva problema asta du te la un consult ginecologic... dar de sarcina nu e vorba :)
0
13-05-2014, ora 16:11
Ruxi26
Nu este medic/terapeut
Ruxi26
Cred ca am si ramas cu sechele in urma unui avort acum un an, iar acum frica mea a devenit obsesiva deja. Chiar maine am programata o ecografie pentru depistare sarcina, si stau si ma gandesc daca sa ma mai duc sau nu (adica sa ma trezesc la realitate ca nu am nicio sarcina ). Plus ca pe net am citit numai prostii si gata mi s-a aprins beculetul. Mersi safe pentru sprijin moral :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Criterii de excludere a sarcinii
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Sunt însărcinată?
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •