Sarcina sau nu?
Buna! pe 17 aprilie am avut CM iar pe 27 un contact sexual cu iubitul meu insa cu prima ejaculare in exterior, iar dupa 2-3 minute in care s-a sters cu un servetel umed a introdus-o din nou.La 3 saptamani de la contact mi-am facut test si a iesit negativ. In data de 21 mai am avut un nou CM, dupa 6 zile de intarziere. De atunci nu s-a mai petrecut niciun act sexual si am avut doua cicluri.. primul la 34 de zile si al doilea la 28. Nu am niciun simptom de sarcina, doar usoare intepaturi la nivelul ovarelor si rinichilor, am impresia.. dar inca imi e teama si imi fac ganduri sa fie ceva..ma sperie asa zisa 'menstruatie peste sarcina '..
5 comentarii
Nu stie nimeni daca exista sau nu risc de sarcina ?
1.menstruatia peste sarcina apare in cazuri exceptionale
2.nuesti insarcinata
2.nuesti insarcinata
Si crampele de la nivelul ovarelor, rinichilor si uneori abdominale de la ce pot fi ? Sunt asemanatoare celor menstruale..
un milion de cauze...o simpla raceala, probleme renale sau ceva mai grav...o ecografie abdominala va poate lamuri mai bine si eventual o vizita la ginecolog
iti multumesc pentru amabilitatea si rabdarea de a imi raspunde la intrebarile stresante !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4secretie maro-boala sau semn de sarcina?
- 3nu stiu daca sunt sau nu insarcinata
- 4lichidul preejaculator
- 5test de sarcina - o liniuta, oare sint insarcinata?
- 1Pot ramane insarcinata daca..
- 4pot fi gravida?
- 5oare pot ramane insarcinata?
- 5mai multe contacte sexuale neprotejate, dar cu pauze de 2-3 ore intre fiecare - sarcina?
- 5este posibil sa fiu insarcinata?
- 8ma framanta: insarcinata daca e virgina?
- 9o fi sarcina?
- 2insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 0puteti sa'mi spuneti daca sunt insarcinata?
- 4sarcina fara ejaculare inauntrul vaginului?
- 3Minune
- 2Sarcina de 10 saptamani care nu se vede pe testul de urina?
- 0Anticonceptionale cerazette
- 5Sarcina?
- 0Mi a intarziat menstruatia dupa mi a venit devreme
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina