Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet

2209 comentarii 1 2 ..... 161718 ..... 73 74 Înainte ›
0
07-06-2013, ora 06:51
deea_05
Nu este medic/terapeut
deea_05
Buna fetelor, va rog mult sa ma ajutati si sami spuneti daca vreo una din voi a facut vreoun tratament pentru a ramane insarcinata?eu am fost la medicx dar nimic nici un rezultat, nu mia dat nici un tratament nimic am sa incerc alt medic poate am noroc?mi sa spus ca acidul folic te ajuta sa ramai insarcinata si nustiu ce antibiotic, acum nustiu daca e bine sa iau asa fara sa imi recomande medicul ceva, , sper sa reusim sa ramanem insarcinate ca e o binecuvantare de la Dumnezeu sa avem un bebe,
0
07-06-2013, ora 07:37
Robe92
Nu este medic/terapeut
Robe92
buna fetelor...nu am mau untrat de cateva luni pe fotum..amavut si eu cateva dezamagiri..asteptare.dar acum sunt foarte fericita...nu am mai fost straseata, m-am linsitit...si acum am aflatca sunt insarcinata...e adevarat ca nu am decat 7 saptamani dar si asa sunt foaret fericita...acum imi fac griji doarpt bebe..sa nu pateasca nimic..aseara am avut sa zicem un atac de panica..de fapt am avut o mica neintelegere cu cineva, si dintr-o data am inceput sa fiu speriata nu cumva sa pierd copilul...deabia m-am linistit...sper ca totul va fi in ordine...va doresc la fiecare sa simtit fericirea pe care am simtit-o eu cand am aflat de vestea ce mare. Pupici
0
07-06-2013, ora 11:16
ligiia
Nu este medic/terapeut
ligiia
felicitari Robe92!!! sa-ti ajute Dumnezeu sa duci sarcina la termen cu un bebe sanatos si frumos!!!

Ani_iri, da in ziua a 10-a au fost aceste dimensiuni, nu stiu exact sa-ti spun la ce dimensiuni se desprind dar din cate am citit pe net
dimensiunea unui folicul in faza preovulatorie trebuie sa fie de 19-21mm iar grosimea endometrului 8-10mm sau chiar mai mult.Un folicul normal creste in medie cu 2mm pe zi.
..am fost azi z12 si am 17 mm OD(deci cam 1mm/zi a crescut)si 8, 5 mmOS..deocamdata..mai merg si luni dimineata, se vine z15 si va tin la curent.
cat despre mine deocamdata n-am facut nici un tratament..incercam pe cale naturala a zis si ginecologul..
0
07-06-2013, ora 19:46
magdalina
Nu este medic/terapeut
magdalina
Robe felicitari iubita Uite ca se poate, lasa ca va fi bn nu te speriata, si eu am fost Putin stresata cel Putin in primele saptamani Iar acum avem 15 saptamani si suntem bn:)Doamne ajuta sa avem bebelusi sanatosi.
Fetelor va doresc multa sanatate si sa va impliniti visul se a fi mamici si sunt convinsa ca se va intampla.
0
07-06-2013, ora 19:46
ani-iri
Nu este medic/terapeut
ani-iri
FELICITARI Robe 92!!! sa fie intr-un ceas bun!!!Sarcina usoara sa ai, si sa te ajute Dumnezeu sa fie pana la capat bine!
0
07-06-2013, ora 19:50
ani-iri
Nu este medic/terapeut
ani-iri
LIGIA multumesc pt raspuns! maine am si eu programare.sa vedem ce-mi spune, tare as vrea macar sa stiu de ce nu raman gravida daca nici eu nici prietenul meu nu avem nimik., o sa intru maine sa va mai spun ce am facut. LIGIA sa mai intri si tu te rog sa ne tii la curent.multumim! multa sanatate!
0
10-06-2013, ora 10:43
ligiia
Nu este medic/terapeut
ligiia
salut fetelor!!! deci dupa cum v-am zis va anunt ce am mai facut pe la doctorica..foliculul dominant e cam lenes a ajuns la dimensiunea de 19 mm...cica trebuia sa se fi rupt deja si m-a mai chemat si miercuri :D deci imi fac abonament la gine :)) cred ca am eu o dezechilibrare hormonala... luna februarie martie nu-mi venise menstruatia abia dupa 40 sii de zile si din cauza unui chist care cred ca s-a format din cauza ca foliculul cela a tot crescut si nu s-a mai spart..:)...macar acuma as fi bucuroasa sa-i depistez cauza si normal sa pot ovula normalpentru ca ne dorim mult o minune mica...
ani tu ce ai mai facutlamedic? ce ti-a zis?
andreea_90 ce mai faci tu draga? mai da-ne cate un semn...
pupici
0
10-06-2013, ora 22:41
ani-iri
Nu este medic/terapeut
ani-iri
buna viitoare mamici, au asa o sa va spun pt ca asta vom fi intr-o buna zi, trebuie sa luptam pana reusim sa fim mamici !!! LIGIA am fost la doctor si mi-a spus ca sunt ok asa cat a vazut la ecografie, foliculii in ziua 11 a ciclului menstrual erau:OD unu de 12 mm, unu de 10 unu de 9 si cativa de 5mm, iar OS avea vreo 5 foliculi de aproximativ 10 mm, a spus ca uterul arata bn si ovarele la fel.Mi-a spus ca tre sa fac 2 analize si anume analiza secretiei vaginale sa vada daca e totul ok sau nu, si alta la hormoni FSH, LH, TSH, AMH, progesteron testosteron, prolactina, cortizol, astea pt hormoni tb facute in ziua 2 sau 3 de CM, iar amndoua analize obligatoriu in aceiasi luna nu una intr-o luna si alta in luna urmatoare ca nu e bine asa separat, doar ca eu am o pb, mi-am luat bilete de avion pt concediu incepand cu data de 1 iulie, iar luna trecuta mi-a venit ciclu pe 29 asta inseamna ca si luna asta daca vine tot pe 29, analiza de hormon tre sa o fac pe 1 sau 2 iulie si exact atunci eu o sa fiu probabil in avion, de aia tre sa mai astept o luna ca a picat cam nasol.de analizele prietenului meu a spus ca sunt bune, si ca deocamdata sa fac eu analize si mai vedem apoi ce mai urmeaza, a spus ca sa o luam intr-o ordine, mi-a spus ca atat timp cat am ovare si uter pot face bebe, si daca stai sa te gandesti asa este, mi-a mai spus ca trompele sunt infundate asta prin palpare cu mana, iar apoi cand a facut ecografie a spus ca de fapt nu sunt infundate, eu oricum mai facusem instilatii 5 la numar cu alt medic ginecolog, care nu stiu ce efect au avut, dar atunci la instilatii a spus doctorita aia ca cica se desfundase, nu stiu ce sa mai cred, pareri si pareri, dar eu nu-mi pierd speranta si va spun si voua fetelo.o sa reusim cu siguranta cu toate sa fim mamici, nu tre sa ne dam batute, mergem inaite !!!! SA AUZIM NUMAI DE BINE!!! va pup
0
10-06-2013, ora 22:46
ani-iri
Nu este medic/terapeut
ani-iri
ligia lasa-mi adresa de facebook sau de mail poate vb mai pe indelete. -*. vb, te pup!!

(*modificat de admin)
0
11-06-2013, ora 09:17
ligiia
Nu este medic/terapeut
ligiia
asa este ani trebuie sa nu ne dam batute desi uneori mie asa de greu cand privesc un copil mic magandesc ca acuma in iulie trebuie sa fi dat si eu nastere daca nu pierdeam.sti te doare o pierdere dar nu ai ce face asa a ales Dumnezeu de sus, poate El m-a binecuvantat decat sa mi fi dat un bebica bolnav l-aluat...eu cred ca stie momentulcel mai potrivit cand suntem pregatite sa devenim mamici..:)
de atata ti-ai fost foliculii in ziua 11?dar a iciclu regulat?de cat ti-e?
te pup.te-am adaugat pe yahoo
0
11-06-2013, ora 21:41
ani-iri
Nu este medic/terapeut
ani-iri
da ligia astea erau dimensiunile atunci, ciclu la mine acum vine cat de cat regulat plus sau minus o zi, dar inainte era tare neregulat, acum e ok, si dureaza 6 zile inainte dura si mai mult dar acum 6 zile.Adresa mea de mail cred ca s-a blocat am incercat sa intru azi si e blocata, adevarul e ca nu am mai folosit-o de mult, mai mult o folosesc pe cea de la servici.cauta-ma, te rog pe facebook: anisoara onofrei multumesc. te pup
0
12-06-2013, ora 22:04
ligiia
Nu este medic/terapeut
ligiia
salut am fost si azi la control, azi cica am avut ovulatia insa medicul a spus ca nu e asa de multumit cum a decurs...mi-a dat tratament tratament de stimulare ovariana luna viitoare in cazul in care nu raman insarcinata
0
23-06-2013, ora 19:57
Andreea_90
Nu este medic/terapeut
Andreea_90
Va pup fetelor si va imbratisez cu drag :)
Annamaria multumesc frumos pentru apreciere :*, esti o scumpa. Ce sa fac? asta este viata, trebuie sa acceptam si bune si rele.Oricum, nu ne e dat mai mult decat putem duce :)
Daca nu ne dam batute, cu siguranta ne vom indeplinii visele :)

Ligia draga, eu sunt bine multumesc :).Nu prea am noutati :) ca nu am mai facut nici o investigatie...nimic... :)

Robe, felicitari.Iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara, la termen si bine inteles un copilas sanatos si frumos :)

Pupici la toate :*:*:*
0
24-06-2013, ora 09:55
Pupazzo2
Nu este medic/terapeut
Pupazzo2
Buna, dragele mel!Asa cum am povestit in descriere, sunt o tanara care-si doreste sa devina mamica in curand!Pe scurt, povestea mea este cam asa:sunt casatorita de aproape un an cu un barbat minunat alaturi de care-mi doresc sa cresc un mic ingeras.Noi n-am incercam pana acum "asiduu" sa avem un bb, ci luna trecuta ne-am hotarat sa "lucram" la o minune, dar, am fost dezamagiti luna aceasta.Eu am un CM regulat-28 de zile, dar in luna mai mi-a venit la 35 de zile(in Apr am avut pe 15 CM, iar in Mai pe 19).In mai, dupa CM, ne-am hotarat sa incercam sa avem si noi o minune, dar pe 16 Iunie, "rosiorii"si-au spus cuvantul.Acum, luna asta incercam din nou...mi-am luat teste de ovulatie sa incerc 3 zile (11, 13 si 14).Acum, intrebarea mea este:voi stiti si alte trucuri?Am auzit diferite povesti cu pozitia picioarelor dupa momentul minunat..voi ati experimentat si astfel de trucuri?Va pup si va doresc tuturor bafta in aducerea pe lume a unui ingeras!Sper ca n-am plictisit pe nimeni cu povestea mea!
O zi superba tuturor!
0
27-06-2013, ora 14:45
Annamaria13
Nu este medic/terapeut
Annamaria13
Buna Pupazzo2 si bun venit alaturi de noi toate :)

eu in ultimele 3 luni mi-am calculate perioada ovulatiei, insa nu prea am avut success.. Am crezut ca am CM regulat insa de cand ma gandesc la bebe si monitorizez mai atent am descoperit ca uneori am CM la 26 zile, alteori la 24.. e destul de dificil, asa ca am gasit ceva calculator de ovulatie in functie de CM din ultimele 3 luni..

referitor la pozitie dupa contact, se aplica regula gravitatiei ca sa le fie calea mai usoara spermatozoizilor.. stai cam 15-20 min cu o perna sub fund, picioarele ridicate..

Nu am folosit teste de oculatie, ce ziceti? sunt ok? am auzit ca la 150 lei este un test care se bazeaza pe saliva.. a folosit cineva?

pupici la toate !
0
28-06-2013, ora 10:43
Pupazzo2
Nu este medic/terapeut
Pupazzo2
Buna ziua tuturor si multumesc pt primire, Anamaria13!
Saptamana aceasta trebuia sa fie"saptamana-minune", adica perioada in care puteam sa concep un bebe...am facut primul test de ovulatie (cel clasic, prin urina, de tip MINUT) in ziua a 11-a a CM-ului si azi dimineata am facut cel de-al 2-lea test (ziua 13), dar ambele teste mi-au iesit negative, adica doar o liniuta s-a inrosit:(
O sa mai fac si maine inca un test-ziua 14- sa vad poate am mai mult noroc:)
Vom vedea!
Bafta multa tuturor si-mi pare rau ca nu mai scrie nimeni:(
O zi placuta si un week-end minunat!
0
28-06-2013, ora 11:05
Annamaria13
Nu este medic/terapeut
Annamaria13
Draga mea, tinand cont de ultimele 3 luni in cazul tau, mie mi-a dat 28.06 - 03.07 ca fiind perioada ta fertila. si un CM de 31 zile ca medie..

aceeasi problema o am si eu.. avand un ciclu mai neregulat.. nici nu mai stiu dupa ce calcul sa ma iau..

daca dai pe google calcul ovulatie pe ultimele 3 luni gasesti un calculator care te ajuta.

mie CM mi-a fost asa: 06.05 - 31.05 - 24.06 - ai am luat prima zi de dureri si mici sangerari in calcul.. conform acestor date si mie perioada fertila este 29.06 - 04.07, iar un CM de 25 zile ca medie a ultimelor 3 luni.

sper sa ne ajute D-zeu sa fie bine :) mult succes
0
28-06-2013, ora 13:03
Luisa23
Nu este medic/terapeut
Luisa23
Pupazzo incearca sa-ti urmaresti mucusul cervical, din punctuyl meu de vedere ala zice multe, adica dupa cm primele 7 zile e absent, apoi o sa observi ca incepe sa apara 2-3 zile e de culoare alb tulbure, apoi 1-2 zile devine transparent si e elastic, adica daca il tii intre 2 degete ai sa observi ca se intinde, apoi devine iar alb tulbure, apoi dispare si inainte de cm mai apare umpic mai abundent, ai senzatia ca iti vine cm(adica te patezi umpic) dar defapt e mucus mai, , apos, , :)
Deci in consecinta cel elastic transparent e cel mai fertil :)
Plus ca inainte sau in ziua ovulatiei apar acele crampe abdominale asemanatoare cu cele menstruale.
Siiiii plus testele de ovulatie...eu zic ca ai sa gasesti perioada cu noroc :)
aa si inca o chestie eu am observat ca exact la 2 saptamani de la ovulatie vine cm, si nu am cm regulat, deci daca iti vine rusii poti macar sa ai habar cand ti-a fost perioada fertila precedenta
Sper ca nu te-am zapacit cu totul :D
Si fff important NU TE STRESA!
Pupici si BAFTA!
0
28-06-2013, ora 15:02
Pupazzo2
Nu este medic/terapeut
Pupazzo2
Dragele mele, va multumesc din tot sufletul pentru raspunsurile voastre!
Sper sa reusesc cat mai repede sa va dau si eu vesti bune!
Luna trecuta, in ziua in care mi-a venit CM-ul, am fost ffffff dezamagita si am plans o juma' de zi:(, dar citind postarile voastre, am inteles ca nu fac nicio treaba daca ma stresez si vreau sa trec peste legile firii.Am inteles ca Doamne Doamne e sg care se poate dezlipi de un ingeras, sa ni-l dea noua...asa, ca.asteptam...Multumesc si bafta tuturor!
Week-end placut!
0
01-07-2013, ora 13:58
Miriamita
Nu este medic/terapeut
Miriamita
Buna, sunt Noua pe forum.am niceput tratament cu tintura de brinca ursului, si am luat azi dimineata si acum jumatate de Ora si acum sunt ametita.asa trebuie sa fie?ma chinui de 10 ani sa ramin si nu mi a ramas mimic de incercat decit brinca ursului.analizele sunt ffffffff bune si la mine si la el.sotuliu I am dat pastile ca nu supporta gustul.astept raspuns.
0
01-07-2013, ora 17:03
Andreea_90
Nu este medic/terapeut
Andreea_90
Buna fetelor,
Pupazzo mama, ca sfat din partea mea, eu iti spun sa nu incepi asa dintr-o data cu atatea calcule, teste s.a.m.d.
O sa devii foarte stresata din cauza asta, iar contactul sexual va deveni ceva mecanic.Nu il vei mai face din placere, il vei face ca asa trebuie, ai chef, nu ai.trebuie sa faci ca doar deh.testul iti aratat ca ovulezi.
Iar din toate astea, se cumuleaza un stres infernal, care afecteaza foarte mult fertilitatea.
In legatura cu calculele si cu testele, ti-o spun din propria experienta.imi faceam teste si calcule, care imi indicau ca ovulez, iar daca aveam chef sau nu de sex.tot faceam ca nah, doar testul de ovulatie este pozitiv...si uite ca asa au trecut doi ani, fara nici un rezultat.Bine, intre timp au aparut si complicatii, e o problema mare si la sotul meu acum...daca mi-ai citit postarile anterioare, sti despre ce vorbesc.In orice caz, eu te sfatuiesc sa nu devii "dependenta" de teste si calcule.Lasa sa vina totul de la sine, iubeste-te cu sotul tau fara a purta in gand grija ovulatiei, perioade fertile, teste, s.a.m.d.

Miriamita, tinctura Branca Ursului, contine cel putin 40% alcool.E posibil ca din cauza asta sa ai acele ameteli.

Pupici fetelor.
Va doresc sa aveti parte de o saptamana minunata :)
0
02-07-2013, ora 10:28
Pupazzo2
Nu este medic/terapeut
Pupazzo2
Buna, fetelor,
Andreea, Iti multumesc mult pentru sfaturi!O sa am grija sa nu fiu stresata, sa nu mai fac atatea calcule si teste;las totul in grija lui Dumnezeu.In ceea ce priveste "mecanizarea"contactului sexual, sunt fericita ca n-a aparut.Adica, ne bucuram de momentele acelea ca si pana acum, fara sa ne gandim la momentele prezente sau nu de ovulatie.
Voi lasa sa se intample ce trebuie sa se intample, voi accepta orice decizie ia Dumnzeu pentru noi ca si cuplu, ca si aspiranti la titlul onorific de PARINTI.
Bafta multa tuturor si sa auzim numai vesti bune!
Vacanta placuta celor care se bucura de vara, soare...!
0
21-07-2013, ora 15:48
Luisa23
Nu este medic/terapeut
Luisa23
Ceau fetele, ce mai faceti?Cum sunteti?
Cum va petreceti vara?
Eu atept sa mai treaca 1- 2 luni sa incep iar proiectul bebe :D
Medicii spun ca nu pune probelma operatia, mai stiti pe cineva in situatia asta?care a ramas insarcinata la 3 luni de la operatie?
Eh eu zic ca daca Dumnezeu ne va da, sigur va fi bine!Va pup si va doresc numai bine!
0
06-08-2013, ora 09:42
Ely19
Nu este medic/terapeut
Ely19
Buna ziua, dragi viitoare mămici sau deja mămici!!!
Sunt noua pe acest site, va citesc de ceva timp si având o situaţie asemănătoare cu a voastra, as dori sa mă alătur si eu clubului mamicutelor.
Va pup! Ely.
0
06-08-2013, ora 15:00
Luisa23
Nu este medic/terapeut
Luisa23
Buna Ely, bine ai venit printre noi :)
Speram sa-ti fim de ajutor cu orice putem.
Eu sunt in al 9-lea cer, fiindca dupa atata stres am vb ieri cu medicul meu ginecolog si mi-a zis ca operatia de hernie nu ma va afecta daca vreau sa fac bebe.Deci imi pun din nou sperante in suflet sii sper ca de data asta sa se termine cu bine.
Va pup pe toate!
0
06-08-2013, ora 15:03
Ely19
Nu este medic/terapeut
Ely19
Salut,
Mă bucur pentru tine. Si eu mai am puţin si încep procedurile pt fiv. Am 35 de ani si aşteptăm de mulţi ani un bb, dar nu a vrut deloc sa vina, aşa ca dupa un set de analize, , , am ajuns la fiv sau icsi. Pe 22 August am analiza de histerosonografie.
Sper sa fie bine, am emoţii.
0
06-08-2013, ora 20:26
Criystina86
Nu este medic/terapeut
Criystina86
Dragele mele,
Sunt si eu ca si voi, o aspiranta la titlul de mamica.
Am luat pastile 8 luni (anticonceptionale) si le-am intrerupt in aprilie.
Pana luna aceasta nu am avut ovulatie, toate testele de ovulatia imi ieseau negative.
Luna aceasta pe data de 3 mi s-a pozitivat testul de ovulatie (a doua linie era cu mulllttt mult mai inchisa decat linia de control)
Apoi aveam dureri la ovarul drept, iar in ziua de 5 august am avut si secretie tip albus de ou.
Mi-am pus sotul la treaba si am "prestat" pe 3, 4 si 5.
Acum avem asteptari mari sa raman.dar imi e frica.
Credeti ca sunt sanse mari sa fi ramas insarcinata?
Voi, mamicile norocoase ati ramas dupa ce ati muncit in timpul ovulatiei? :)
0
06-08-2013, ora 21:18
Ely19
Nu este medic/terapeut
Ely19
Buna Cristina,
De ce sa ţi fie frica? Fa un control sau un test si vezi ce rezultat ai.
Eu nu ştiu ce sa ţi spun, in legătura cu ceea ce ai scris, pt ca la mine e alta problema, , , , dar mă bucur sa aflu vesti si păreri noi de la alte viitoare mămici.
Aşteptăm vesti bune!
0
07-08-2013, ora 22:15
Criystina86
Nu este medic/terapeut
Criystina86
Multumesc Ely pentru raspuns.
Imi e teama pentru ca am multe asteptari, mai ales ca am avut ovulatie, am ovulat si am muncit mult in perioada aia...
Sper sa fie cu noroc...
0
07-08-2013, ora 22:18
Ely19
Nu este medic/terapeut
Ely19
Te cred, , , si eu am aşteptari de 10 ani. Greu!!!
Am început procedurile pt fiv. Sper sa fie bine, pe 22 August am prima analiza de histerosonografie si îmi este si mie teama.
Adaugă un comentariu / răspuns
2209 comentarii 1 2 ..... 161718 ..... 73 74 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  •