Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet

2209 comentarii 1 2 ..... 333435 ..... 73 74 Înainte ›
0
18-09-2018, ora 18:12
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
buna fetelor, si eu iau profecund acum e a doua luna, am mai luat la inceputul anului trei luni dar nu am monitorizat ovulatia cu teste.eu m-am ingrasat de la ele bine ca nu am nici mese regulate de obicei mananc cv dimineata si apoi tocmai seara la 5-6 cand ajung acasa de la munca.la mine inca nu sa produs bucuria pana acum de la ele doar ca luna trecuta am avut ovulatie ceea ce pana acum nu avusesem dar astept sa vad si luna asta daca o sa am ovulatie, sunt abea la a doua zi de testare.eva ana ma bucur pentru vestile bune care le aud o sa vezi ca va fi la fel de bine si de acum inainte.eu iti doresc sarcina usoara mai departe si asteptam sa ne spui ce este cand vei afla.va pup si sa auzim numai vesti bune
0
19-09-2018, ora 16:11
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Buna fetele...Mi-a intarziat menstruatia, azi sunt in ziua 29 a CM si nici urma de ea... am facut un test ultrasensibil dimineata la a doua urina, si a iesit clar negativ. Dureri de burta nu prea mai am, crampe din cand in cand, sanii sunt umflati si sensibili si ma doare capul rau. Daca nu apare zilele astea o sa repet testul vineri, dar ma gandesc ca daca era sa fie iesea macar slab pozitiv, ca astazi sunt deja 12 zile de la ovulatie...am vrut sa imi fac analiza HCG dar nu am cum sa ajung la clinica zilele astea ca inchide pana ajung eu...deci trebuie sa mai astept...Eva ana la tine s-a pozitivat dupa intarziere sau inainte ?
0
19-09-2018, ora 17:12
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Hello Diana. Eu am avut testul slab pozitiv cu vreo 2 zile inainte de data probabila a ciclului. Si cu o zi inainte de ciclu am facut si beta hcg. Dar sa stii ca la toate femeile este diferit, poate inca ai nivelul hcg scazut si de aceea nu a iesit la testul de urina. Mai fa un test maine dimineata, sau cel mai bine vineri dimineata. Tin pumnii si astept vesti buuuuune !!!! :*
0
19-09-2018, ora 17:13
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
PS: Diana, fa testul la prima urina
0
19-09-2018, ora 17:47
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Buna fetelor. Sunt noua pe acest forum si vreau sa va încurajeze pe cele care doresc să rămână însărcinate si implicit pe mine. Dragelor sa stiti ca stresul este principalul factor care ne împiedică. Eu încerc de 4 luni sa raman si nimic...luna trecută am si plâns din cauza asta, iar de atunci nici ca mai astept ceva...aveam toate simptomele posibile...ba chiar.am crezut ca am si sangerearea aceea de implantare si nimic...asa ca nu mai am nici stres nu mai am nimic de atunci...a fost prea mare dezamăgirea. De atunci am facut si control, adică eco transvaginala.si papanicolau care au ieșit bine.
Acum am o intrebare ptr voi...imi este teama sa nu fie ceva la trompe...in conditiile.in care am avut de 2 ori inflamatie in urma unor raceli jos pe care le am tratat cu urinex...si doar atat...insa le am depistat cred eu in timp util si am tratat tot la ginecolog. Dar toate testele papanicolau pe care le am facut eu de cand mi am inceput viata sexuala au ieșit bine. Nu stiu ce sa mai cred si imi este frica doar de faptul că pot avea alte probleme care nu s au putut vedea pana acum la ginecolog. Voi ce ma sfătuiți să fac? Va pup
0
19-09-2018, ora 18:12
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
Buna anitta si eu incerc de mai bn de un an si nimic pana acum.in ianuarie am fost la medic am facut ca si tine papanicolau dar am mai facut si analize la sange si pentru bacterii din colul uterin si au iesit bn doar ca pana acum nimic si iau si profecund.trebuie sa ajung din nou la medic sa vad ce este de facut mai departe eu zic sa faci si tu analizele la sange dar asta trebuie sa discuti cu ginecologul tau sa iti zica el care sunt urmatorii pasi.multa bafta.
0
19-09-2018, ora 18:19
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Buna lolip si mie mi.a recomandat acum sa iau profecund si acid folic. Am început cu acidul folic si urmeaza sa cumpăr si profecund. Acum depinde de fiecare...nu te ai gandit si la partener? Poate are el o problema?Ca si eu ma gandesc la lucrul asta si parca ma macină deja...sper sa fie bine si la noi si sa rămânem. Imi doresc sa punem in ghetute sau din brad testul de sarcina. Doamne ajuta!
0
19-09-2018, ora 18:41
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Buna Anitta, la fel ca Lolip, cred ca ar trebui sa faci analize, la recomandarea medicului. De asemenea, si sotul/ prietenul tau ar putea sa faca o spermograma. E o analiza care te-ar putea scuti pe tine de o gramada de analize costisitoare. Profecund contine acid folic, deci nu este nevoie sa iei extra, din cate imi amintesc contine 4 mg, o cantitate suficienta. Doar la recomandarea medicului trebuie sa iei mai mult. Ar trebui sa ia si sotul tau profecund, exista si pentru barbati. Si nu te dezcuraja, 4 luni nu este mult timp. Dar inteleg perfect. si eu am plans cand mi-a venit ciclul dupa luna de miere. eram sigura ca am ramas atunci. dar bebe apare cand vrea el. multa bafta :*
0
19-09-2018, ora 20:11
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
da am primit sa faca si sotul meu spermograma dar trebuie sa auntem intr-un oras unde exista si laborator de analize ceea ce la mine nu este si ne-am gandit sa o cuplam cu un mini concediu ca sa o facem dar pana atunci noi lucram si nu ne pierdem speranta.iar daca ar fi la el o problema nu conteaza asta este inseamna ca nu a fost sa fie si pentru noi un bebe.
0
19-09-2018, ora 20:15
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Nu te descuraja de acum. Eu cunosc persoane care au ramas si dupa 3 ani de încercări. Si mai mult acum sunt tot felul de tratamente, iar dacă este vorba de sperma se poate face fertilizare in vitro din cate stiu, adică nu este totul pierdut. Eu consider că trebuie să ne dorim si sa avem credinta si D.zeu ne va ajuta. Mai ales că ne dorim asa mult. Va pup fetelor.
0
19-09-2018, ora 21:25
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
sincer si eu am auzit foarte multa lume care au zis ca au ramas insarcinate dupa mult timp de cand au facut tratamente si controale.si eu cred ca este cand vrea D-zeu sa fie.va pup
0
19-09-2018, ora 21:33
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Hello girls, Anitta bine ai venit printre noi :). Ca sa vezi daca trompele sunt permeabile se face histerosalpingografie dar nu stiu ce sa zic, nu cred ca e cazul tau daca nu ai avut infectii grave (chlamydia, gonoree), sarcina ectopica sau endometrioza. Raceli asa simple mai toate femeile au si nu e nimic grav. 4 luni nu e mult ( cine vorbeste, taman eu care am incercat prima data luna trecuta si mi se pare ca a trecut o eternitate hehehe), mai incearca 2-3 luni si dupa, fa-ti niste analize mai amanuntite ( ecografie ca sa monitorizezi ovulatia, analize hormonale, la trompe etc). Dar bineinteles ca inainte de toate astea si partenerul tau ar trebui sa-si faca spermograma, noi tindem sa credem mai tot timpul ca noi suntem de vina si nu e intotdeauna asa. Ciclul cum e, regulat?
Testul de ovulatie de azi mi-a iesit tot negativ yeeey, doamne da se se pozitiveze vineri sau sambata numai. Eu trebuie normal sa ovulez cel tarziu vineri, dar in cazul asta azi trebuia sa am testul pozitiv, nu? Adevarul e ca luna asta am calatorit foarte mult si cred ca mi-am dat putin ciclul peste cap.
V-am spus ca iau de o saptamana Profecund ( ma rog, componentele) dar de cand le iau am observat ca dorm foarte rau. Ma trezesc de multe ori pe noapte, nu mi-e somn deloc si am asa o energie ca imi vine sa ma trezesc si sa ma apuc de facut curatenie prin casa :))). Nu dorm mai mult de 6 ore si alea cu intreruperi iar apoi nici ziua nu mi-e somn deloc. Sper sa imi revin , daca vad ca continui asa o sa le las.
0
19-09-2018, ora 21:35
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Ahhh era sa uit: Diana poate esti insarcinata :). Mai fa-ti un test zilele urmatoare si apoi vi sa ne dai marea veste :p
Pupici :*
0
20-09-2018, ora 09:35
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Hello fetelor. Carla, eu nu am avut niciun simptom de la Profecund. il luam seara, si sotul meu la fel... dar nu am observat nicio schimbare. Iti tin pumnii sa mai astepte putin ovulatia ta ;). Eu asa stiu, ca a doua zi dupa ce testul de ovulatie iese clar pozitiv, ovulezi. Dar eu inainte cu vreo doua zile sa am testul pozitiv ( a doua liniuta vizibil mai pronuntata ca liniuta de control) aveam testele de ovulatie slab pozitive, si stiam ca urmeaza :).

Diana, astepta vesti buuuneeee !!!
Va pup, o zi minunata ( mie imi e tare rau, dar nu ma deranjeaza, stiu ca e normal )
0
20-09-2018, ora 09:37
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
( Diana, asteptam vesti bune, vroiam sa scriu mai sus)
0
20-09-2018, ora 09:38
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Carla ciclul il am foarte regulat. Nu mi.a întârziat niciodată de cand ma stiu nici macar o zi. Acum este a4a luna cand mi a venit după încercări...sper sa fie bine luna viitoare. Va pup
0
20-09-2018, ora 09:39
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Multumesc Carla pentru raspuns.
As mai avea o intrebare in legatura sânii...de cand incerc sa raman si pana imi vine ciclul, adică de vreo 4 luni ma dor mai tare ca inainte si ii simt mai sensibili...de aceea ma tot gandesc ca daca am ramas...si ma amagesc degeaba. Vouă vi s.a intamplat?
0
20-09-2018, ora 10:09
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Buna Anitta...Eu din totdeauna am sanii mariti si sensibili inainte sa imi vina menstruatia, si revin la normal in prima zi de sangerare. Este ceva normal, insa acelasi simptom il au unele femei cand sunt insarcinate. Prietena mea de exemplu a avut doar cateva intepaturi ale ovarelor si palpitatii cand a aflat, deci nu este neaparat un semn...sindromul premenstrual si simptomele de sarcina se aseamana foarte mult intre ele... doar testul face diferenta...si legat de ovulatie, eu am facut pana in ziua 16 a CM si au iesit toate negative, chiar ma panicasem ca nu am ovulatie... iar dupa amiaza la ora 5 am mai facut unul si a iesit pozitiv, cu cele doua luniute la fel...( bine ca l-am repetat), in ziua 17 a iesit liniuta T mai accentuata ca C iar in 18 era deja negativ...nu stiu exact cand a fost :-?? stiu ca testele astea te ajuta sa gasesti cele mai fertile 2 zile, deci cand ies ele pozitive...
0
20-09-2018, ora 11:00
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Diana eu cred ca ai ovulat in ziua 17. Cum mai esti? Nu ti-a venit, nu?
Anitta, luna trecuta dupa ovulatie pana sa-mi vina menstruatia ma dureau foarte tare sanii, eram si umflati, tu zici ca patesti la fel. Dar eu cred ca de fapt suntem noi mai paranoice, acum suntem mult mai atente la toate simptomele de dupa ovulatie iar inainte nu prea le bagam in seama. Tu folosesti teste de ovulatie? Cum ai spus ca ai ciclul foarte regulat, ai fost la ginecolog si a zis ca totul e ok, eu cred ca doar trebuie sa mai incerci si sa fii sigura ca nimeresti ziua perfecta :). Sunt sigura ca in curand o sa vii cu vesti bune. In ce zi a CM esti?
Eu sunt happy ca nici azi nu mi s-a pozitivat testul de ovulatie :). Dar cred ca de acum in orice moment poate sa se schimbe situatia, asa ca m-am gandit sa mai fac unul si spre seara. Luna asta chiar vreau sa aflu ziua, ora si minutul cand ovulez :))). Cred ca asa v-am stresat luna asta cu testele mele de ovulatie, dar promit ca luna viitoare nu va mai chinui atat :).
Profecundul, de azi nu mai iau ca azi noapte iar am dormit rau. Il las un timp sa vad daca de la el mi se trage agitatia asta sau nu...
Va pup :*
0
20-09-2018, ora 11:11
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Hey fetelor. As vrea sa fac si testele acelea de ovulatia dar mie abia astăzi mi-a venit menstruatia. Nu am nicio idee cand sa le fac si cate sa fac. Si daca vreau sa iau profecund trebuie să renunț la acidul folic? Multumesc.
0
20-09-2018, ora 11:29
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Anitta, daca tu ai un ciclu menstrual regulat de 28 zile, atunci ovulatia ar trebui sa fie in ziua 14. Ziua 1 este prima zi de sangerare. Dar ca sa fi sigura, fa testele din ziua 10, in fiecare zi, la aceeasi ora ( dimineata, la amiaz sau seara ). Pentru ca testul sa fie pozitiv, a doua linie ( de test ) trebuie sa fie mai pronuntata decat linia de control.
Scrisesem mai sus ca profecund contine acid folic, poti citi pe prospect, deci nu este necesar sa iei extra. Mai bine incearca sa mananci si alimente care contin mult acid folic in mod natural ( banane, brocolli, legume verzi in general )
Bafta multa
0
20-09-2018, ora 13:38
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Anitta cum a sus si Eva Ana... dar daca nu se pozitiveaza in 14 continui. Poate fi in 15 spre exemplu si sa iti apara negativ in 14...
0
20-09-2018, ora 13:54
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Multumesc fetelor pentru raspuns.
Care sunt cele mai bune teste? Sau nu există mai multe? Ma refer la denumire.
Multumesc.
0
20-09-2018, ora 14:07
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Anitta, sunt multe tipuri, dar iti recomand sa iei cele de tip banda, nu stilou. oricum functioneaza dupa acelasi principiu. dar cele tip banda sunt mai ieftine. le gasesti si la seturi de 5 sau mai multe. Eu am folosit multe de la Barza, dar am comandat si seturi mari de teste de pe Amazon, erau mult mai ieftine.
0
20-09-2018, ora 14:12
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Update : mi-a venit menstruatia =)) deci nu cred asa ceva. Partea pozitiva e ca macar am si eu faza luteala normala de 13-14 zile... m-a sunat o prietena si mi-a spus ca tocmai ce si-a facut prietenul ei spermograma si i-a iesit ca toti spermatozoizii sunt morti, nu au mobilitate...urmeaza ceva tratament injectabil si se vede ceva miscare dar nu sunt sanse momentan...Concluzia e ca ar trebui sa isi faca si ei analiza. La Bioclinica e 90 lei
0
20-09-2018, ora 18:00
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
buna fetelor si eu sunt in a 14 zi a CM si am facut test de ovulatie si este negativ sunt tare curioasa sa vad daca maine imi iese pozitiv ptr ca luna trecuta in a 15 zi sa pozitivat.ca tot a intrebat anitta de teste de ovulatie eu am folosit oview pana acum iar luna asta am folosit barza, deocamdata nu am vazut nici o diferenta la ele, cred ca nu prea conteaza ce marca folosesti.barza au inclus si un test de sarcina asa ca atunci cand arde macar il am la indemana :) =)))
0
20-09-2018, ora 18:02
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
carla ca ziceai de profecund eu nu am nici un simptom de la ele doar ca m-au ajutat sa ma ingras mai repede decat imi doream si mai mult dar de dragul unui pui mic ce nu face o femeie asa ca acum mai facem si cura de slabire pe langa dorinta de a ramane insarcinata.
0
20-09-2018, ora 21:34
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
DianaEric ne a venit menstruatia la amândouă in aceeasi zi:)) culmea ar fi să rămânem amândouă odată gravide
0
20-09-2018, ora 22:00
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
Fetelor am si eu o nelamurire, am facut azi test de ovulatie si a iesit negativ uitandu-ma din nou la el la cateva ore era pozitiv ce sa inteleg?tinand cont ca celelalte de zilele trecute au ramas la fel ca la inceput
0
20-09-2018, ora 22:06
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Eu azi dupa-masa am inceput sa am mucus specific ovulatiei si in seara asta mi-am facut un test care a iesit pozitiv, deci maine ovulez si nu sunt acasa. Asa mi-e de ciuda ca luna asta o s-o irosesc :((((.
Cu ocazia asta am vazut ca mucusul imi coboara exact cand se pozitiveaza testul de ovulatie. Atunci inseamna ca luna trecuta am facut-o exact la ovulatie si cu toate astea nu am ramas...
Lolip sper sa ai tu mai mult noroc luna asta, sigur in weekend vei ovula :)
O seara pacuta va doresc :*
Adaugă un comentariu / răspuns
2209 comentarii 1 2 ..... 333435 ..... 73 74 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  •