Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet

2209 comentarii 1 2 ..... 323334 ..... 73 74 Înainte ›
0
13-09-2018, ora 09:44
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Sorana, asteptam vesti bune de la tine peste 4 zile ;))))))) Doamne ajuta !
0
13-09-2018, ora 11:24
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Da Eva Ana... dar aveai un CM de 30 zile parca.. din ce am retinut eu din conversatii...eu il am de 26-28 si am o faza luteala de 10 zile la tine era de fix 14 zile cum este normal 30-16=14... si se pare ca deja incepe sa isi faca aparitia sindromul premenstrual... sau sper sa ma insel... oricum am programare la ginecolog luna asta si o sa il rog sa imi dea sa fac toate analizele necesare ca nu mi se pare normal sa stai 1 - 2 ani stresat in fiecare luna pana sa ti se dea sa faci investigatii...mai bine stii din timp daca sunt probleme de infertilitate in cuplu si le rezolvi... nu mai pierzi si timp si te stresezi aiurea si nici copilul nu apare.
Multumesc de raspuns...
0
13-09-2018, ora 23:21
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Eva Ana ce bine ca ai descoperit la timp ca ai trombofilie si ca poti incepe tratamentul. Asa nu o sa ai complicatii pe parcursul sarcinii :).
Eu sunt putin trista ca saptamana urmatoare ar trebui sa ovulez dar sunt plecata toata saptamana (in interes de serviciu) si numai sambata, 22, o sa fim impreuna. Mi-am luat totusi niste teste de ovulatie Clearblue sa vad daca totusi ovulez cand cred eu ca ovulez :). Maine trebuie sa fac primul test pt ca nu stiu daca luna asta voi avea ciclu de 24 sau de 28 de zile. Luna asta am avut o menstruatie foarte luuunga, m-a ținut 7 zile. De obicei ma tine 3-4.
Asteptam vesti de la Sorana si celelalte fete, sigur luna asta o sa mai apara un bebe nou in grup :)
0
13-09-2018, ora 23:26
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Diana, daca te preocupa insuficienta de progesteron, pana mergi la medic, poti sa incepi sa iei Vitex Agnus Castus, din cate stiu stimuleaza productia de progesteron. Doar ca trebuie luat un timp pana sa se vada efectele.
Pupici :*
0
14-09-2018, ora 08:16
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
buna fetelor.eva ana ma bucur pentru tine ca ai descoperit problemele de trombofilie cunosc si eu pe cineva care are aceeasi problema ca a ta si face injectii, important este copilul asa ca noi suportam orice este necesar.eu nu am nici o veste urmeaza perioada de fertilitate la mn si bineinteles testele de ovulatie.sunt curioasa sa vad ce se intampla luna asa o sa am ovulatie sau nu?va doresc bafta la toate si sa auzim vesti bune.va pup
0
14-09-2018, ora 09:31
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Carla, inotatorii rezista pana la 5 zile ;)))))), poate prinzi cumva ovulatia luna aceasta.
Lolip, tin pumnii sa ai ovulatie luna aceasta si sa se intample minunea.
Eu acum astept rezultatul analizelor refacute. intre timp iau Aspenter, Utrogestan ( progesteron), Femibion si acid folic. si astept. imi vine sa ma duc la eco in fiecare zi sa ma asigur ca e totul bine. si ca sa fie tot setul complet, eu am avut si o conizatie acum cativa ani. Se poate sa nu fie nicio problema cu sarcina din cauza aceasta, dar asta trebuie vazut mai incolo. pt ca exista posibilitatea ( mica, sper eu ) sa se deschida colul, si atunci trebuie intervenit. Dar acum, chiar pe toate sa le am eu ?? ;)))))))))
Va pup
0
14-09-2018, ora 09:48
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Carla, o sa incep sa iau de luna viitoare dupa ce imi fac analiza... ca nu as vrea sa fie influentat rezultatul. Luna asta a trecut termenul pentru efectuarea analizei, am zis sa astept sa vad si parerea medicului...
Ma bucur ca ti-ai luat teste de ovulatie. Din propria experienta cu ele, am vazut ca sunt mai clare si corecte daca le faci dupa ora 14:00 ( eu am folosit la minut si oview).Sa fie ovulatiee !
0
14-09-2018, ora 13:03
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Diana, da e mai bine sa faci analizele daca le ai programate. Oricum daca ai insuficienta de progesteron iti va prescrie medicul progesteron sintetic si se va rezolva problema.
Eu, dupa cum v-am spus mi-am luat teste digitale Clearblue. Nu stiu daca ati folosit vreodata dar sunt foarte interesante. Au un dispozitiv digital unde se baga testul, daca pe ecran apare un cerc gol inseamna ca inca nu ovulezi, cand apare un emoticon zambitor inseamna ca in urmatoarele 48 de ore vei ovula asa ca la treaba :). La mine a aparut azi pe ecran un cerc gol (deci mai am pana ovulez) dar cand am scos testul din aparat ca sa il arunc am vazut 2 linii rosii, daca era dupa mine credeam ca incepe ovulatia dar pe prospect scrie clar ca nu se ia in considerare liniile ci doar ce pune pe ecran.
Eva Ana, deja sunt plecata deci nicio sansa sa supraviețuiasca inotatorii atata hehe. Singura mea sansa e sa ovulez in 22, dar nu cred, pt ca niciodata nu am ovulat asa tarziu.
Diana am vazut prea tarziu ca ai spus ca dupa ora 14 sunt mai clare testele. L-am facut la 7 dimineata si voi continua asa ciclul asta. Oricum luna asta e doar pt monitorizare, nu am parte de materie prima :)))).
0
15-09-2018, ora 16:58
AleBog
Nu este medic/terapeut
AleBog
Buna tuturor!
Este prima data cand scriu pe un forum.
Si eu imi doresc un bebic. Din luna iulie nu ne mai protejam si iau acid folic. Am facut analize la sange si tiroida care au iesit bine, doar lipsa de fier pentru care deja iau vitamine.
Am avut ceva dereglari menstruale, dar cea mai ciudata a fost menstruatia de saptamana trecuta care a fost cu dureri groaznice si foarte abundenta. In ultimile 2 luni am avut menstra la 30 de zile. Daca pe 9 septembrie a fost prima zi a menstrei cand credeti ca ar trebui sa lucram mai intens?
0
15-09-2018, ora 19:03
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Buna AleBog. Cred ca cel mai bine ar fi sa-ti faci teste de ovulatie. Daca si ciclul asta o sa fie de 30 de zile, atunci ar trebui sa ovulezi cam prin 25 sept, deci ar trebui sa aveti contacte cam din 23 pana in 25. Eu o spun doar cu aproximatie pt ca ovulatia poate fi diferita de la o luna la alta. Dar daca incepi sa iti faci teste de ovulatie de prin 21 sept o sa stii mult mai precis cand o sa ovulezi.
Succes, poate e cu noroc luna asta :)
1
15-09-2018, ora 21:47
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Buna Ale Bog.
Cel mai bine e sa folosesti teste de ovulatie deoarece nu toata lumea ovuleaza cu 14 zile inaintea urmatorului ciclu( teoria standard pentru un ciclu de 28 zile ).
La testele de ovulatie, pentru un ciclu de 30 zile se recomanda testarea incepand cu ziua 13 a ciclului pana la pozitivarea testului cu cea de-a doua liniuta mai clara ca cea de control...
Teoretic, ovulatia corecta pt ciclul tau, ar fi ziua 16-17, dar nu e o regula.Daca nu vrei sa folosesti testele, poti lucram mai intens din 21 septembrie, din doua in doua zile pana in 30 septembrie sa nu ratezi...
0
15-09-2018, ora 22:16
AleBog
Nu este medic/terapeut
AleBog
Buna din nou! Multumesc pentru raspunsuri si sfaturi. Am sa incerc cu testele de ovulatie. Pe 23 septembrie cand ar fii ovulatia la mine este ziua lui de nastere. Ar fi minunat sa aflu in octombrie ca sunt insarcinata.
1
16-09-2018, ora 12:40
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
AleBog. Asa sa fie ! Multa bafta, si sa nu te stresezi foarte mult ca si asta are un impact negativ asupra conceptiei...
1
16-09-2018, ora 13:07
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Hello AleBog. Si eu am ciclu menstrual tot de 30 zile, si ovulatia cam in a 16a zi. dar cum au zis si fetele mai sus, nu este o regula. cel mai bine, sa fi sigura ca nu ratezi, poti sa ai contacte din 20 septembrie din 2 in 2 zile pana in 30 Septembrie. Bafta multa. Tin pumnii ;)
0
16-09-2018, ora 19:32
AleBog
Nu este medic/terapeut
AleBog
Buna multumesc pentru sfaturi si incurajari. Chiar mi as dori din suflet sa se prinda luna asta. Si la voi sa fie cum va doreste inima. O duminica minunata fetelor sa aveti
0
16-09-2018, ora 21:19
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
Buna fetelor, eu de maine iar intru in febra testelor de ovulatie, sunt foarte curioasa sa vad luna asta ce se intampla.voi ce vesti mai aveti?pupici sper sa ne auzim cu vesti bune.va pup apropo de perioada de ovulatie eu desi am un ciclu de 28 de zile am avut un test de ovulatie pozitiv luna trecuta in a16 a zi.nu cred ca este o regula la toata lumea sa fie in a 14a.
0
16-09-2018, ora 21:30
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Eu sunt la a 3a zi de testari si deocamdata tot negativ. Ma tot rog sa ramana asa pana vineri macar, asa sambata voi fi cu soțiorul meu :). Dar ar fi o minune sa ovulez asa tarziu. Lolip iti țin pumnii, sper sa se intample minunea luna asta.
Eu azi m-am ocoşit sa citesc tot felul de articole scrise de o celebra ginecoloaga specializata in fecundare in vitro si m-am cam ingrozit, mai ales din cauza varstei, luna asta o sa fac 35 de ani :(. Scad foarte mult sansele de a concepe natural dupa aceasta varsta. Dar asta e, nu mi-am dorit copii pana acum, sper din suflet sa nu fie prea tarziu pt mine...
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa :*
0
16-09-2018, ora 22:09
AleBog
Nu este medic/terapeut
AleBog
Va pup! Carla nu cred ca este inca cazul sa iti faci probleme in privinta varstei! Nasa mea la 36 ani a avut prima fetita si la 38 de ani baiatul.
Lolip iti tin pumnii si eu! De fapt tuturor care incearca ca si mine.
Eu inca nu inteleg cum de nu ramanem de cand lasam deoparte protectia. Eu sunt sigura ca am ovulat si am lucrat intens si uite ca este a treia luna de incercari. Seara placuta tuturor
0
16-09-2018, ora 22:27
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Ale chiar azi citeam ca un cuplu chiar daca este 100% sanatos si au relatii la ovulatie, sunt doar 20% sanse intr-un ciclu sa se obtina o sarcina. Adica din 5 cupluri doar 1 reuseste din prima luna, restul mai trebuie sa astepte :). Iar dupa 1 an cam 85% din cupluri reusesc sa obtina o sarcina. Sper sa se intample si la noi cat mai curand :). M-ai mai linistit spunandu-mi de nasa ta.
O seara placuta.
0
16-09-2018, ora 23:05
AleBog
Nu este medic/terapeut
AleBog
Si cam au dreptate statisticile. Sper totusi sa nu asteptam un an sau mai mult.
Ma bucur ca esti mai linistita Carla! Si eu sper sa avem cat mai curand test pozitiv.
Pupici de noapte buna va trimit
0
17-09-2018, ora 05:52
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
Si eu zic sa stai linistita carla din cauza varstei cunosc si eu cazuri care dupa varsta de 35 au ramas insarcinate cu primul copil si chiar repede adica dupa 2 luni de incercari.asa ca lucreaza si nu te stresa cred ca nu ar mai trebui sa mai citim atatea bazaconii ca ne streseaza si de aia nimic.asa ca la lucru fetelor si sa ne auzim cu vesti bune luna asta.pupici
0
17-09-2018, ora 13:22
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Fetelor... e complicat cu bebelusii... eu sunt in ziua 26 a CM si am dureri groaznice, deci astazi sau maine isi face aparitia si menstruatia... abia astept sa fac o data analizele alea sa vad daca e ce banuiesc eu...ori poate nu e momentul..aiurea...am o stare de tristete... sper macar voi sa aveti succes luna asta !!
0
17-09-2018, ora 18:42
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
dianaericc eu zic sa nu te mai stresezi inainte sa vezi rezultatele la analizele pe care le vei face, si eu sunt la fel ca tine ma stresez inainte si nu este bine organismul nostru incaseaza toate grijile noastre.eu cred ca ar trebui sa iti schimbi starea ca nu avem ce face pana la urma trebuie sa ne incredem in D-zeu el stie ce este cel mai bn pentru noi.eu incerc sa ma autoeduc daca nu o sa fie inseamna ca nu sunt pregatita.dar pana la urma eu cred ca speranta moare ultima si trebuie sa speram ca va fi bn pana in ultima clipa.va pup spor la facut bebe :*
0
18-09-2018, ora 09:21
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Hello fetelor.
Carla, chiar nu te stresa din cauza varstei, si eu am o gramada de colege si prietene care au avut primul copil dupa 35 de ani. 30 is the new 20 :)))))
Eu am primit rezultatele analizelor, si surpriza, nu am mutatia aceea nasoala pe care o aveam pe primul buletin de analize. Acele analize au fost facute acum 7 ani, in Chisinau, am lucrat acolo vreun an de zile si acolo le-am facut. Se poate sa fi fost traduse gresit din rusa, doamna hematolog a avut ceva dubii de cum le-a vazut prima data. Deci sunt foarte fericita, am doar o mutatie minora pt care trebuie sa iau doar Aspenter si mai mult acid folic.si analize in fiecare luna. Am 7 saptamani acum, si stari zilnice de rau. nu vomit, simt ca imi e foame, dar nu imi trebuie nimic.am facut o fascinatie pentru painea prajita si merele acre :)))))
Abia astept vesti bune si de la voi !!!!!!!!!!!!!!
Va puuuuup
0
18-09-2018, ora 10:33
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Fetelor, m-ati mai linistit in privinta varstei :). Eva Ana ce ma bucur ca nu ai mai nimic de fapt hehe, sigur nu au fost traduse bine analizele sau tehnica ce au folosit-o acolo nu era foarte buna. Faptul ca ti-e rau si ai anumite preferinte inseamna ca sarcina decurge bine, in cateva saptamani o sa fie mai bine :).
La mine si testul de ovulatie de astazi e negativ, Doamne da sa ramana asa macar pana vineri.
Va pup :*
0
18-09-2018, ora 13:47
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Lolipop ai dreptate...eu si amplific situatia cu gandirea asta negativa, o sa fie bine la toate pana la urma, mai devreme sau mai tarziu.
Eva Ana, super veste, mai bine ca le-ai repetat !! Asteptam sa aflam daca e fetita sau baietel...
Carla, In legatura cu varsta, nu e asa cum arata studiile, altfel de ce femeile de 30-40 inca mai folosesc sterilet/anticonceptionale.. Matusa mea a facut doi copii dupa 30 ani, iar sotul ei avea 42 ani.
0
18-09-2018, ora 14:05
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Buna fetelor. Vroiam sa va intreb daca vreuna dintre voi a auzit/ luat Inositol. In fiecare zi descopar cate ceva :)))). Eu locuiesc in Spania si am vazut ca aici ginecologii prescriu foarte mult Ovusitol (Inositol+acid folic+vit D) cand mergi la o revizie ginecologica si zici ca te pregatesti pt sarcina. Eu inca nu am fost, m-am programat pt octombrie. Am vazut multe pareri pozitive despre Inositol pe forumuri si vroiam sa va intreb si pe voi...
0
18-09-2018, ora 14:33
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Hello Carla.Eu nu am auzit de el, am citit un pic acum pe net. Sincer, eu va recomand profecund inainte de sarcina, nu stiu cat de mult m-a ajutat pe mine, poate a fost o coincidenta, dar cam dupa 3 luni dupa ce l-am luat si eu si sotul meu, eu am ramas insarcinata. Si profecund contine acid folic si inca cateva chestii care ajuta si stimuleaza ovulatia ( la femei ;)))))))) ) ) iar la barbati ajuta la calitatea inotatorilor ;)
0
18-09-2018, ora 16:04
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Eu am inceput sa iau de saptamana trecuta Maca si Vitex Agnus (adica componentele Profecund) pt ca aici nu am gasit Profecund. Acid folic iau de vreo luna.
Luna viitoare cand merg la ginecolog il intreb de Inositol. Eva Ana nu ai avut intarzieri de ciclu/dereglari de la Profecund?
0
18-09-2018, ora 17:45
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Nu am avut intarzieri de la Profecund. Eu oricum nu am apucat sa il iau mult timp. In general eu aveam un ciclu cam neregulat, dar cat de cat, in ultimul an, s-a stabilizat cam la 30-32 de zile de la sine, nu am facut niciun tratament. Pe prospectul de la profecund scrie ca iti stabilizeaza ciclul menstrual si stimuleaza ovulatia.
Adaugă un comentariu / răspuns
2209 comentarii 1 2 ..... 323334 ..... 73 74 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  •