Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet
Buna fetelor ce mai faceti? Nu are nimeni nicio veste?
Asteptam...asteptam si iar asteptam...sidonia ai aflat ceva? Ai făcut test? Eu mai am 9 zile dar fără vreo speranta. Va pup
Asteptam...asteptam si iar asteptam...sidonia ai aflat ceva? Ai făcut test? Eu mai am 9 zile dar fără vreo speranta. Va pup
Salut Anitta! Și eu mai am 8 zile dar la fel ca tine, nici o speranța, nici un simptom, nimic! Exact asa a fost și luna trecuta! :((
Fetelor, de ce fara speranta? Trebuie sa fiti mai optimiste... oricum simptome nu sunt de niciun fel asa repede. Adica sunt aceleasi simptome ca inainte de ciclu.
Eu abia astept vesti bune de la toate, si sper ca o sa impart cat mai curand cu voi simptome si trairi din timpul sarcinii :))))))
Eu am trecut in trimestrul 2, panica de la inceput a mai trecut putin, dar inca mai e acolo. dar am incredere in fetita mea ca totul o sa fie bine
Va pup cu drag si va doresc numai bine !!!
Eu abia astept vesti bune de la toate, si sper ca o sa impart cat mai curand cu voi simptome si trairi din timpul sarcinii :))))))
Eu am trecut in trimestrul 2, panica de la inceput a mai trecut putin, dar inca mai e acolo. dar am incredere in fetita mea ca totul o sa fie bine
Va pup cu drag si va doresc numai bine !!!
Succes Maria.
Eva nu prea mai sunt optimistă după atâta timp, de asta imi este frica, de timp.
Sarcina usoara sa ai, eu personal iti transmit toate gândurile bune si stai linistită că o sa fie bine, la cat de repede trece timpul mai ai putin, acum trece si o sa te bucuri de ea. Sper sa venim si noi cu vești curând, mai sunt 2 menstruatii pana la Craciun:))) asa ca mai am 2 speranțe:))) va pup cu drag
Eva nu prea mai sunt optimistă după atâta timp, de asta imi este frica, de timp.
Sarcina usoara sa ai, eu personal iti transmit toate gândurile bune si stai linistită că o sa fie bine, la cat de repede trece timpul mai ai putin, acum trece si o sa te bucuri de ea. Sper sa venim si noi cu vești curând, mai sunt 2 menstruatii pana la Craciun:))) asa ca mai am 2 speranțe:))) va pup cu drag
Va mulțumesc pentru încurajări!! Mi au ieșit și coșuri cum se întâmplă în fiecare luna înainte cu o săptămână să mi vina menstruația... Și alte simptome nu am deloc! Eva, acum poți sa stai mult mai relaxata, ai trecut de primul trimestru, sarcina ușoară îți doresc!! Și pentru restul fetelor, vreau rezultate pozitive și cât mai repede vesti bune!!! Va pup!!!
Buna !! Si eu mai am 8 zile pana la ciclu. Insa mi-e teama ca am irosit luna aceasta deoarce fiind ocupati, am facut in perioada fertila in ziua cu testul ~ aproximativ pozitiv si la 3 zile dupa...am ratat cred ( stiu ca supravietuiesc, insa nu s-au prins la fix, dapai asa) !! Nu am niciun simptom...decat dureri de cap ingrozitoare...va pup si nu va mai ganditi ca nu avem cum sa schimbam asta !
Eu astăzi m-am trezit cu o durere îngrozitoare de san. Ma înteapa rau sfarcul stâng si nu stiu de Ce, sper sa nu am alte probleme.imi este frica.
Anitta e din cauza cresterii nivelului de progesteron, care se ridica indiferent daca ai ramas insarcinata sau nu !! Doar ca la sarcina el se mentine ridicat, iar la menstruatie revine la normal cu cat ea se apropie...:* nu-ti fa griji degeaba...stai linistita pana la data menstruatiei ca nu ai de unde sti ce s-a intamplat pana la urma, poate luna asta va fi norocoasa !! Si eu ard de nerabdare insa, daca nu e, vorba ta mai sunt doua menstruatii pana la Craciun...
Buna fetelor,
Ma alatur si eu grupului de mamici aspirante.
Am 36 de ani si imi doresc f mult un bebelus dar intarzie sa apara. Incercam, e adevarat, doar de 6 luni, dar eu am intrat deja in panica.
Am 3 fibroame, dar care nu imi dau nici un fel de simptom, ciclu regulat. Imi monitorize ovulatia prin mucusul cervical.
Incercam sa ne iubim mai des in perioada fertila, dar nu ne iese intotdeauna.Cam de 2-3 ori in 4-5 zile. Nu stiu daca este suficient.
Exista pe aici mamici care au ramas insarcinate cu fibroame?
Multumesc frumos
Ma alatur si eu grupului de mamici aspirante.
Am 36 de ani si imi doresc f mult un bebelus dar intarzie sa apara. Incercam, e adevarat, doar de 6 luni, dar eu am intrat deja in panica.
Am 3 fibroame, dar care nu imi dau nici un fel de simptom, ciclu regulat. Imi monitorize ovulatia prin mucusul cervical.
Incercam sa ne iubim mai des in perioada fertila, dar nu ne iese intotdeauna.Cam de 2-3 ori in 4-5 zile. Nu stiu daca este suficient.
Exista pe aici mamici care au ramas insarcinate cu fibroame?
Multumesc frumos
Buna fetelor !
Anitta 74 nu mi-am facut test deoarece ieri dimineata mi-a venit. si mi-am propus de ceva timp sa nu mai cheltui aiurea bani pe teste doar daca intarzie 3-4 zile deoarece m-am saturat de dezamagiti. Am inceput sa iau (de vineri) ACIFOL 5 mg o pastiluta pe zi in fiecare dimineata iar de azi Branca Ursului 2 pastile pe zi : una dimineata si una seara timp de 10 zile. (Ar fi mai bine sa iau 3 /zi? Sotul ia 2 pe zi, una dimineata si una seara ) Mi-am cumparat si teste de ovulatie de la barza, apoi daca pana de revelion nu se intampla nimic mergem sa facem analize amanuntite...
Maria Liliana nu trebuie sa te descurajezi, trebuie sa fi optimista !!!!!!!!
Eva Ana sarcina usoara in continuare !!! ar trebui sa gandesti pozitiv, sa nu te mai stresezi atata, bebelina ta va fi bine !!! Fi calma, relaxata!
Oanamiki26 Bine ai venit ! Eu sincera sa fiu nu cunosc cazuri in care sa fi ramas insarcinata avand fibrom, din contra, cunosc persoane care din cauza fibromului nu ramaneau. Nu vreau sa te sperii sau ceva, ai putea merge la medic sa vezi ce zice. Multa sanatate si Doamne-ajuta ! :*
Anitta 74 nu mi-am facut test deoarece ieri dimineata mi-a venit. si mi-am propus de ceva timp sa nu mai cheltui aiurea bani pe teste doar daca intarzie 3-4 zile deoarece m-am saturat de dezamagiti. Am inceput sa iau (de vineri) ACIFOL 5 mg o pastiluta pe zi in fiecare dimineata iar de azi Branca Ursului 2 pastile pe zi : una dimineata si una seara timp de 10 zile. (Ar fi mai bine sa iau 3 /zi? Sotul ia 2 pe zi, una dimineata si una seara ) Mi-am cumparat si teste de ovulatie de la barza, apoi daca pana de revelion nu se intampla nimic mergem sa facem analize amanuntite...
Maria Liliana nu trebuie sa te descurajezi, trebuie sa fi optimista !!!!!!!!
Eva Ana sarcina usoara in continuare !!! ar trebui sa gandesti pozitiv, sa nu te mai stresezi atata, bebelina ta va fi bine !!! Fi calma, relaxata!
Oanamiki26 Bine ai venit ! Eu sincera sa fiu nu cunosc cazuri in care sa fi ramas insarcinata avand fibrom, din contra, cunosc persoane care din cauza fibromului nu ramaneau. Nu vreau sa te sperii sau ceva, ai putea merge la medic sa vezi ce zice. Multa sanatate si Doamne-ajuta ! :*
Mulțumesc Sidonia! Doamne ajuta sa fie bine si sa aducem vesti bune în curând, ca nu a mai fost demult un test pozitiv pe acest forum și eu zic ca ar fi cazul!! Va pup și succes tuturor!
Fibroamele nu sunt deloc ok Oanamiki :|... ar fi mai bine sa consulti un medic, sa nu te superi sau sa te sperii, insa dupa 6 luni de incercari de a ramane insarcinata, la varsta ta se incep investigatiile de infertilitate in cuplu ( tu si partenerul), pentru ca rezerva ovariana este din ce in ce mai mica pe masura ce timpul trece si nu mai este timp de pierdut, in cazul in care se descopera o problema sa ai timp sa o tratezi...ai putea sa incerci si testele de ovulatie, mucusul cervical nu este intotdeauna o optiune cu succes, mai ales ca ai si incercat de atatea ori aceasta metoda...Speram sa fie bine !! Baftaa :*
Merci Diana, m am gandit mai bine si mi s-a mai intamplat sa ma mai doară asa sanul, dar din păcate fără vreo veste buna...acum ce o fi o fi. Va pup pe toate si nu va mai stresați, bebe o sa vina cand ne asteptam cel mai putin, si apropo de asta cunosc 2 cazuri care cand credeau că au probleme ca nu raman a aparut si bebe.
O seara buna fetelor!
O seara buna fetelor!
Buna fetelor,
Va multumesc pentru raspunsuri.
Am fost chiar ieri la Medlife la o doamna doctor si mi-a zis ca nu scoate fibormele pentru ca nu mai am timp sa ma recuperez si apoi iar sa incerc, o sa mergem asa cu ele.
Mi-a prescris Profecund si mi-a zis ca trebuie sa fac histerosalpingografie sa imi vada trompele uterine.
Mi-e putin teama de investigatia asta, dar o sa merg sa o fac. Sper sa nu doara, asa cum am mai auzit pe la alte fete.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Am fost chiar ieri la Medlife la o doamna doctor si mi-a zis ca nu scoate fibormele pentru ca nu mai am timp sa ma recuperez si apoi iar sa incerc, o sa mergem asa cu ele.
Mi-a prescris Profecund si mi-a zis ca trebuie sa fac histerosalpingografie sa imi vada trompele uterine.
Mi-e putin teama de investigatia asta, dar o sa merg sa o fac. Sper sa nu doara, asa cum am mai auzit pe la alte fete.
Buna fetelor ce mai faceti?
Eu am de o săptămână o senzatie ciudata cum ca mi.ar veni si mai am încă o săptămână până ar trebui sa imi vina. Aveti idee ce poate fi? Va pup
Eu am de o săptămână o senzatie ciudata cum ca mi.ar veni si mai am încă o săptămână până ar trebui sa imi vina. Aveti idee ce poate fi? Va pup
Anitta nu stiu ce sa zic...poate iti amplifici tu starile tot gandindu-te...sau poate e sa fie sarcina...fiecare organism e diferit, pana la intarzierea menstruatiei si testul pozitiv nu prea se ia nimic in calcul caci poate fi inselator...la mine a inceput sensibilitatea sanilor, dar stiu sigur ca imi va veni pt ca asa patesc mereu cu o saptamana inainte de ciclu, si cred ca am si ratat ziua luna aceasta... eu nu ma mai gandesc asa mult la asta, cand o fi se va intampla...Cu obsesia si gandirea negativa nu am rezolvat pana acum asa ca trec pe frontul celalalt...
Da. Asa este Diana. Va scriu joi, atunci o sa stiu sigur daca am ratat sau nu luna asta. Astept vesti si de la tine si Maria.
Baftă!!!
Baftă!!!
Iar durerea de sani am inteles ca apare chiar dacă este sau nu sarcina, deci nu poti sa stii deocamdată. Eu am durere de sani si sunt foarte sensibili imediat după ovulatie...nu imi explic de ce a fost luna asta Asa, ca nu ma dureau asa devreme dar cine stie de ce..
Iti tin pumnii !!! Si eu tot joi voi afla ! :*
Bună! Ma bucur ca am gasit un forum activ! Ca si voi incerc de foarte mult timp sa raman însărcinată și nu reușim, am fost si la doctor dar tot nimic nimeni nu ne poate spune de ce. În afară de teste ovulatie, temperatura baza si monitorizare eco nu mai știu ce să fac. de vreo 6 luni iau profertil duphaston si coenzima q10 si tot nimic.
Salut fetelor!! Anitta poate esti însărcinată (Doamne ajuta)! Mie trebuie sa mi vina peste 4 zile și nu prea am nici un simptom... Cred ca nici luna asta nu s a prins nimic! Diana asa o sa fac și eu, o sa încerc sa fiu totuși mai pozitiva și sa nu ma tot gândesc la asta! Mult succes și aștept vesti bune!! Va pup!
Bine ai venit Mia. De cat timp încerci?
Maria sa dea D.zeu dar nu cred ptr ca simt ca imi va veni, Am aceleași dureri numai ca le am de vreo săptămână.
Maria sa dea D.zeu dar nu cred ptr ca simt ca imi va veni, Am aceleași dureri numai ca le am de vreo săptămână.
Păi în 10 ani ne-am protejat doar un an când am aflat ca soțul meu are hepatită B. Iar din ianuarie am început să merg regulat la doctor. Am făcut o mulțime de analize toti imi repeta sa nu mai fiu stresata. Acum ce-o vrea Domnul.
Buna Mia3! daca citesti comentariile noastre anterioare, am mai discutat ce analize trebuies facute...hsg, anticorpi spermatici...si pe astea le-ai facut ? :( :( daca toate sunt ok, incearca alta etapa, fiv, inseminare... alta solutie nu stiu :-?? Si chiar imi pare rau sa aud asta :(
Am făcut cele hormonale, histerosonografie, rezerva ovariana o multitudine de eco, histeroscopie, iar soțul spermograma si spermocultura. Urmează să fac luni pe cele de tombofilie si din nou progesteron. În ianuarie am avut progesteronul in ziua 21 de 2, în aprilie 4.27 iar septembrie 18.24 după ce în iunie am început să iau duphaston. Toate au fost făcute în ziua 21. Am o menstra neregulată pana acum cateva luni era intre 28 si 35 zile acum intre 21 si 25 zile.
Fetelor, mi am făcut un test de sarcina ultrasensibil și mi a ieșit negativ! :( nu am nici un simptom dar mi am făcut testul ca nu am mai avut răbdare... Asta este, Dumnezeu ne da când ne așteptăm mai puțin!
Off Mia...chiar nu inteleg :| exista si aceasta infertilitate nejustificata insa chiar nu inteleg de unde vine ea...stiu ca “sa astepti” te scoate din minti dupa atata timp...si Sorana se afla cam in aceeasi situatie cu tine, si chiar nu inteleg unde e problema...nici nu stiu ce sa te sfatuiesc sa faci... poate sa schimbi medicul ( dar cred ca ai facut asta deja ), sa mergi la biserica ( cunoaste mama o fata care mergea si ii citea preotul si acum a vazut-o cu bebelus ) sau sa incerci si variantele de conceptie artificiala.
Maria :( imi pare rau !! enervant de rau ! Parca e ireal ce se intampla...atatea persoane cu aceeasi problema ! Macar una, sa mai speram si noi !!
Maria :( imi pare rau !! enervant de rau ! Parca e ireal ce se intampla...atatea persoane cu aceeasi problema ! Macar una, sa mai speram si noi !!
Asta este!! Fetelor sa speram ca dați voi vreo veste buna!!
Mia, bun venit pe forum! Și iartă ma de întârziere! Sa speram ca totuși una dintre noi sa dam cât mai repede o veste buna!!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rinichi unic si sarcina
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 5Candida recomandare Gynofort... cand pot sa am bebe?
- 3Nu mai alaptez si inca iau Exluton
- 2as vrea sa raman insarcinata, cand trebuie sa renunt la pilule?
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 12klebsiella si sarcina
- 6cand a aparut sarcina?
- 6Tratament cu Arefam... exista sanse sa raman cat mai repede insarcinata?
- 16nu stiu cand am ramas insarcinata
- 10pot avea contact sexual, nu voi ramane insarcinata?
- 1scleroza multipla si sarcina
- 7rana pe col, candida, acum vreau un copil
- 326ce sanse am sa duc sarcina mai departe
- 10vreau un copil!
- 7Sarcina sau imaginatia mea?
- 1tratament pentru a ramane insarcinata
- 2melleva 35 timp de 6 luni si acum vreau un bebe
- 3sarcina si problemele ei
Mai multe informații despre: Schimbarea metodei contraceptive Pregatirea pentru sarcina sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Insomnia la gravide
- Sarcina heterotopică
- Afectiuni neuromusculare in sarcina
- Dieta in sarcina