Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet

2209 comentarii 1 2 ..... 444546 ..... 73 74 Înainte ›
0
09-11-2018, ora 19:33
Mia3
Nu este medic/terapeut
Mia3
Multumesc ! Cu siguranta vom avea si noi bucuria, trebuie doar sa nu ne pierdem speranța!
2
09-11-2018, ora 19:36
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Maria nu este timpul chiar pierdut mai este pana la menstruatie...poate o sa ai o surpriza, eu am zis si data trecuta ca atunci cand nu o sa am niciun simptom o sa imi pun semne, acum iar Am, simptome premenstruale de vreo săptămâna, si mai am 6 zile pana la data probabilă.
Nici eu nu imi explic câteodată de ce se rămâne așa greu, ajung sa cred tot mai mult ca totul este de la D.zeu, si mai este si destinul fetelor...
Baftă in continuare!
0
09-11-2018, ora 20:11
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Mulțumesc pentru încurajări! Doamne ajuta sa fie bine la toate și sa ne binecuvinteze cu minunea mult așteptată!
0
10-11-2018, ora 10:10
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Buna fetelor. Am nevoie de ajutorul vostru. In aceasta dimineata am avut o sangerare, mentionez ca mai am 4 zile pana la menstruatie. Însă sangerarea a fost de culoare rosie, în niciun caz maronie ca la nidare..si a fost însoțită de niste crampe asemănătoare cu cele specifice CM...nu stiu ce sa mai fac, am teama, daca imi vine Iar? Daca am extrauterina?:((( mentionez ca imi simt burta pe jos grea. Ce ma sfătuiți?
0
10-11-2018, ora 10:19
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Anitta eu bănuiesc ca ești însărcinată și acea sângerare este sângerarea de nidare, nu este neapărat sa fie maronie! Eu asa cred ca ești însărcinată? Test ai făcut?
0
10-11-2018, ora 10:23
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Și crampele spun ceva, sa speram ca este vorba de sarcina și nu de altceva!
0
10-11-2018, ora 10:43
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Nu am facut test deoarece mi s.a mai intamplat acum vreo 3 luni asa si nu era sarcina...pe net scrie că nidarea nu are cum sa fie vreodata rosie... Am dureri asemănătoare cu cele premenstruale in partea de jos a vieții, deci mai mult ca sigur imi va veni...sunt atât de tristă...va pup
0
10-11-2018, ora 10:44
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
A burtii *
0
10-11-2018, ora 11:25
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Anitta mergi si cumpara un test, macar afli daca e sau nu...sper sa fieee !!! :*
Eu mai am 5 zile si sper si eu pana la “proba contrarie”.
0
10-11-2018, ora 11:33
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
O sa merg acum sa cumpăr. De care ma sfătuiți să iau? Ultrasensibil sau normal?
0
10-11-2018, ora 11:34
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Ultrasensibil !!! Ca e devreme de cele normale si nu pot depista inca...intreaba de Viola, am citit pe un forum
ca sunt cele mai sensibile 5 mUI fata de cele normale de 20. Iti tin pumnii !! <3
0
10-11-2018, ora 11:37
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Viola sunt foarte bune, depistează la 8 zile de la concepție, poate găsești, succes!!
0
10-11-2018, ora 12:22
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Dacă nu ia un barza ultrasensibil! Sper sa ne dai o veste buna! Abia aștept!
0
10-11-2018, ora 13:23
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Din pacate nu am mai ajuns la farmacie ca m-am trezit cu niste musafiri in curte...sper sa ajung astăzi. Însă nu am niciun fel de optimism...dupa cum v.am spus, nidarea nu e rosie...si ma si doare burta pe jos, nu asa rau ca in apropierea menstruatiei dar ma doare... sunt tristă pentru ca am un deja vu...am mai pățit odată asa si mi a venit după 4 zile ciclul normal, totuși nu mi se pare normal dar atunci fusesem si la ginecolog si am facut si papanicolau si cică sunt in regula.va pup si va multumesc pentru susținere.
0
11-11-2018, ora 10:01
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Fetelor la mine din pacate nu este nici luna aceasta. Astept vesti de la voi! Va pup!
0
11-11-2018, ora 11:05
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Nici la mine fetelor!! Mi am făcut un test Viola și a ieșit negativ! Marți trebuie sa mi vina cm! :(
0
11-11-2018, ora 13:58
Mia3
Nu este medic/terapeut
Mia3
Bună! Fetelor nu va pierdeți speranța! Pe mine ma tot dor ovarele, o durere suportabilă si care nu persistă. La monitorizare mi-a zis ca am foliculi pe ovarul stâng doar ca pe mine ma doare mai mult ovarul drept si la stangul doar niste înțepături. Mensta nici nu stiu cand imi vine (luna trecută am avut-o la 21 zile, penultima la 25 zile). Imi e teama sa fac un test sa nu am in nou o dezamagire... va pup
1
11-11-2018, ora 14:07
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Mia z eu zis sa aștepți pana la 25 de zile după care dacă nu vine sa ți faci un test! Doamne ajuta sa auzim doar vesti bune!
0
11-11-2018, ora 15:42
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Fetelor profecundul ajuta si la spargerea foliculilor?
0
11-11-2018, ora 16:03
Mia3
Nu este medic/terapeut
Mia3
Nu stiu despre profecund nimic dar profertil pe care îl eu e doar un supliment. Nu am citit nimic ca ar ajuta la spargerea foliculilor.
0
11-11-2018, ora 16:42
Ancuța.
Nu este medic/terapeut
Ancuța.
Bună! Scriu și eu pentru prima data. Încerc de mai mult timp sa rămân însărcinată. De azi luam și eu și partenerul Profecund. Sunt în a 3-a zi de menstruație. Știe cineva despre aceste pastile, exista șanse? Ce sfaturi îmi puteți da.
0
11-11-2018, ora 17:54
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Bine ai venit Ancuta.
De cat timp încerci? Eu nu stiu nimic despre pro fecund însă doctora mi.a recomandat sa il iau pentru a rămâne mai repede, Nu am luat pana acum, însă o sa iau de săptămâna aceasta, am inteles ca trebuie sa ia si partenerul.
0
11-11-2018, ora 19:07
Ancuța.
Nu este medic/terapeut
Ancuța.
De 3 ani încerc. Medicul ne-a recomandat amândurora acum 1 an. Acum ne-am hotărât sa luam. Ma gândeam ca cineva a luat și ne spune cum e. Eu va țin la curent. Nu îmi fac teste de ovulație ca e stresant. Vreau sa fiu relaxată.
0
11-11-2018, ora 22:24
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Ancuta din cate stiu Eva Ana a luat si a ramas după o lună sau doua, nu mai stiu sigur dar dacă te uiți în urma a povestit ea. Mie doctora mi.a spus că ea cunoaste multe persoane care au ramas imediat cu profecund, acum nu stiu daca a spus asta doar pentru reclama... Eu totusi sunt curioasă cum ajuta soțul profecundul? Hai ca pe noi ne ajuta la ovulatie dar pe ei? La ce ii ajuta?
Diana nu ai nicio veste?
Pupici
0
12-11-2018, ora 06:38
Ancuța.
Nu este medic/terapeut
Ancuța.
Anitta tu iei profecund? Scrie pe prospect cu ce îl ajuta pe el.
0
12-11-2018, ora 07:26
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Hello fetelor.
Anitta, profecund pt barbati ajuta la calitatea spermei.
Ancuta, eu si sotul am luat profecund, iar in a 3 a luna am ramas gravida. Nu stiu daca a ajutat profecundul sau asa a fost sa fie :)
0
12-11-2018, ora 10:05
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Anitta inca nu...sensibilitate la sani si durere de spate usoara, oboseala si ameteala si cam atat...ca si la sindrom premenstrual...joi ar trebui sa vina musafirii...eu vineri voi face testul in caz ca nu vine pana atunci, va tin la curent !! Saptamana viitoare in cazul acesta facem si spermograma...dar poate fi si infertiltate neexplicabila si asta ma sperie rau !! Va pup !! :*
Maria unde ai gasit testul Viola ? La dona ??
0
12-11-2018, ora 11:03
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Diana nu, la medifarm! Nu știu daca la tine găsești! Dar sigur este și la Dona sau la Sensiblu! Succes sa speram ca la tine sa fie cu noroc! Îți țin pumnii, Doamne ajuta!
0
12-11-2018, ora 12:47
Mia3
Nu este medic/terapeut
Mia3
Bună! Fetelor am o dilemă imi iau temperatura baza la dimineața iar după ovulatie ă scăzut de 37.1 la 36.7 iar acum am 36.5. Ce ziceți luna asta nu iese nimic?!
0
12-11-2018, ora 13:21
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Eu știu ca dacă temperatura bazala scade după ovulație nu s a produs fecundatia, iar dacă rămâne în continuare ridicata atunci se poate sa se fi produs, nu vreau sa te dezamăgesc dar eu asa stiu! Poate greșesc!
Adaugă un comentariu / răspuns
2209 comentarii 1 2 ..... 444546 ..... 73 74 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  •