Șold blocat - procedura de decompresie a capului femural cu injectare de celule STEM din creasta ili
Bună seara! Am 44 de ani și m-am născut cu luxație congenitală bilaterală.
De două luni mi s-a blocat soldul drept cu durere la mers.
În raportul medical de la radiografie scrie cap femural drept aplatizat, coxartroză dreaptă secundară NACF VĂ ROG FRUMOS să-mi spuneți dacă m-ar ajuta procedura de decompresie a capului femural cu injectare de celule STEM din creasta iliacă?
Vreau să EVIT PE CÂT POSIBIL protezarea șoldului.
Mulțumesc frumos pentru răspuns!
De două luni mi s-a blocat soldul drept cu durere la mers.
În raportul medical de la radiografie scrie cap femural drept aplatizat, coxartroză dreaptă secundară NACF VĂ ROG FRUMOS să-mi spuneți dacă m-ar ajuta procedura de decompresie a capului femural cu injectare de celule STEM din creasta iliacă?
Vreau să EVIT PE CÂT POSIBIL protezarea șoldului.
Mulțumesc frumos pentru răspuns!
4 comentarii
Puțin probabil, ajuta doar în stadiile incipiente ale necrozei de cap femural
Mulțumesc din suflet, domnule doctor pentru răspuns, doar că am uitat să menționez gradul NACF. Este 2 /3 și din câte am înțeles doar în grad 4 nu se poate face nimic.
Încercarea moarte nu are.
Dar acest procedeu este destinat a se face înainte ca forma capului sa se piardă. Ulterior dacă s a deformat capul nu mai ate cum sa revină la loc
Poate dacă aveți dureri nocturne sa va ajute puțin la simptomatologie.
Dar acest procedeu este destinat a se face înainte ca forma capului sa se piardă. Ulterior dacă s a deformat capul nu mai ate cum sa revină la loc
Poate dacă aveți dureri nocturne sa va ajute puțin la simptomatologie.
Nu am dureri nocturne, doar la mers, îl simt blocat. Câteodată simt și în genunche o ușoară durere tot la mers.Mii de mulțumiri pentru răspunsuri și tot respectul meu pentru dumneavoastră!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36dureri la coloana si in sold
- 50Proteza totala de sold...
- 9Durere piciorus stang + sold (fesa stanga)
- 8durere de sold si mers spre interior - copil 8 ani
- 6revizia protezei de sold
- 0durere usoara la sold
- 0durere de spate (sold)
- 3Dupa protezarea soldului pot sa am un mers normal?
- 0Dureri sold
- 0Decontare proteza de sold
- 2Durere de sold la diabetici
- 2proteza de sold
- 6protezarea soldului.. exista o diferenta intre picioare si il deranjeaza la mers. ce se poate face?
- 3dureri de sold si genunchi
- 3Dureri de sold
- 2Durere sold
- 0Progil ANA extins
- 2Probleme sold
Mai multe informații despre: proteza de sold durerea de sold
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: