Sotul meu este dependent de jocuri de noroc si am descoperit datorii uriase!

17-01-2023
Adr_adr
Nu este medic/terapeut
Adr_adr
Buna. Va scriu din prisma unei sotii care este casatorita cu un om cu o dependenta jocurile de noroc. Totul a inceput cu pariuri sportive acum mult ani, sume foarte mici. Nu mi-am facut probleme. Apoi cel mai probabil a evoluat fara ca eu sa stiu. Apoi a deschis mai multe firme pe rand cu care a pierdut multi bani si s-a indatorat sa acopere cheltuielile, banuiesc in paralel cu jocurile. Nu stiu cum sa gestonez, i-am spus ca sunt alaturi de el si eu si familia, dar datoriile astea cantaresc greu pe mine. Nu pot sa ma mai uit la ceva(in casa) fara sa ma gandesc ca as putea reduce acel ceva sa fac economie. Plang in continuu si ma tot gandesc la toate vacantele care le planuiam, ma uitam dupa o masina, dar eu defapt nu imi permit nimic nici macar un psiholog desi am un salariu mai mult decat decent. Toata ziua calculez cum ar putea plati tot cat mai repede. Stiu ca nu se dau ultimatumuri in situatii, dar am facut-o, o singura data se mai intampla, imi iau baiatul si am plecat. Stie ca vorbesc serios. Dar motivul asta nu stiu ce sa fac, sa ajut la platirea datoriilor sau sa fiu precauta in cazul in care o sa fiu nevoita sa plec sa am pe ce pune mana. Persoane care au fost in situatia mea si au un sfat il apreciez.
1 comentarii
0
17-01-2023, ora 20:17
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Un exempu al unui prieten. A plecat la munca in Gemania si a lucrat 2 ani sa-si plateasca datoriile. A lucrat greu toara ziua si nu mai avea timp de jocuri.
E greu de dat sfaturi in astfel de situatii , intruct aceasta dependenta de jocuri nu se trateaza decit de psihologi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Legătura între dependența de substanțe și jocuri de noroc și nevoile de atașament primar
  •