Sufocare la frig
Bună ziua. Chiar aș avea nevoie de un sfat.
Sunt plecat în Olanda și livrez mâncare pe bicicletă. Problema este că facându-se mai frig, am remarcat că nu mai pot respira cum trebuie. Respir cu dificultate, simt că nu pot inspira cantitatea de aer necesară, că mă sufoc. De asemenea, când lucrul ăsta se instalează amețesc și devin dezorientat, parcă îmi scade gradul de conștiență.
Problema este mai veche, din 2016 chiar. La frig lucrurile se manifestă așa. Însă.. livrând pe bicicletă acum, în condițiile astea, și stând 8 ore afară, lucrurile se duc la extrem și nu mai am eu un control asupra situației (dacă simt asta, să intru la adăpost/în casă).
Ce se întâmplă mai exact? Pot/Cât de tare pot înrăutăți lucrurile desfășurând activitatea asta în condițiile date? Ar trebui să mă opresc?
Nu știu dacă ar trebui să mă bazez pe asta, însă pe partea dreapta mi se pare că plămânul drept are brusc o capacitate mai redusă decât cel stâng.
Sunt plecat în Olanda și livrez mâncare pe bicicletă. Problema este că facându-se mai frig, am remarcat că nu mai pot respira cum trebuie. Respir cu dificultate, simt că nu pot inspira cantitatea de aer necesară, că mă sufoc. De asemenea, când lucrul ăsta se instalează amețesc și devin dezorientat, parcă îmi scade gradul de conștiență.
Problema este mai veche, din 2016 chiar. La frig lucrurile se manifestă așa. Însă.. livrând pe bicicletă acum, în condițiile astea, și stând 8 ore afară, lucrurile se duc la extrem și nu mai am eu un control asupra situației (dacă simt asta, să intru la adăpost/în casă).
Ce se întâmplă mai exact? Pot/Cât de tare pot înrăutăți lucrurile desfășurând activitatea asta în condițiile date? Ar trebui să mă opresc?
Nu știu dacă ar trebui să mă bazez pe asta, însă pe partea dreapta mi se pare că plămânul drept are brusc o capacitate mai redusă decât cel stâng.
1 comentarii
S-ar putea sa aveti astm indus de frig. Ar trebui sa mergeti la un consult pneumologic sau alergologic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Dispnee urmata de amorteli ale mainilor.De 4 luni tot medici
- 2De aproape 4 luni nu pot sa respir bine
- 81m-am lovit la piscina si nasul a ramas putin deformat
- 23probleme cu respiratia
- 5nod aer in gat si aproape ca nu pot respira
- 5copil cu intepaturi la inima
- 4Umidificatorul aer este util in cazul dificultatii de respiratie?
- 1respiratie ciudata
- 6Durere spate, lipsa de aer dupa ce mananc
- 10mi s-a facut rau la scoala
- 1Respiratie dificila
- 1Buna seara. am fost foarte stresat si acum nu imi mai gasesc linistea
- 1M-a durut gatul acum s-a ajuns si la asta... tusesc si mi se pare ca e greu sa respir
- 11Dispnee - cand inspir simt ca un fel de obstructie care nu ma lasa sa respir pe nas
- 1Afectiuni respiratorii si digestive, haraiala piept dupa o raceala puternica
- 1Ajutor va rog! respir mai greu, presiune in piept, durere în zona inimii..
- 1Înțepătura in partea dreapta sus lângă sân și dificultate de a respira
- 2Respirație grea, senzație de greutate în piept.
- 0Spasme, dureri abdominale, balonari. Totul se intampla cand abdomemenul simte receala
- 0Respirație foarte grea!
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila statul in frig sensibilitatea la frig
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: