teste de sarcina false? urgent!
Buna,
Dupa primul contact sexual menstruatia a intaziat cu o luna. In urma cu doua saptamani am luat doua teste de sarcina. Primul a iesit negativ. Al doilea l-am facut dupa 5 zile si acelasi rezultat. De obicei inainte sa imi vina menstruatia ma dor sanii si burta. Incepand de acum 2 zile au inceput sa ma doara si burta si sanii, dar nu inteleg de nu vine menstruatia. Este posibil ca testele de sarcina sa fi fost false ?
Dupa primul contact sexual menstruatia a intaziat cu o luna. In urma cu doua saptamani am luat doua teste de sarcina. Primul a iesit negativ. Al doilea l-am facut dupa 5 zile si acelasi rezultat. De obicei inainte sa imi vina menstruatia ma dor sanii si burta. Incepand de acum 2 zile au inceput sa ma doara si burta si sanii, dar nu inteleg de nu vine menstruatia. Este posibil ca testele de sarcina sa fi fost false ?
4 comentarii
Daca testele au fost bune, care poate fi cauza intarzierii?
2 teste false...nu prea am auzit sa se intample.cauze ale intarzierii menstruatiei pot fii:stressul, oboseala.daca ai inceput sa ai dureri premenstruale inseamna ca iti va venii ciclul.e clar ca daca in timp de o luna nu ai sesizat nici un simtom care sa "vesteasca"o sarcina, va venii si ciclul.intarzieri se mai intalnesc.
Cel mai sigur test de sarcina este dozarea beta HCG in sange; Mergi si la un consult ginecologic; Numai bine
am avut contact sexual cu prietenul meu acum o sapt. eu iau anticonceptinale, dar am luat si un tratament cu 5 zile inainte sa am contactul sexual, iar dupa 2 zile mi-am facut niste analize se sange si urina si mi-au iesit corpi cetonici pozitivi +1 in urina. mentionez ca ziua in care mi-am facut analize a fost si prima zi din cele 7 de pauza de anticonceptional, iar acum sunt la a patra si inca nu mi-a venit. e posibil sa fiu insarcinata? cum imi pot da seama sigur daca pot fi insarcinata?testul de sarcina dupa cat timp poate fi facut? exista tratamente sau ceva pastile care sa provoace un avort spontan? va rog din tot sufletul sa-mi rasp cat de urgent ca sunt tare ingrijorata
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 6sunt disperata..am nevoie de o parere
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 5menstruatie intarziata, test de sarcina negativ, lipsa poftei de mancare
- 13sunt sau nu insarcinata?
- 6menstruatie dupa testul de sarcina (test pozitiv)
- 6Test de sarcina negativ, menstruatia venita.. sunt totusi insarcinata?
- 5vizibilitatea sarcinii
- 2Cand sa fac un test de sarcina?
- 6Menstruatie mai devreme si fara dureri, test de sarcina negativ
- 2primul test pozitiv, al doilea negativ
- 8Am o intrebare legata de testul de sarcina
- 3O liniuta roz si una albastra.
- 5intarziat menstruatie, test de sarcina negativ
- 11Sunt insarcinata?
- 1Nustiu ce sa cred! a doua liniuta a iesit f f slab vizibila!
- 0Sunt gravidă?
- 0Cand este indicat sa efectuez un test de sarcina
- 0Test sarcina - liniuta foarte slaba
- 2Aș putea fi însărcinată?
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: