Tiuit Urechi

Buna ziua,
In urma cu 1 saptamana am fost la o nunta, unde muzica a fost data foarte foarte tare. Imediat dupa eveniment am inceput sa aud un tiuit in urechi. Am fost la cateva zile la un control ORL ( mi-a spus ca totul este ok si ca e posibil sa fi suferit un soc ), iar audiograma mi-a iesit foarte bine. Dna. Doctora mi-a dat niste pastile ( Neuromultivit 1 pastila/ pe zi ).
Intrebarea mea este: Cam in cat timp credeti ca o sa-mi treaca folosind acest tratament.
Stima.
In urma cu 1 saptamana am fost la o nunta, unde muzica a fost data foarte foarte tare. Imediat dupa eveniment am inceput sa aud un tiuit in urechi. Am fost la cateva zile la un control ORL ( mi-a spus ca totul este ok si ca e posibil sa fi suferit un soc ), iar audiograma mi-a iesit foarte bine. Dna. Doctora mi-a dat niste pastile ( Neuromultivit 1 pastila/ pe zi ).
Intrebarea mea este: Cam in cat timp credeti ca o sa-mi treaca folosind acest tratament.
Stima.
1 comentarii

depinde cat de corect te alimentezi si te hidratezi fiindca circulatia cerebrala este strans legata de calitatea sangelui, de starea ficatului is de alimentatie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 358Ameteli puternice cu presiune localizata partea dreapta a capului si tiuit puternic
- 7otita sau altceva?
- 4piuitul urechilor
- 19Trauma sonora - tragere cu armamentul
- 45Tiuit permanent, hipertensiune 32 de ani, 22|13
- 9tiuit de ureche
- 7Timpan fisurat
- 12Ureche infundata
- 4Intepaturi urechi
- 6Urechi infundate si tiuit.
- 7de o saptamana am un tiuit in urechi pe care parca il aud in cap
- 1cap greoi si tiuit in urechi
- 1Tiuit urechi