Tiuit Urechi
Buna ziua,
In urma cu 1 saptamana am fost la o nunta, unde muzica a fost data foarte foarte tare. Imediat dupa eveniment am inceput sa aud un tiuit in urechi. Am fost la cateva zile la un control ORL ( mi-a spus ca totul este ok si ca e posibil sa fi suferit un soc ), iar audiograma mi-a iesit foarte bine. Dna. Doctora mi-a dat niste pastile ( Neuromultivit 1 pastila/ pe zi ).
Intrebarea mea este: Cam in cat timp credeti ca o sa-mi treaca folosind acest tratament.
Stima.
In urma cu 1 saptamana am fost la o nunta, unde muzica a fost data foarte foarte tare. Imediat dupa eveniment am inceput sa aud un tiuit in urechi. Am fost la cateva zile la un control ORL ( mi-a spus ca totul este ok si ca e posibil sa fi suferit un soc ), iar audiograma mi-a iesit foarte bine. Dna. Doctora mi-a dat niste pastile ( Neuromultivit 1 pastila/ pe zi ).
Intrebarea mea este: Cam in cat timp credeti ca o sa-mi treaca folosind acest tratament.
Stima.
1 comentarii
depinde cat de corect te alimentezi si te hidratezi fiindca circulatia cerebrala este strans legata de calitatea sangelui, de starea ficatului is de alimentatie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3analize medicale in urma unor ameteli, tiuitulor in urechi si slabirii
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 127ameteala si tiuit in urechi
- 9Am probleme cu urechea dreapta !
- 7tiuit in urechi si timpan perforat
- 7Timpan fisurat
- 3Tiuiti in urechi
- 0Probleme tiuit urechi
- 4tiuituri in partea dreapta
- 2Pulseaza capul si tiuie urechile
- 3tiuit in urechi+ nas infundat