Tiuit Urechi
Buna ziua,
In urma cu 1 saptamana am fost la o nunta, unde muzica a fost data foarte foarte tare. Imediat dupa eveniment am inceput sa aud un tiuit in urechi. Am fost la cateva zile la un control ORL ( mi-a spus ca totul este ok si ca e posibil sa fi suferit un soc ), iar audiograma mi-a iesit foarte bine. Dna. Doctora mi-a dat niste pastile ( Neuromultivit 1 pastila/ pe zi ).
Intrebarea mea este: Cam in cat timp credeti ca o sa-mi treaca folosind acest tratament.
Stima.
In urma cu 1 saptamana am fost la o nunta, unde muzica a fost data foarte foarte tare. Imediat dupa eveniment am inceput sa aud un tiuit in urechi. Am fost la cateva zile la un control ORL ( mi-a spus ca totul este ok si ca e posibil sa fi suferit un soc ), iar audiograma mi-a iesit foarte bine. Dna. Doctora mi-a dat niste pastile ( Neuromultivit 1 pastila/ pe zi ).
Intrebarea mea este: Cam in cat timp credeti ca o sa-mi treaca folosind acest tratament.
Stima.
1 comentarii
depinde cat de corect te alimentezi si te hidratezi fiindca circulatia cerebrala este strans legata de calitatea sangelui, de starea ficatului is de alimentatie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7tiuit in urechi
- 10De ce in partea stanga am probleme: tiuit in ureche si sinusurile?
- 31piuit in ureche
- 7Hai ca... Google e salvarea noastra!
- 4Tiuit in ureche dupa inot
- 6Tiuit in urechea stanga de cateva luni
- 3Tiuiti in urechi
- 0Ţiut ureche
- 3De 6 ani am tinnitus la urechea dreapta
- 4țiuit permanent
- 1Ureche infundata / tiuit
- 5Va rog sa ma ajutati - urechea infundata si cateodata aud un fel de tiuit
- 2Hipoacuzie bilaterala- cu o singura proteza
- 1Este posibil??? am ramas cu un tiuit permanent si se si infunda urechea
- 0Trauma sonora, ce ar fi de facut si se poate remedia in timp ?
- 1Stari ciudate - m-a luat o ameteala mai puternica si mi se inclestau dintii
- 1Aud dar nu inteleg/disting cuvintele
- 2Tiuit urechi
- 1Tâuit in urechea stanga
- 1Probleme urechi petarda
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: