tratament miros urat in zona vaginului, va rog!

07-05-2008
lorelei8
Nu este medic/terapeut
lorelei8
buna ziua. sunt virgina si de ceva timp am observat un miros neplacut in zona vaginului. nu ma mananca, nu ustura, nu e zona inrosit sau altceva. numai ca miroase neplacut..am inteles ca daca folosesc Dalacon se scapa de aceasta problema, e adevarat? nu am fost nicoodata la control ginecologic pana acum, imi e rusine si mai ales nu stiu nici un medic care sa se "poarte frumos"..de la prietenele mele am auzit ca au fost la medici care au tipat le ele, le-au facut curve pt ca si-au inceput viata sexuala pe la 17 ani etc..ce pot face pt a scapa de pb mea? por folosi Dalacin?a folosit cineva?cum se procedeaza si cat timp tb folosit?va multumesc!
5 comentarii
0
08-05-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Ar fi indicat sa mergeti sa va vada un ginecolog pentru a va prescrie un tratament adecvat.Sunt o multime de bacterii care pot da diferite infectii si fiecare se trateaza in functie de sensibilitatea la un anumit medicament.Sa stiti ca nu toti medicii sunt asa cum v-au povestit prietenele dumneavoastra si este indicat sa urmati un tratament dupa ce faceti un consult.
Toate cele bune
0
08-05-2008, ora 00:00
marvas83
Nu este medic/terapeut
marvas83
Buna! Intr-adevar sunt de acord cu dna dr, cel mai bine este sa mergi
la medic.Iti spun din experienta mea, eu abia la varsta de 24 ani am mers la ginecolog, virgina fiind si nu s-a intamplat nimic rau.Aveam si eu aceeasi stare de teama, teama de necunoscut.Important este sa iti alegi si un medic bun sau un cabinet care sa corespunda din toate punctele de vedere.Daca esti din Iasi iti pot recomanda Omini Clinic.Mult succes!(BON COUIRAGE!)
0
28-11-2009, ora 17:16
brunnet
Nu este medic/terapeut
brunnet
buna am si eu o problema...cam de 3 luni am si eu prieten si am observat un miros neplacut seara cand ne puneam sa dormim..evident asta inainte sa facem dragoste iar dupa ce am facut mam trezit si eu cu acelasi miros urat de care nu mai pot scapa oricat m-as spala plus niste scurgeri albe abundente...ce as putea face sa scap?si el ce a trebui sa faca ca de la el am luat mirosul..
0
01-12-2009, ora 17:32
brunnet
Nu este medic/terapeut
brunnet
imi puteti raspunde va rog frumos caci eu continui cu aceasta problema si nu mai stiu ce sa fac...am sa ma despart de el caci nu mai suport mirosul acela ingrozito...eu reusesc sa scap de el caci ma spal tot timpul cu fermugid..dar iarasi revine mirosul dupa ce am contact sexual cu el..ce as putea face sa scape si el de problema asta...mie mai jena sa ii spun pt ca cred ca el nu isi da seama
0
16-02-2011, ora 21:21
christinee
Nu este medic/terapeut
christinee
mergi la un control la ginecolog... nu mai folosi niciun produs pana nu te consulta doctorul..iar dak totusi mirosul revine numai dupa contactul sexual e posibil ca problema sa fie la partenerul tau...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  • Alterarea simțului mirosului – un semn al declinului cognitiv?
  • Miros ciudat ce îl percepi doar tu - ce ar putea fi
  • Noi cercetări dezvăluie impactul pierderii mirosului
  • Distorsiunile olfactive apărute la pacienții cu COVID-19: care sunt diferențele dintre parosmie și fantosmie?
  •