Tratament pentru chisturi ovariene cu anticonceptionale Karissa!
Bună ziua! Acum 6 luni am fost la un control unde am aflat că pe ovarele mele sunt chisturi. După cum am aflat, de la ele aveam și o acnee urâtă în zona bărbie și fire de păr destul de groase și negre
.tratamentul, după analizele hormonale, a fost administrarea anticoncepționalelor Karissa, prima dată când iau orice fel de anticoncepționale. Toate bune în primele 3 luni, dar ceva probleme în ultimele două, adică în timpul menstruației nu a mai fost menstruație, doar puține scurgeri maroni.acum am renunțat la ele, dar mi-e frică să nu revină problemele cu tenul. Vă rog să mă îndrumați, poate trebuie să schimb pastilele sau să continuu cu ele.( un control în aceste condiții cu virusul COVID-19 din păcate nu se poate ) Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri !
.tratamentul, după analizele hormonale, a fost administrarea anticoncepționalelor Karissa, prima dată când iau orice fel de anticoncepționale. Toate bune în primele 3 luni, dar ceva probleme în ultimele două, adică în timpul menstruației nu a mai fost menstruație, doar puține scurgeri maroni.acum am renunțat la ele, dar mi-e frică să nu revină problemele cu tenul. Vă rog să mă îndrumați, poate trebuie să schimb pastilele sau să continuu cu ele.( un control în aceste condiții cu virusul COVID-19 din păcate nu se poate ) Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 4am un chist de 6-7 mm la ovarul drept
- 0operatie fibrom
- 3am oare sindromul ovarelor polichistice sau e altceva?.
- 3chist la ovar
- 3ovare polichistice
- 1chist ovarian
- 2operatie chist ovarian
- 1Menstruatie in timpul operatiei
- 3Fire resorbabile multifilament
- 1chist ovarian
- 3Sarcina si chisturile.. Imi doresc bebe
- 2chist ovarian
- 7Duphaston doar 8 zile... Este vreo problema că nu am mai luat aceste două zile?
- 0Ovare polichistice
- 1Ovare polichistice si foarte mult duphaston
- 2Chist ovarian hemoragic?
- 0Chist ovarian hemoragic
- 2Oboseala constanta
- 6Operatie fibrom si chist endometriozic-intarziere menstruatie
Mai multe informații despre: Chistul ovarian ovarele polichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: