Tratament pentru chisturi ovariene cu anticonceptionale Karissa!

Bună ziua! Acum 6 luni am fost la un control unde am aflat că pe ovarele mele sunt chisturi. După cum am aflat, de la ele aveam și o acnee urâtă în zona bărbie și fire de păr destul de groase și negre
.tratamentul, după analizele hormonale, a fost administrarea anticoncepționalelor Karissa, prima dată când iau orice fel de anticoncepționale. Toate bune în primele 3 luni, dar ceva probleme în ultimele două, adică în timpul menstruației nu a mai fost menstruație, doar puține scurgeri maroni.acum am renunțat la ele, dar mi-e frică să nu revină problemele cu tenul. Vă rog să mă îndrumați, poate trebuie să schimb pastilele sau să continuu cu ele.( un control în aceste condiții cu virusul COVID-19 din păcate nu se poate ) Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri !
.tratamentul, după analizele hormonale, a fost administrarea anticoncepționalelor Karissa, prima dată când iau orice fel de anticoncepționale. Toate bune în primele 3 luni, dar ceva probleme în ultimele două, adică în timpul menstruației nu a mai fost menstruație, doar puține scurgeri maroni.acum am renunțat la ele, dar mi-e frică să nu revină problemele cu tenul. Vă rog să mă îndrumați, poate trebuie să schimb pastilele sau să continuu cu ele.( un control în aceste condiții cu virusul COVID-19 din păcate nu se poate ) Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8ma intereseaza interpretarea unui examen patologic
- 7chist ovarian (drept) tratament cu Laurina
- 7duphaston sa fie problema?
- 9Tratament chisturi ovariene
- 1laparoscopie
- 22cancer?
- 2Ovare polichistice
- 8Sindromul ovarelor polichistice
- 5CHIST OVARIAN REGENERAT
- 2operatie chist ovarian
- 1ovare polichistice
- 2CHIST OVARIAN
- 1Sindromul ovarelor polichistice
- 0Pot face electrostimulare daca am un chist ovarian?
- 1chist ovarian
- 2Oboseala constanta
- 0Întrebare - balonare excesiva, lipsa poftei de mancare, chist ovarian
- 3Durere permanenta chist ovarian hemoragic
- 0AMH mărit - pot rămâne însărcinata?
- 0Chist ovarian drept de 13mm
Mai multe informații despre: Chistul ovarian ovarele polichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: