Tratamentul impotriva Candidei infuenteaza efectul anticonceptionalelor Karissa?
Buna ziua. Am candidoza vaginala si o data cu inceperea tratamentului contra Candidei incep si anticonceptionalele Karissa. Tratamentul contra Candidei consta in: Aflamil, Metronidazol si Klion-D 100, in total tratamentul dureaza 10 zile si as dori sa aflu daca anticonceptionalele isi reduc efectul datorita acestor medicamente. Multumesc.
2 comentarii
Buna ziua,
Folosirea Metronidazolului reduce absorbtia contraceptivului, de accea va recomandam ca atunci cand urmati un tratament cu antibiotic sa utilizati prezervativul in timpul actului sexual pe toata perioada tratamentului, plus 4-5 zile dupa incetarea acestuia.
O zi buna!
Folosirea Metronidazolului reduce absorbtia contraceptivului, de accea va recomandam ca atunci cand urmati un tratament cu antibiotic sa utilizati prezervativul in timpul actului sexual pe toata perioada tratamentului, plus 4-5 zile dupa incetarea acestuia.
O zi buna!
Daca am terminat cu Metronidazolul si Aftamil, mai am insa ovule Klion-D 100 insa manifest reactii adverse scrise pe prospect si nu mai continui cu ovulele, exista sansa sa-si fi facut totusi efectul in a scapa de Candida?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Anticonceptionale - crestere in greutate?
- 3e nevoie de reteta pentru anticonceptionale
- 3control pt anticonceptionale?
- 3am 17ani si vreau sa iau anticonceptionale.
- 2anticonceptionale - mai multe detalii
- 3anticonceptionale... de unde? de care?
- 3sarcina?
- 0sarcina, candidoza vaginala
- 4inlocuire contreceptiv oral
- 1Prima menstruatie dupa anticonceptionale
- 0Intrerupere anticonceptionale, caderea parului
- 0Anticonceptionale Yasmin
- 2Probleme Anticonceptionale Mercilon
- 1Anticonceptionale pentru acnee
- 1Anticonceptionale Microdiol
- 0Risc de sarcina ?
- 2Novynette
- 10Candidoza sau HIV?