am o gastrita re reflux si o esofagita de reflux

25-10-2013
cristiana bn
Nu este medic/terapeut
cristiana bn
Sunt diagnosticata cu gastrita de reflux si esofagita de reflux Urmez un tratament medicamentos si un regim alimentar pentru stomac. Durerile inca nu au disparut si eu sunt cu tratament de o luna. M-am gandit sa incerc un tratament cu argila albastra de raciu. Mi-am comandat pulbere si ma intereseaza cum ar trebui sa iau pt ami rezolva problema.In regimul meu pt stomac este inclusa si carnea de pui si vita cat si lactatele si ma intreb daca eu le-asi consuna incontinuare argila si-ar mai face efectul?Nu as putea renunta la lapte pentru ca sunt si foarte constipata. A stept un raspuns cu privire la problemele mele.
2 comentarii
0
25-10-2013, ora 21:40
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
ma mir:
mie mi-au recomandat:
NU lactate;NU bauturi acidulate;NU ceai de menta sau /si bomboane mentolate si nici guma de mestecat.
fumezi?
bei cafea?

sanatate
0
26-10-2013, ora 09:47
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
In reflux sunt acceptate doar lactatele degresate.Si fetita mea a fost diagnosticata cu brge (prin endoscopie) si de un an jumate tine un regim destul de strict, totul fiert sau la cuptor ori gratar, fara ciocolata, prajeli, cascaval, muraturi, citrice, prajituri cu crema sau biscuiti cu crema, bauturi carbogazoane sau de fructe din comert( pt ca au in continut acid citric care nu face bine in brge (boala de reflux gastro-esofagian)).
Evitati mancarurile grase si foarte condimentate, picante etc.Nu trebuie sa dormiti imediat dupa masa, asteptati cel putin 2 ore, trebuie sa dormiti un pic mai sus, ori pe 2-3 perne ori ridicati salteaua cu 15-20 cm la capatul unde stati cu capul, si cel mai important lucru este sa nu beti apa dupa ce mancati (asteptati macar 30 min), in cazul in care va este foarte sete luati cel mult o gura-doua de apa.Nu cred ca este nevoie sa va mai spun ca, trebuie sa spuneti adio fastfood-urilor, chipsurilor, pufuletilor etc.

Daca durerea inca persista, discutati cu medicul sa va schimbe medicametul, pt ca este posibil sa nu isi faca efectul la dumneavoastra.App, ce medicamente vi s-a recomandat?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența dintre ulcer și gastrită
  • Tratament gastrită
  •