Tumoare glanda hipofiza (dureri de cap foarte mari)

Dureri de cap foarte mari situate în spatele rădăcini nasului de peste 11 ani de zile.
As dori sa stiu si eu daca pe rmn cu substanţă de contrast se poate vedea o tumoare de glanda hipofiza sau dacă mai trebuie sa fac ceva pentru a fi sigur.
Am făcut un rmn de curând şi nu a ieşit nimic.
As dori sa stiu si eu daca pe rmn se vede 100% sau mai trebuie sa fac şi alte analize.
Rmn ul este cea mai performanta analiza sau exista alte analize care sunt mai bune şi mult mai precise.
As putea sa mai fac o radiografie de craniu şi de şa turceasca din profil sau rmn ul este de ajuns pentru a depista o tumoare de glanda hipofiza.
Ce analize pot face?
As dori sa stiu si eu daca pe rmn cu substanţă de contrast se poate vedea o tumoare de glanda hipofiza sau dacă mai trebuie sa fac ceva pentru a fi sigur.
Am făcut un rmn de curând şi nu a ieşit nimic.
As dori sa stiu si eu daca pe rmn se vede 100% sau mai trebuie sa fac şi alte analize.
Rmn ul este cea mai performanta analiza sau exista alte analize care sunt mai bune şi mult mai precise.
As putea sa mai fac o radiografie de craniu şi de şa turceasca din profil sau rmn ul este de ajuns pentru a depista o tumoare de glanda hipofiza.
Ce analize pot face?
0 comentarii
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Lipsa de concentrare, dureri de cap
- 14Durere de cap partea stanga
- 5Cand ma doare capul imi apare o pata pe frunte
- 7am simtit in zona coapsei o parte amortita...
- 4dureri ffff mari de cap
- 151nevralgie arnold si trigemeni (dureri groaznice de cap)
- 6durere de cap de mai bine de 6 ani
- 4dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
- 4dureri de cap
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 1dureri groaznice de cap inainte de ciclu menstrual
- 2dureri mari de cap... ce poate fi?
- 2karissa-dureri de cap si greata
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 2durere de cap, amorteli ale palmei stangi si gurii, stări de vomă
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 0Durere de cap pe partea dreapta, presiune.
- 1Dureri de cap, tinitus noaptea
- 9Dureri de cap in partea dreapta
- 0Durere de cap cand ma enervez
Mai multe informații despre: Durerea de cap tumorile hipofizare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: