Tuse continua
Buna ziua,
Intampin o problema de mai bine de o saptamana si jumatate, o tuse usor productiva si neregulata. Nu se manifesta ca o raceala. Am intrebat farmacistul si am mers pe o solutie de sirop tusolitic dar degeaba. Am consultat medicul care intre timp a plecat in concediu. Acesta mi-a dat trimtere spre raze si alergologie.
Am facut setul de raze si inca astept dupa interpretare. Va rog sa ma ajutati cu o parere.
http://oi63.tinypic.com/34nma6r.jpg
Intampin o problema de mai bine de o saptamana si jumatate, o tuse usor productiva si neregulata. Nu se manifesta ca o raceala. Am intrebat farmacistul si am mers pe o solutie de sirop tusolitic dar degeaba. Am consultat medicul care intre timp a plecat in concediu. Acesta mi-a dat trimtere spre raze si alergologie.
Am facut setul de raze si inca astept dupa interpretare. Va rog sa ma ajutati cu o parere.
http://oi63.tinypic.com/34nma6r.jpg
1 comentarii
Am primit o concluzie dar nu știu ce ar putea să insemne. Poate mă ajută cineva.
Accentuare nespecifica a interstitiului peribronhovascular infrahilar bilateral.
Accentuare nespecifica a interstitiului peribronhovascular infrahilar bilateral.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nas infundat dimineata, uneori si tuse suparatoare
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 3stari de tuse... pana la voma = astm?
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 1tuse la respiratie adinca
- 15tusea la copii
- 4interpretare analize
- 11Secretii, tuse, dureri in gat.
- 3tuse chinuitoare
- 1raceala si tuse
- 6Senzatie de apasare in zona gatului
- 0febra, dureri de burtica si tuse
- 7Organism slabit si ameteli.
- 4tuse si febra de o saptamana
- 6copil 2 ani 8 luni este permanent bolnav si un sugar 4 luni cu secretie in piept si tuse
- 4Bronsita?
- 5Tuse virale repetate in 1.5 luni la bebelus 10 luni
- 4De cateva zile am racit cu tuse, rosu in gat si nas infundat
- 3Tusesc pana vomit
- 0Tuse urâtă până vomit
Mai multe informații despre: Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: