Tuse continua
Buna ziua,
Intampin o problema de mai bine de o saptamana si jumatate, o tuse usor productiva si neregulata. Nu se manifesta ca o raceala. Am intrebat farmacistul si am mers pe o solutie de sirop tusolitic dar degeaba. Am consultat medicul care intre timp a plecat in concediu. Acesta mi-a dat trimtere spre raze si alergologie.
Am facut setul de raze si inca astept dupa interpretare. Va rog sa ma ajutati cu o parere.
http://oi63.tinypic.com/34nma6r.jpg
Intampin o problema de mai bine de o saptamana si jumatate, o tuse usor productiva si neregulata. Nu se manifesta ca o raceala. Am intrebat farmacistul si am mers pe o solutie de sirop tusolitic dar degeaba. Am consultat medicul care intre timp a plecat in concediu. Acesta mi-a dat trimtere spre raze si alergologie.
Am facut setul de raze si inca astept dupa interpretare. Va rog sa ma ajutati cu o parere.
http://oi63.tinypic.com/34nma6r.jpg
1 comentarii
Am primit o concluzie dar nu știu ce ar putea să insemne. Poate mă ajută cineva.
Accentuare nespecifica a interstitiului peribronhovascular infrahilar bilateral.
Accentuare nespecifica a interstitiului peribronhovascular infrahilar bilateral.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7gat, flegma vascoasa si tiroida
- 4in urma analizelor a reiesit ca are infectie la plamani
- 0TRATAMENTUL cu PLANTE MEDICINALE pentru TUSE
- 5baiat de 6 ani... pe amigdalita dreapta un punct alb mai mic decat un bob de orez
- 7rinoadenoidita si disfunctie ototubara - otita medie
- 6Cum scap de tuse?
- 4Amigdale acoperite cu puroi, tuse, ganglioni umflati
- 4interpretare analize
- 3tuse suparatoare
- 7am o tuse de un an si jumatate de care nu mai scap
- 1Tuse grave
- 3tuse uscata
- 5tuse de care nu pot scapa
- 3de 3 ani, am greata aproape tot timpul tuse cu sufocare si voma
- 0tusa persistenta de 4 luni!
- 5Tuse virale repetate in 1.5 luni la bebelus 10 luni