Tuse continua
Buna ziua,
Intampin o problema de mai bine de o saptamana si jumatate, o tuse usor productiva si neregulata. Nu se manifesta ca o raceala. Am intrebat farmacistul si am mers pe o solutie de sirop tusolitic dar degeaba. Am consultat medicul care intre timp a plecat in concediu. Acesta mi-a dat trimtere spre raze si alergologie.
Am facut setul de raze si inca astept dupa interpretare. Va rog sa ma ajutati cu o parere.
http://oi63.tinypic.com/34nma6r.jpg
Intampin o problema de mai bine de o saptamana si jumatate, o tuse usor productiva si neregulata. Nu se manifesta ca o raceala. Am intrebat farmacistul si am mers pe o solutie de sirop tusolitic dar degeaba. Am consultat medicul care intre timp a plecat in concediu. Acesta mi-a dat trimtere spre raze si alergologie.
Am facut setul de raze si inca astept dupa interpretare. Va rog sa ma ajutati cu o parere.
http://oi63.tinypic.com/34nma6r.jpg
1 comentarii
Am primit o concluzie dar nu știu ce ar putea să insemne. Poate mă ajută cineva.
Accentuare nespecifica a interstitiului peribronhovascular infrahilar bilateral.
Accentuare nespecifica a interstitiului peribronhovascular infrahilar bilateral.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 8tuse expectoranta
- 95 ani - IgE de 3 ori mai mare
- 6antibioticele si ficatul
- 0TRATAMENTUL cu PLANTE MEDICINALE pentru TUSE
- 4Buna vreau sa-mi raspundeti pentru prietena mea e GRAV
- 6gat ciudat, tuse si zgomote din gat sau stomac
- 1nas infundat si tuse
- 1tuse veche si suparatoare
- 1acum 2 ani m-am trezit cu o tuse usoara in piept si dureri mari de spate
- 1Tuse care a durat mai bine de un an
- 4Problema ORL copil 7 ani...
- 1tusa uscata, de citeva luni, cu intreruperi