Tuse continua

Buna ziua,
Intampin o problema de mai bine de o saptamana si jumatate, o tuse usor productiva si neregulata. Nu se manifesta ca o raceala. Am intrebat farmacistul si am mers pe o solutie de sirop tusolitic dar degeaba. Am consultat medicul care intre timp a plecat in concediu. Acesta mi-a dat trimtere spre raze si alergologie.
Am facut setul de raze si inca astept dupa interpretare. Va rog sa ma ajutati cu o parere.
http://oi63.tinypic.com/34nma6r.jpg
Intampin o problema de mai bine de o saptamana si jumatate, o tuse usor productiva si neregulata. Nu se manifesta ca o raceala. Am intrebat farmacistul si am mers pe o solutie de sirop tusolitic dar degeaba. Am consultat medicul care intre timp a plecat in concediu. Acesta mi-a dat trimtere spre raze si alergologie.
Am facut setul de raze si inca astept dupa interpretare. Va rog sa ma ajutati cu o parere.
http://oi63.tinypic.com/34nma6r.jpg
1 comentarii

Am primit o concluzie dar nu știu ce ar putea să insemne. Poate mă ajută cineva.
Accentuare nespecifica a interstitiului peribronhovascular infrahilar bilateral.
Accentuare nespecifica a interstitiului peribronhovascular infrahilar bilateral.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tuse alergica
- 33tuse productiva copii
- 0TRATAMENTUL cu PLANTE MEDICINALE pentru TUSE
- 15tusea la copii
- 1tuse neproductiva excesiva
- 4Tuse voluntara putin sange in saliva
- 4De ceva vreme incoace, am in permanenta un nod in gat
- 3Tuse scaietoare dimineata..
- 3tuse
- 1acum 2 ani m-am trezit cu o tuse usoara in piept si dureri mari de spate
- 4Tuse de 2 luni si 15 zile
- 2tuse persistenta dupa o pneumonie veche de o luna si ceva.
- 4Problema ORL copil 7 ani...
- 6copil 2 ani 8 luni este permanent bolnav si un sugar 4 luni cu secretie in piept si tuse
- 1tuse si expectoratii incolore
- 2Tuse, intepaturi usoare in zona pieptului
- 1Viroza respiratorie sau probleme la plamani? Tuse si expectoratii cu sange
- 1Tuse ca simptom in cazul astmului bronsic
- 1Bronsita acuta?!
Mai multe informații despre: Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: