De cateva zile am racit cu tuse, rosu in gat si nas infundat

Buna.in urma cu cateva zile am racit cu tuse, rosu in gat si nas infundat, acum o luna am avut bronsita si intrebarea mea este aceasta bronsita se poate transforma in pneumonie in contextul racelii?Raceala a mai trecut dar a ramas o tuse si parca ma doare pieptul cand tusesc si am o sputa un galben-verde dechis, aceasta sputa poate fii de la nasul infundat?mentionez ca sunt mai panicoasa si sufar de anxietate cu fobie de boala si simt ca aceasta raceala imi da anumite simtome care nu exista defapt.Va multumesc
4 comentarii

un consult la ORL//si la pneumo-ftizio..este obligatoriu

Multumesc pentru raspuns, acum o luna cand am facut radiografie pulmonara am primit urmatorul rezultat:scd libere, desen interstitial acc.bilateral, bronsiectazii bilaterale, cord alungit si cum am tot citit pe internet m-am speriat de atunci nu mai dorm noaptea.Acum raceala a disparut cu tratament cu agumetin dat ma doare spatele ca o senzatie de durere musculara asemanatoare febrei musculare.M-am tot gandit la pneumonie dar febra nu am deloc 36-36, 4 maxim.Oricum astazi o sa merg la pneumologie

Am fost la pneumolog care s-a uitat peste radiografie, m-a ascultat simi-a spus ca nu am nimic la plamani, raceala a trecut dar acum am senzatia ca ma sufoc din gat si am gatul uscat, si nu mai tusesc cu expectoratii, mi-e cam frica deja nu mai stiu la ce medic sa merg, si pneumologul mi a spus ca senzatia de sufocare e din cauza anxietatii.unde as mai putea merge, deja am fost la toti medicii posibili...

mai sus scrie Romaneste.. si la ORL

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5rezultat exudat faringian, va rog o parere!
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 5despre imunitate.. rosu in gat, bronsita
- 12rosu in gat frecvent
- 5nas infundat, fumat...
- 4Poate fi sinuzita? Ori nu?
- 9polipi nazali, rosu in gat, secretie nazala galbena si de o luna tuse seaca
- 1tusa seaca si nas infundat
- 15Faringo-traheita
- 3tuse
- 1exudat dupa homeogenes
- 1anticoagulante cu medicamente de raceala
- 1CA 125 marit.. Ar fi indicat sa fac histerectomie totala pentru siguranta?
- 5Nas infundat
- 5Nas infundat tot timpul
- 3tiuit in urechi+ nas infundat
- 1Intarziere antibiotic
- 2nas infundat orl
- 6Nas înfundat, ureche înfundata cu pulsatie, durere de cap frunte cu pulsatie.
- 1Respiratie cu nod in gat si o nara infundata
Mai multe informații despre: Raceala Tusea nasul infundat rosu in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: