Tuse de 3 ani.. mai mult de la frig si de la tigara dar nu numai

15-12-2008
adelin01
Nu este medic/terapeut
adelin01
In urma unei viroze respiratorii puternice acum 3 ani am ramas cu o tuse seaca destu lde suparatoare, ce sa zic am vazut cam toti doctorii din orasul meu si la Bucuresti la Marius Nasta. vreo 10 radiografii, analize fel de fel tratamente pt reflux astm etc si CONCLUZIA : NU AI NIMIC. In ciuda acestei concluzii geniale eu tot tusesc de 3 ani mai mult la frig si tigara dar nu numai. Ce sa mai fac ce poate fi? radiografia e ok cu exceptia unor semne de raceli netratate din copilarie care cica s-ar vedea.
5 comentarii
0
18-12-2008, ora 15:51
adelin01
Nu este medic/terapeut
adelin01
1 - nu am fumat nu fumez si nu o sa fumez
2 - am 18 ani
3 - nu am expectoratii :-??
0
25-12-2008, ora 20:01
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Desigur daca e tuse cu expectoratii hemoptoice la o persoana tinara prima ipoteza la care ma gindesc este TBC pulmonara. Trebuie investigat in acest sens: IDR la 2U PPD, R-grafii, Fibrobronhoscopie, ex sputa ptr BK, si chiar tratament de proba cu anti-tuberculoase.
0
08-02-2009, ora 20:59
geta finteanu
Nu este medic/terapeut
geta finteanu
si eu am facut investigatii unde ati facut dvs si tot nimic, dar am facut tomografia care a aratat bronsiectazii, care din cite am eu informatii nu se trateaza si toti spun ca nu ai nimic dar tusesti de-ti strici si celelalte organe, am incercat sa aflu daca se pot trata in afara si n-am niciun rezultat.
0
15-05-2009, ora 14:34
nonicagrigore
Nu este medic/terapeut
nonicagrigore
sint disperata, nu stiu la ce medic sa mai merg, la ce fel de specialist cu fetita mea de 5 ani, pentru ca in urma unei pneumonii interstitiale a ramas cu o tuse cind uscata, cind umeda, pneumonia a facut-o in ianuarie a stat internata aproape o luna, in februarie am mers la un pediatru renumit din bacau si mi-a spus ca tusea poate tine pina la o suta de zile dupa vindecare, numai ca a trcut 100 de zile si tot tuseste.la alergolog mi s-a spus ca nu este astm ptr.ca are si o tusa umeda.astept o parere sau un sfat
.
0
17-01-2010, ora 21:11
ginamanaculi
Nu este medic/terapeut
ginamanaculi
In 2008 am fost plecati in vacanta in Antalia, a fost ingrozitor de cald si umed, de atunci tusesc foarte mult. am fost la medic am facut investigatii, am o deviatie de sept care trebuie operata, sinusurile putin inflamate, sunt alergica, am luat toate siropurile posibile si imposibile nu stiu ce sa mai fac, Mai nou am limba incarcataceva bubite pe limba. Am luat antibiotic acum doua saptamani din cauza unei infectii la masea,. sa fi facut oare si o candidoza orala? In fine, poate sa ma ajute si pe mine cineva? Nu mai scap de tusea seaca, ma dor toate de atata tusit
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum și când trebuie tratată tusea
  • Viroza - de ce e virusul gripal mai rău decât alții?
  • Evoluția unei viroze - semne de suprainfecție bacteriană
  • Dispersia particulelor de tuse în aer liber
  • Tipuri de tuse pentru care trebuie să te îngrijorezi
  • Câteva sfaturi pentru a calma tusea
  • Tratament tuse - medicamente, remedii, ceaiuri pentru tuse
  •